Adamın dibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Kardeşim benim müthişsin çok daha da iyi olacaksın senden tek isteğim arada bir biraz bencil ol
. Biliyorum o kaleyi denediğinde golle sonuçlandıracağını. Allah nazarlardan saklasın(evet nazara inanıyorum).
Bir futbolcu topu ayağına aldığında seyircileri heyecanlandırabiliyorsa o futbolcu ya olmuştur ya da olacaktır. Abdül her topu ayağına aldığında şahsen ben “ acaba şimdi ne yapacak “ hissine kapılıyorum. Bu çok önemli.
Kendine dikkat et.2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Bol bol şut çalış. Müthiş bir futbolcu olabilirsin ama bu senin elinde. Çıkıp arkadaşlarınla gezme. Çıkıp boş vakit geçirme. Her anını eğitici şeylerle doldur. Bunu diğer oyunculara söylemiyorum çünkü diğerleri zaten limitleri belli. Ama senin limitin yok.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Valla o zaman benim için çoktan geldi Recep abiİlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir zaman gelecek ki maçlarda sahanın geri kalanını bırakıp sadece onu seyrediyor olacağız..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ya çok heyecan verici uşak.. Allah nazarlardan saklasın Yiğit..İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla o zaman benim için çoktan geldi Recep abi
Yorum
-
Abi başka takımlı tonla insan var etrafımda. Birçoğu da Trabzonspor'dan (biraz da benim yüzümdenİlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa çok heyecan verici uşak.. Allah nazarlardan saklasın Yiğit..
) haz etmez... Hepsinin dilinde Abdüş var. İstiyorum ki her topu ona atsınlar
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bir tane bilimsel fiziksel yukleme yapacak koc, bir tane de bireysel gelisim kocu tutulursa (mumkunse yabanci olsun bunlar) 3 sene sonra Trabzonspor'un borcunun %50 sini bu cocuk oder.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Batuhanı, Beroyu seyrettikçe değeri daha çok anlaşılıyor. Şuanki haliyle takımın en iyisi. Artık rakibi kendisi. Bu takım için bulunmaz nimet. Bağıra bağıra geliyor.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum