Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rıza geldikten sonra takım çok iyi mi oynamaya başladı?

Dalga mı geciyorusn ironi mi yaoiyorsun
    at burağa taktiği hayatımda gördüğüm en dahiyane taktikti. yediler rıza hocayı :/
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Çok kötü bir noktaya geldik. Geri dönüş zor. Nasıl oluyor da her seferinde kaosa düşmeyi beceriyoruz anlamıyorum

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şenol güneşin şu an telefonları bile kapalıdır bence allah aşkına aramayın beni diye dua ediyordur içinden adam tam huzur bulmuş trabzonspor yine kaosa girdi ve şenol sesleri geliyor milletten bence yurt dışına falan bile çıkabilir acilen
        zaten gelmez adamı zorla istifa ettirdiler bu takımı sinyor reşit akçay paklar
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şenol Güneş.gelirse buradan sağ çıkarız yoksa imkansız.. Yönetim anca bu şekilde kendini temize çıkarır

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herşeyin başı sanki Berat Albayrak ve başkan Ünali bitirmek isteyen yönetim içindeki birileri.. Yakında duyarsınız
            Herşeyin başı Ünal Karaman'ın yetersiz bir hoca oluşu Denizli Konya maçlarını hatırla

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türkiye de en çok takım küme düşürüp kaçan adamların başında gelir çok iyi bilirim ayıpsın
              Doğru ünal 10 tane takımı şampiyon yapıp 3 tane avrupa kupası almıştı öyle bir futbol oynatıyordu ki bize zevkten 1 paket sigara içiyordum her maç ünal Bizi bırakma.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• https://twitter.com/atavratsosaa/status/1211051788805259264?s=20

şu videoyu izleyin görün hocada genel bir dolmuşluk var herkese karşı. eleştirilere karşı konuşmak isteyip hep içine atmış gibi. başkan ile olan polemik de son damlaydı anladığım kadarıyla.

Şu Yılmaz Vural gelsin diyen trollü de ciddiye almayın.

Yorum

• Cevap budur.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ünal hocayı burada en çok eleştirenlerden biriyim.. bir oyun şablonu olmadığı konusunda eleştiri var.. kısmen kabul ederim.. ama bana ibb hariç bir oyun şablonu olan takım söyleyebilir misiniz? ben söyleyeyim: kısmen alanyaspor..

eğer ünal gider ve yerine giray gelirse bir oyun şablonumuzun olacağını iddia edebilir misiniz? bazı arkadaşlar fonseca falan gelecek sanıyor galiba..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ben olsam Baskan'in yerinde TM'yi acarim, 4-3-3, 4-4-2 taktikleri ile son 2 yilda, genc oyuncularla en az 2 puan ortalamasi yakalamis bir hoca bulup getirirdim.
                      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 01:03.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        zaten gelmez adamı zorla istifa ettirdiler bu takımı sinyor reşit akçay paklar
                        reşit akçay güzel söver mi bize güzel sövecek adam lazım
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak mehmet fatih yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oynanan oyunda biz bu takımlardan sadece gs den iyiyiz.
                          Diğerlerinden daha etkili oynamadık ilk yarı.

Ben sonuç olarak konuşmadım ki hangi sırada olduğumuzu hatırlatıyorsun bana!

Ben hiçbir zaman skora göre konuşmadım son 1,5 senede.

11 den giden adam meselesi falan bugünün meselesi değil de, gidenlerden yusuf'un yerini anlarım da, rodallega'nın yeri dolmadı diyorsanız hala zaten sörloth atsın kendini köprüden.

abdüş sakatlanmadan önce de benzer oyun oynuyorduk.
                          Bu konuda tekrara girmiş olacağım.
                          Bu bahaneler benim için şu sahadaki oyuna yeter sebep değil.
                          Sakat cezalı yokken de böyle oynuyorduk.

ama geçen sene iyiydik dimi ünal hoca ile

orta sahada onazi sakatlaninca başladi yusuf elde vardi idare etti

ancak bu yönetimin başarisizliğidir. ünala mal edilmesi doğru değil.başkan kadro mühendisliği yönünden çok yanliş transfer yapti adama adam akilli bir orta saha almadilar. Herşey zincirleme birbirine bağli sakatliklar oldu. Bunun başkan da farkinda ama başkan jendi ipini çekiyor bile bile hakkimizda hayirlisi

haa ünal çok iyi hoca mi değil ancak bu suç onun suçu değil

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim kannımca iş siyasi

başakşehir Abdullah AVCI ile yıllarca çalıştı

hiç hata yapmadı hiç yenilmedi

o kadar uğraştı

Ünal Hoca ne yaptı Sosa ilk geldiği zaman maçlarda gökyüzüne bakıyordu. Ben nereye geldim diye şimdi trabzonun büyük kaptanı oldu.

SÖZÜN ÖZÜ BU ÜLKE PROBLEMİ BİZ LİYAKAT OLMADAN GÖRÜŞ NEDENİ İLE ADAM HARCAMAYA DEVAM EDELİM

BEN BAŞKANIN HÜKMÜ OLDUĞUNA VE İSTEDİĞİNE İNANMIYORUM. ÜNAL SIRF BAŞKANIN ÖNÜ KESİLMESİN DİYE ÇEKİLİYOR

FİKİR AYRILIĞI

KADRODA YEDEKTE MESSİ VARDI DA OYNATMADI

KAMİL AHMETİ ALDIN DA DOĞANI ALMADIN STURRİDGE NEDEN OYUNDAN ALDIN

SANIRSIN ADAM PARÇALIYOR BAĞDAT CADDESİNDE GEZEN HATUNLAR GİBİ GEZİYOR TOP GELİRSE OYNUYOR GELMEZSE SOSA GİBİ ODA HAAAA

DİİKKATİMİ ÇEKTİ ODA GÖĞE BAKIYORDU SON MAÇÇÇ
                            İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu saatten sonra dönüş kimseye fayda vermez. Ünal Karaman giderse efsane olur, Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi boklanır. İkisi de hak etmediği seviyelerde abartılı tepki alır. Geri dönüş hiçbir faydası olmaz.

Bu kulüp bilinçli olarak uzun süredir borçlandırılarak bu hâle getirildi. Bugün bize borç veren o eller olmasa hareket şansı kalmıyor yönetimlerin. Borç veren sevdiğinden değil muhtaç etmek, yönetmek için veriyor.

Olaylar hiç buraya gelmemeliydi ancak sonuç itibariyle gelinen durumda Ünal hocanın kalması hem hocaya hem bize zarar verir. Alınan başarısızlıkta bugün verilen destek kadar da köstek olunacak, mevcut medya,banka,kamuoyu Trabzonspor üzerinde baskı oluşturacak. Bu bir savaş değil çünkü somut olarak bir şeye sahip değiliz.

Sene başından beri söylüyorum. Serhat Albayrak ve Albayrak grubu öncülüğünde kurulan bir yönetim kurulu var. Siyasî yönelimini söylemeye gerek yok 1. Bu insanların ruhu yok materyalist insanlar. Bu yüzden bizim gibi duygusal değiller. Ekstra olarak ÜK da hitap etmiyor onlara zaten. Hayrettin Hacısalihoğlu da etmiyordu. Kendisini çok tasvip etmesem de olması gereken bir isimdi. Keza Özkan Sümer de. 2. Bu isimler Trabzonspor'un başarılı olmasını değil kendilerinin Trabzonspor'u başarıya götürmesini istiyor.

İstikrarlı bir şekilde altı oyulan kulüp fahiş krediyle de geleceğini ipotek ettirdi. Mevcut nakit akışı için her gelen yönetim birinden icazet almak zorunda. Statükoyu yenecek bir klik oluşturulamaz artık.

Taraftarın böyle bir mücadele gücü yok. Bu adamların nezdinde Trabzonspor Başakşehir yani. Sen istediğin kadar bağır çağır senin kadar doğru olduğunu da savunacak adam var.

Ünal Karaman giderse yerine Şota, Giray falan tırıvırı. Madem vizyonersin Avrupa'dan kallavi bir proje hoca ve heyet getireceksin.

Haa bundan sonra yavşak peşkeşçilerin kulübü olursun. Zaten öyle değil miydin?

Devre arası gelsin de habu stresi atlatalım bu koyduğumun TUS una şimdi rahat hazırlanayım dedim zaten geçti vakit yine içine ettiler. Allah belanızı versin ne diyim.
                            Doğru yorum bu.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sezon sonuna kadar Şenol Güneş gelir ve yarıda kalan hikayesini tamamlar Şampiyon oluruz, sıkmayın güzel canınızı
                              SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin yaşın kaç yılmaz vural bu takımda hocalık yaptı kovuldugunda fb nin 2 puan gerisinde ilk yarıyı 2.sırada bitirmişti başbakanlık kupasında bjk ye çakıp kupayı aldı istanbulda fb ye 3 tane attıki O yıldan beri fb yi istanbulda yenemedin bilmiyorsun öğren.
                                Trabzonspor'a 5-0 lik Bursa maçından dolayı şikeci diyen taklacı Yılmaz evet.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

Yükleniyor...
                                X