Bir gün görmezsem kör, iki gün görmezsem kötürüm, üç gün görmezsem ölürüüüüm ölürüm ölüüürümm. Maç zamanı gelse de izlesek ya. İple çekiyorum maçları bunun yüzünden.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 14.12.2017, 22:57."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Gözlerinin içi parlıyor. Oynamaktan zevk alıyor... Biraz daha sorumluluk almasını istiyorum.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]14843[/ATTACH]
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Biraz tutuk gördüm ama şu kanat performasını verecek adam ligde çok az. Biraz fazla zoru denedi.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.12.2017, 21:34."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Fizik olarak güçlendi mi durdurulamaz.Iki kişi basıp dövdüler çocuğu.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz tutuk gördüm ama şu kanat performasını verecek adam ligde çok az. Biraz fazla zoru denedi.
Yorum
-
Hem ofansta hem defansta cok ikili mücadele kazandi, ikinci yarinin ortasinda 14 mü neydi, muhtemelen 15‘i gecmistir.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Topu taşıma olarak bakarsak muazzam. Sadece biraz paslarda zoru denedi o kadar.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFizik olarak güçlendi mi durdurulamaz.Iki kişi basıp dövdüler çocuğu."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum