İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçünkü stoperlerin ileri çıkamıyor. çıkıncı boku yiyeceklerini biliyorlar. evet bu oyuncu işidir.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaner osmanpasa ile appindangoye denen iki dangozlu sivas bile bizim kadar yaslanmiyor veya bu kadar genis alanda oynamiyor.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikiside bizim stoperlerden iyi.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor taraftarı ne derse o olur. Berat Albayrak, kombinesini alıp maçını izleyerek her taraftar gibi takımına destek olur. Ötesi yok.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende öyle diyenlerdenim. Ama gidiş şekli böyle istenmem başka birşey var belli konu başkan öyle dedi Hoca öyle dedi değil belliki.
Ha eğer gerçekten başkan yeterli görmüyor ise daha iyi hoca almak düşüncesi varsa yani konu tamamen teknik ise eyvallah.Ama değil Ünal gider takım ikinci yarı yerle bir olur kongre kararı alınır başkan da gider. Sanaryo bu zaten sanki.
Bunlar olmasın demiyorum, ama ilişki bunlar üzerinden temellendirilmez.
En küçük eleştiride kendini bu soyut kavramlar üzerinden savunmaya geçiyor Hoca. Tabii ki sancılı olacak.
Geceleri de buradayım, ailem - vatan -millet Sakarya...
Bu güzel bir taktiktir. Sık da kullanılır.
Bilinmeyen bir yöntem değil.
Eskikliklerini örtme taktiği.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Yigit Alp ismi ayni donem ayni senaryo dikkatinizi cekti mi, Muharrem Usta yonetimine de hemen hemen ayni donemlerde benzer darbe indirilmisti ve yine ayni isim dikkat cekiyordu.
Mehmet Yigit Alp cok tehlikeli birisi ama Ertugrul Dogan'in onun arkasindan gitmesine sasirdim. Sertac Guven ve birkac isim bunlarin karsisinda, hocanin yanindaymis derler))
Sonuc olarak yapilmasi gerekeni yaziyorum. Hoca ve baskan birlikte aciklama yapip yola devam diyecek, Agaoglu da şu dakikadan sonra devam etmek istiyorsa yonetimde buyuk temizlik yapacak, yeni yoneticileri bunlarin yerine getirecek. Diger tum senaryolar bu kulubu İho donemine geri goturur, futbolcular da kacar gider birkac yillik fetret donemine gireriz.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
TSemih61
Mesajın uzun ve saçmalıklarla olduğu için alıntılamadım da sen kimsin arkadaşım gelip burda Ünal Karaman'ın gönderilmesini doğru bir karar olarak görenlere hakaretler savuruyorsun?
Senin gibi düşünmüyorum diye bu sözleri söyleme hakkını sana kim veriyor?
Hadi kardeşim yürüyün işinize bakın..siz ve sizin gibilerin gördüğü kadar küçük bir kulüp değil Trabzonspor. Sen memnun olabilirsin oynanan ezik futboldan ama büyük bir çoğunluk memnun değil siz ister kabul edin ister etmeyin reel bu. Dünyanın her kulübünde her zaman olduğu gibi de bunun faturası hocaya kesilir.
Yorum
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee bu simdi sacmalik yani, caner bizde oynamamis olsa neyse. campi caner'den cok daha iyi bir oyuncu. iyi olma meselesi de degil, agir olma konusunu konusuyoruz. ikisi de agir oyuncu.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
Hala bir açıklama yapan yokmu. Ne hoca ne yönetim.. Açıklama yi çok çok merak ediyorum valla. Kongre kararı bile çıkabilir. Başkan yanlız gibi sanki bütün yükü üstüne bıraktılar oda hocayı ikna etmeye çalışıyordur. Ünal hoca da bir karar vermişse geri adım atmaz çok zor..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikiside bizim stoperlerden iyi. ayrıca sivas'ın orta sahasında 3 tane ciğersiz var.
Yorum
-
Akla gelen sorular :
1) Hocanın Yönetim içerisinde kendisini istemeyenler ve altını oyanlar için kullandığı "Boğazlarında kalırım" cümlesi
sanki Başakan için söylenmiş algısı yaratılarak kaos oluşturulmaya mı çalışılmıştır ?
2) Siyasetle sıkı fıkı ilişkiler içerisinde(maalesef) bulunan kulüp şu an bunun sıkıntısını mı çekmektedir ?
3) Hocanın istifa etme sebebi Başkanın kendisiymiş gibi algı oluşturularak aslında Başkanın da altı mı oyulmaktadır ?
4) Tüm bu gelişmeler ve komplo teorileri içerisinde Mehmet Yiğit Alp'in yeri ve önemi nedir?
5) Başkan ve Hoca anlık duygusal patlamalarla verdikleri demeçlerle bu işe istemeden de olsa çanak tutmuşlar mıdır?
Yorum
-
İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporluyuz.. Alın ünali, onuru, bilmem kimi nere giderseniz gidin.kimi severseniz sevin.Baskan dahil eleştiriye açık olmalı.. Boğaza takılır miş.. kimsin kardeşim.. Hangi yetkiyle yönetime ve başkana bunu diyursun.
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle öyle
Hocayı dediği gibi kendi başarısı altında eziyorlar
Adama para yok transfer yok herşey karışık gel toparla dediler
3 yıl şampiyonluk yarışını unutun dediler
Adam geçen sene sadece Sosa bile sakatlanmasa şampiyonluk getiriyordu
Tatik teknik bilmez diye laf atılırken kendini taktik açıklayarak savunmadı, ben onları zaten bilirim ama mesele oyuncuların niyeti dedi.
İlk kampta oyunculara pas oyununu çok güzel oturttu ve herkesin hayran kaldığı bir oyun oynattı.
Ama işin sonunda dediği gibi çıkıntılık yapan onur ve burak gönderilmeden takım huzuru bulamadı.
Yani her şeyin farkında adam, çözümlerin de..
Ama taraftarın çoğu adamı anlayamadı ve kendi dirilttiği takımı bile ona karşı koz yaptı.
Çok büyük fırsat kaçtı, şimdi sadece taktik bilgisi ile gelip kulübü kurtaracak takımı şampiyon yapacak adam beklesinler. Zira bu saatten sonra şampiyonluktan aşağısı başarısızlıktır. Değilse Ünal'dan ne istediniz?
Bu yılı kendi elimizle verdik istanbula, kerizliğimize doymayalım.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
suan ünal kötu hoca degıldı dıyen yoktur hala daha anlayamayanlar için gönderiliş çekti dönen gizli dolaplar çok çirkindir şuan ünala sallayanlar 2-3 hafta sonra kötu sonuçlarla başkana yapılacak olan bu oyunlarda başkanı koruyacaklarmı acaba sorun ne başkan ne hoca sorun içerde ve parayla dolap döndürenler hoca zaten kötuydu çoğu haftalardır ama elındeki ön taraf gücüyle arka taraf gücü aynımı çok övdüğünüz sivastan kac gol az yedik acaba kötuluk sana verılen malzeme ıle ılgılıdır? görecez aynı oyunlar başkana da olunca'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
Yorum