Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Shota Ünal Karaman kadar katkı verir gerçekçi olmak gerekirse duygu yapacak durumda değiliz yaşım 33 oluyor 1 ocakta hiç şampiyonluk kutlamadım ve Ünal hoca ile olacağımıza da inanmıyordum ama yinede gitmesini istemiyorum (kabul bende duygusal düşünüyorum) ama Onur olayında da taraftar tepkiliydi geri döndürüldü shota harcandı elimize ne geçti belki yine aynısı olacak belki neşteri vurmak daha hayırlıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Baskan risk aldı sorumluluk aldı. Alması da zorunluydu boğazında kalırım lafı çok agırdı kaldıramadı hocayı gönderdi. Artık kendisi de bir hedef

Geçen sene Burak ve Onur kararı tuttu. Malatya maçından sonra Burak ve Onur yerine Ünal Karamanı gonderebilirdi. Kumar oynadı kazandı.

Ancak bu daha büyük bir kumar Ünal Karaman futbolcular tarafından çok sevilen bir hocaydı gelen hoca Sosayı böyle oynatabilecek mi? Başkanın işi zor. Ben olsam ya hiç hoca getirmem Hüseyin cimsir ile devam ederim. Ya da Sergen, Okan buruk gibi hedefleri olan potansiyeli olan bir hoca alırım.
      En son aksamvakti tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 01:25.
      Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Teknik direktör portföyümüz de baya iyi ha

Şenol, Hami, mra, Yılmaz Vural, Şenol, Hami, Giray Bulak, fatih tekke, Hami, Sadi, Osman ozkoylu,
        Ha Şenol demismiydim hani TS yi itin gotune sokup sokup duran adam var ya Şenol, bizim balık hafizali taraftar Şenol gelse yaaaa
        Bizi anca o şampiyon yapar diye şuan ağzınin suları akıyor.

Bizim bir tarihimiz yok,
        Biizm bir kulüp hafizamiz da yok,
        Şenol geleceğine Aykut ya da Bülent Uygun gelsin, eğer başarılı olsalar bu tarz taraftar emin olun ki onların gelemesine ses çıkarmaz

Ne diyim siz adam olmazsınız.

Biraz su takımın mazisine saygı duyunda size rezilce laflar eden adama en azinda zerre miktar da olsa kin gutmeyi becerin.

Zira her zaman dedim, başarıdan da önemli şeyler vardır.
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanı tanıyorsam Hami Mandıralı’ya gidecektir.
          Haminin oynattığı futbol hep hücum futbolu olmuştur.
          Ben Hami’ye hayır demem şahsen. Ama keşke Sergen gelse...
          Bi tık daha aşağı inip Hasan Üçüncü'yü getirelim.
          Allah aşkına Trabzonspor bu kadar ayağa düştü mü.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence Tayfun Korkut gelmeli
            Olabilir.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Teknik direktör portföyümüz de baya iyi ha

Şenol, Hami, mra, Yılmaz Vural, Şenol, Hami, Giray Bulak, fatih tekke, Hami, Sadi, Osman ozkoylu,
                Ha Şenol demismiydim hani TS yi itin gotune sokup sokup duran adam var ya Şenol, bizim balık hafizali taraftar Şenol gelse yaaaa

Bizim bir tarihimiz yok,
                Şenol geleceğine Aykut ya da Bülent Uygun gelsin, eğer başarılı olsalar bu tarz taraftar emin olun ki onların gelemesine ses çıkarmaz

Biraz su takımın mazisine saygı duyunda size rezilce laflar eden adama en azinda zerre miktar da olsa kin gutmeyi becerin.

Senol kısmına tamiyle katılıyorum.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Valla ben de eleştiriyordum da şu durumda hemen nasıl yeni hoca moduna girdiniz anlamıyorum. Trabzonspor'a gelmesi bi lütuf gibi algılanan Ersun Yanal'a gösterilen sabrın yarısı gösterilmedi Ünal Karaman'a. İstanbul takımında şampiyonluk yaşamış, medyada ismi geçen Ersun olunca herkes kabahati takımda arardı, şimdi tüm ihale Ünal Karaman'a kalmış.

Yönetim büyük risk aldı. Daha doğrusu Ağaoğlu haftalardır gelen "Ünal hocayla olmaz" tepkileriyle gaza geldi, taraftar arkasında durur sandı. Şu saatten sonra kim gelirse gelsin yeni td iki maç puan kaybetse oklar yönetime çevrilir haklı olarak. Dolayısıyla bu süreçten sezonun son haftaları hala şampiyonluk kovalayan bi Trabzonspor çıkacağına inanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu ortam bu ortam denip duruyor da ortamın nesi kötü? Takım şu an zirvede ve kadrosu da gayet iyi. Ortasahaya bir süpürücü ile defansa lider stoper alındı mı çok daha kuvvetli olunabilir bu belli. Ligin en iyi forveti Sorloth ve performansı arttırılabilirse sturridge faktörü vs.
                    Laf olsun işte. Şu an bize gelmeyecek hoca yok. Maaşlar çatır çatır ödeniyor. Elde iyi kadro var. 2-3 takviyeyle biraz taktik bilgisi olan hoca ilk 2'ye sokar bu takımı.

Yorum

• Herşey bi tarafa bence Ünal Karaman karakteri ile bir A. Ferguson'a en yakın modeldi TS için. Uzun yıllar kalmalıydı. Evet öğreniyor ve gelişiyordu o da. Sağlık ve antrenör takviyesi ile defolar minimize edilebilirdi zaman içinde. Bir modelimiz olurdu gençlerin sevdiği, starların egolarını söndürdüğü, takıma katkı verdiği...

Şimdi yeni gelen şampiyon yapsa dahi en geç 2 yıla tekrar başa döner bu kulüp.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 01:26.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Şenol güneş yazan oldu mu?

Yorum

• İlk olarak fatih öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bi tık daha aşağı inip hasan üçüncü'yü getirelim.
                          Allah aşkına trabzonspor bu kadar ayağa düştü mü.
                          7 kocali hürmüz gibi denenmeyen adam kalmadi kim gelir bize

şenol gelir gelirde 5 transfer ister

3-5 m maaş ister gelir

şota mota gelmez girmez bu topa

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teknik direktör portföyümüz de baya iyi ha

Bizim bir tarihimiz yok,
                            Şenol geleceğine Aykut ya da Bülent Uygun gelsin, eğer başarılı olsalar bu tarz taraftar emin olun ki onların gelemesine ses çıkarmadı.

Sırf istanbul kulübü BJK’de görev aldığı ve işi gereği bazen BJK’ye serenatlar yaptığı için adamı linç etmek yersiz. Trabzonspor’un zirve yarışının çoğunda yer alan isimdir kendisi ve her daim saygıyı sonuna kadar hak etmektedir
                            SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• ünal hoca ile oyuncular arasında oluşan kimya tutmuştu.yani tesislerde huzur ve kolej havası yaratıldı bu sayede.bunda ünal hoca nın etkisi büyüktü.

sosa bile öz evlata dönüştü adeta.

ünal hocanın son basın toplantısını izlerseniz bunu anlayabilirsiniz.olayın içinde olmak ile dışarıdan gazel okumak çok farklıdır.ağaoğlu ve benzeri yönetici tiplemeleri içeride olmadığı için ve içeriyi bilmediği için dışarıdan şöyle olsun böyle olsun diye basit eleştiriler yapabiliyor. medyadaki yorumcuların ayrıntı bilmeden yorum yapması gibi.tabi aradaki fark medya yapar gülüp geçersin.ama başkan medyadaki yorumcular gibi yorum yaparsa teknik adam istifa eder aga
                              TEKKEBALL

Yorum

• Hala hoca konuşan var ya..
                                Aziz yıldırım ve bülent uygun boşta. Yakışır valla.
                                Hadi kalın sağlıcakla. Bu defteri kapatma zamanı geldi.
                                Boşuna üzülüyor, yoruyoruz kendimizi. İflah olmaz bu camia.
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Yükleniyor...
                                X