İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneşin şu an telefonları bile kapalıdır benceallah aşkına aramayın beni diye dua ediyordur içinden
adam tam huzur bulmuş trabzonspor yine kaosa girdi ve şenol sesleri geliyor milletten
bence yurt dışına falan bile çıkabilir acilen
bu takımı sinyor reşit akçay paklar
Yorum
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyin başı sanki Berat Albayrak ve başkan Ünali bitirmek isteyen yönetim içindeki birileri.. Yakında duyarsınız
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye de en çok takım küme düşürüp kaçan adamların başında gelir çok iyi bilirim ayıpsınAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
https://twitter.com/atavratsosaa/status/1211051788805259264?s=20
şu videoyu izleyin görün hocada genel bir dolmuşluk var herkese karşı. eleştirilere karşı konuşmak isteyip hep içine atmış gibi. başkan ile olan polemik de son damlaydı anladığım kadarıyla.
Şu Yılmaz Vural gelsin diyen trollü de ciddiye almayın.
Yorum
-
ünal hocayı burada en çok eleştirenlerden biriyim.. bir oyun şablonu olmadığı konusunda eleştiri var.. kısmen kabul ederim.. ama bana ibb hariç bir oyun şablonu olan takım söyleyebilir misiniz? ben söyleyeyim: kısmen alanyaspor..
eğer ünal gider ve yerine giray gelirse bir oyun şablonumuzun olacağını iddia edebilir misiniz? bazı arkadaşlar fonseca falan gelecek sanıyor galiba..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Ben olsam Baskan'in yerinde TM'yi acarim, 4-3-3, 4-4-2 taktikleri ile son 2 yilda, genc oyuncularla en az 2 puan ortalamasi yakalamis bir hoca bulup getirirdim.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 01:03.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten gelmez adamı zorla istifa ettirdilerbu takımı sinyor reşit akçay paklar
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak mehmet fatih yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoynanan oyunda biz bu takımlardan sadece gs den iyiyiz.
Diğerlerinden daha etkili oynamadık ilk yarı.
Ben sonuç olarak konuşmadım ki hangi sırada olduğumuzu hatırlatıyorsun bana!
Ben hiçbir zaman skora göre konuşmadım son 1,5 senede.
11 den giden adam meselesi falan bugünün meselesi değil de, gidenlerden yusuf'un yerini anlarım da, rodallega'nın yeri dolmadı diyorsanız hala zaten sörloth atsın kendini köprüden.
abdüş sakatlanmadan önce de benzer oyun oynuyorduk.
Bu konuda tekrara girmiş olacağım.
Bu bahaneler benim için şu sahadaki oyuna yeter sebep değil.
Sakat cezalı yokken de böyle oynuyorduk.
ama geçen sene iyiydik dimi ünal hoca ile
orta sahada onazi sakatlaninca başladi yusuf elde vardi idare etti
ancak bu yönetimin başarisizliğidir. ünala mal edilmesi doğru değil.başkan kadro mühendisliği yönünden çok yanliş transfer yapti adama adam akilli bir orta saha almadilar. Herşey zincirleme birbirine bağli sakatliklar oldu. Bunun başkan da farkinda ama başkan jendi ipini çekiyor bile bile hakkimizda hayirlisi
haa ünal çok iyi hoca mi değil ancak bu suç onun suçu değil
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim kannımca iş siyasi
başakşehir Abdullah AVCI ile yıllarca çalıştı
hiç hata yapmadı hiç yenilmedi
o kadar uğraştı
Ünal Hoca ne yaptı Sosa ilk geldiği zaman maçlarda gökyüzüne bakıyordu. Ben nereye geldim diye şimdi trabzonun büyük kaptanı oldu.
SÖZÜN ÖZÜ BU ÜLKE PROBLEMİ BİZ LİYAKAT OLMADAN GÖRÜŞ NEDENİ İLE ADAM HARCAMAYA DEVAM EDELİM
BEN BAŞKANIN HÜKMÜ OLDUĞUNA VE İSTEDİĞİNE İNANMIYORUM. ÜNAL SIRF BAŞKANIN ÖNÜ KESİLMESİN DİYE ÇEKİLİYOR
FİKİR AYRILIĞI
KADRODA YEDEKTE MESSİ VARDI DA OYNATMADI
KAMİL AHMETİ ALDIN DA DOĞANI ALMADIN STURRİDGE NEDEN OYUNDAN ALDIN
SANIRSIN ADAM PARÇALIYOR BAĞDAT CADDESİNDE GEZEN HATUNLAR GİBİ GEZİYOR TOP GELİRSE OYNUYOR GELMEZSE SOSA GİBİ ODA HAAAA
DİİKKATİMİ ÇEKTİ ODA GÖĞE BAKIYORDU SON MAÇÇÇİlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra dönüş kimseye fayda vermez. Ünal Karaman giderse efsane olur, Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi boklanır. İkisi de hak etmediği seviyelerde abartılı tepki alır. Geri dönüş hiçbir faydası olmaz.
Bu kulüp bilinçli olarak uzun süredir borçlandırılarak bu hâle getirildi. Bugün bize borç veren o eller olmasa hareket şansı kalmıyor yönetimlerin. Borç veren sevdiğinden değil muhtaç etmek, yönetmek için veriyor.
Olaylar hiç buraya gelmemeliydi ancak sonuç itibariyle gelinen durumda Ünal hocanın kalması hem hocaya hem bize zarar verir. Alınan başarısızlıkta bugün verilen destek kadar da köstek olunacak, mevcut medya,banka,kamuoyu Trabzonspor üzerinde baskı oluşturacak. Bu bir savaş değil çünkü somut olarak bir şeye sahip değiliz.
Sene başından beri söylüyorum. Serhat Albayrak ve Albayrak grubu öncülüğünde kurulan bir yönetim kurulu var. Siyasî yönelimini söylemeye gerek yok1. Bu insanların ruhu yok materyalist insanlar. Bu yüzden bizim gibi duygusal değiller. Ekstra olarak ÜK da hitap etmiyor onlara zaten. Hayrettin Hacısalihoğlu da etmiyordu. Kendisini çok tasvip etmesem de olması gereken bir isimdi. Keza Özkan Sümer de. 2. Bu isimler Trabzonspor'un başarılı olmasını değil kendilerinin Trabzonspor'u başarıya götürmesini istiyor.
İstikrarlı bir şekilde altı oyulan kulüp fahiş krediyle de geleceğini ipotek ettirdi. Mevcut nakit akışı için her gelen yönetim birinden icazet almak zorunda. Statükoyu yenecek bir klik oluşturulamaz artık.
Taraftarın böyle bir mücadele gücü yok. Bu adamların nezdinde Trabzonspor Başakşehir yani. Sen istediğin kadar bağır çağır senin kadar doğru olduğunu da savunacak adam var.
Ünal Karaman giderse yerine Şota, Giray falan tırıvırı. Madem vizyonersin Avrupa'dan kallavi bir proje hoca ve heyet getireceksin.
Haa bundan sonra yavşak peşkeşçilerin kulübü olursun. Zaten öyle değil miydin?
Devre arası gelsin de habu stresi atlatalım bu koyduğumun TUS una şimdi rahat hazırlanayım dedim zaten geçti vakit yine içine ettiler. Allah belanızı versin ne diyim.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin yaşın kaç yılmaz vural bu takımda hocalık yaptı kovuldugunda fb nin 2 puan gerisinde ilk yarıyı 2.sırada bitirmişti başbakanlık kupasında bjk ye çakıp kupayı aldı istanbulda fb ye 3 tane attıki O yıldan beri fb yi istanbulda yenemedin bilmiyorsun öğren.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
Yorum