Siz Berat Albayrak ve yönetimini alkışlayın tabi, bunu da alenen beyan edin. Bundan hiç rahatsız olmayın. Kendi kendinize "ya bu bakan bu kulübe niye destek oluyor " diye sormayın hiç. Kulübü avucunun içine almış siyasileri ve piyonlarını alkışlarken Ünal hocayı kötülemeye devam edin. Meydan sizin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz Berat Albayrak ve yönetimini alkışlayın tabi, bunu da alenen beyan edin. Bundan hiç rahatsız olmayın. Kendi kendinize "ya bu bakan bu kulübe niye destek oluyor " diye sormayın hiç. Kulübü avucunun içine almış siyasileri ve piyonlarını alkışlarken Ünal hocayı kötülemeye devam edin. Meydan sizin...
Yorum
-
Çarpıtılan gerçekleri düzeltmeye devam edelim. Geçen sezon personel maaşları da dahil olmak üzere maaşlar 3-4 ay geriden geldi. Hatta Başkan oyunculara mahcup oluyorum diye beyanat verdi. Sezon sonu Bankalar Birliği anlaşması ile tüm alacaklar ödendi.
Şimdi kaldığımız yerden devam.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇarpıtılan gerçekleri düzeltmeye devam edelim. Geçen sezon personel maaşları da dahil olmak üzere maaşlar 3-4 ay geriden geldi. Hatta Başkan oyunculara mahcup oluyorum diye beyanat verdi. Sezon sonu Bankalar Birliği anlaşması ile tüm alacaklar ödendi.
Şimdi kaldığımız yerden devam.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Başkanın açıklamalarına bakarsak olay teknik değilmiş yani kötü futbol değilmiş. Hüseyin hoca ile devam edecek çok büyük ihtimalle.. Buda gösterir ki fenere söz verilmiş şampiyonluk için bu söz verenlerin içinde bizim başkanda var. Söylediklerim ciddi içten diyorum.
Şimdi kaç sene geriye gidicez bakalım
Yorum
-
İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir takım her maç gol yermi bir takım oyuncu değişikliği neden hep geç yapar yada neden yanlış tercih yapar hep hatalar sayın bakan en azından sponsor açısından takıma sahip çıkıyor eğer yardım etmese diyeceksiniz nerede Trabzonun evlatları bırakın bu işleri Ünal Karaman gitti siz onu Trabzonspor'dan üstün görebilirsiniz
Yorum
-
Yazık vallahi. Yedirdik Ünal Karaman'ı ona yanıyorum. Hoca çıkıp "beni yemek isteyenlerin boğazına takılırım" diyor kimse de sormuyor hocam kim yemek istiyor seni diye. Burdaki çoğunun umrunda değil. Yeni teknik direktör gelir onu da alkışlar devam ederler. Şöyle bi durum başka hangi kulüpte olur aklım almıyor. Sorsan herkes Trabzonspor sevdalısı.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz Berat Albayrak ve yönetimini alkışlayın tabi, bunu da alenen beyan edin. Bundan hiç rahatsız olmayın. Kendi kendinize "ya bu bakan bu kulübe niye destek oluyor " diye sormayın hiç. Kulübü avucunun içine almış siyasileri ve piyonlarını alkışlarken Ünal hocayı kötülemeye devam edin. Meydan sizin...
Yorum
-
İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir takım her maç gol yermi bir takım oyuncu değişikliği neden hep geç yapar yada neden yanlış tercih yapar hep hatalar sayın bakan en azından sponsor açısından takıma sahip çıkıyor eğer yardım etmese diyeceksiniz nerede Trabzonun evlatları bırakın bu işleri Ünal Karaman gitti siz onu Trabzonspor'dan üstün görebilirsiniz
Yorum
-
Trabzonspor'un içini tamamen boşaltmayı başardığımıza göre artık gs fb bjk olabiliriz. Geriye bir tek şike ve teşvik kaldı, o günler de yakındır. Değerlerini çiğnemiş başarı için gemi azıya almış köpükler saçan bir Trabzonspor. İşte benim Trabzonspor'um"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHâlâ işin taktik boyutunu irdeleyip şu ayrılığı doğru bulanlar var. Şunu unutmayın, şuan takımdaki havanın, arkadaşlık ortamının, huzurun mimarı Ünal Hocadır. Sosa 40 metre geri koşup top kapıyorsa, ceza sahasında golü önlüyorsa bunun sebebi Ünal Hocadır. Mikel 30. dakikada kenara gelirken en ufak bir hareket yapmıyorsa kısa sürede Ünal hocaya duyduğu saygıdandır. Pereira canını dişine takıyorsa o da Ünal hoca sayesindedir. Kasımpaşadan 5 tane hatalı gol yiyen Uğurcan şuan en iyi kalecilerden biriyse bunun sebebi Ünal Hocanın ona verdiği güvendir. Daha 9 ay önce tipini bile bilmediğiniz Abdülkadir Parmak bugün son bir iki ay hariç takımın en önemli oyuncularından biriyse bu da Ünal Hoca sayesindedir. Gelirken küfrettiğiniz Novak ve Sorloth bugün mevkilerinde ülkenin en iyi oyuncularıysa bu da Ünal Hoca sayesindedir.
Galatasarayın sezon başından beri yaşamadığı şey yok. Bizim yaşadığımız sakatlıkların yarısını bile yaşamadılar, içerde 10 kişi kalmış lig sonuncusuna 2-0'dan maç verdiler başkanları çıkıp da kamera karşısında "Bu takım böyle oynamamalı, defanstan top yaparak çıkmak bu kadar zor olmamali" deyip de hocasını basının ve taraftarın önüne atmıyor. Bizden çok daha iyi şartlarda yarıştılar, bizden çok daha kötü sonuçlar aldılar ve 5 puan gerimizdeler. Şuan bu farkı nasıl kapatırız nereye transfer yaparız diye düşünüyorlar.
Peki biz ne yapıyoruz? Son dokuz sezonun en çok puan toplayan, en iyi futbolu oynatan ve derbilerde rakiplere 4 atmayı gelenek haline getiren hocasını kovuyoruz.
Sonra da ya biz niye şampiyon olamıyoruz. Sen bu kafayla küme düşmediğine dua et, sana o müstahak.
Yorum
-
Şuan yapmamız gereken ağaoğluna destek vermektir. Başkan tüm taraftarların duygularına tercüman olmuştur. Rezil ötesi oynanan konuaspor maçından sonra artık bardak taşmıştır. Başkanın alternatifi şuan yok ve ona sahip çıkmalıyız. Ünal karaman üzerinden yıpratmayalım adamı gerçekten Trabzonspordaki ışığı gördüğü için karamanla yolları ayırmıştır
Yorum
-
İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazık vallahi. Yedirdik Ünal Karaman'ı ona yanıyorum. Hoca çıkıp "beni yemek isteyenlerin boğazına takılırım" diyor kimse de sormuyor hocam kim yemek istiyor seni diye. Burdaki çoğunun umrunda değil. Yeni teknik direktör gelir onu da alkışlar devam ederler. Şöyle bi durum başka hangi kulüpte olur aklım almıyor. Sorsan herkes Trabzonspor sevdalısı.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman bu kulübün efsanelerinden biri. Berat Albayrak ise ünvanı ne olursa olsun bizim gibi bir taraftar. Siyasilerin kulübü avucunun içine aldığını veya bakanın kulübe destek olduğunu öne sürenler hangi bilgiye dayanarak bunu dile getiriyorlar bilmiyorum. Bu iddialar kulübe zarar veriyor. Kulübe sponsor olan firmalar neden zan altında bırakılıyor? Elinde somut bir bilgi olan lütfen bunu kamuoyuna sunsun. Aksi taktirde bu söylentiler kötü niyetli kişilerin iddiasından başka bir şey değil benim gözümde.
Dün gece ortalık yangın yeriyken Turkuvaz medya grubunun kanalı olan A Spor neden üç maymunu oynadı? Neden bir dakika bile konuşmadılar?
Fatih Terimi her fırsatta öven Zeki Uzundurukan neden her fırsatta Ünal Karamana sallıyor?
Bilgi: Turkuvaz medya grubunun sahibi Serhat Albayrak (Berat Albayrakin abisi)
Yorum
Yorum