Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamın dibi
    ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• ters çalım atarken topla birlikte vücudunu da öne doğru atarsa rakiplerden daha kolay kurtulur, messi öyle yapıyor.

Yorum

• Kardeşim benim müthişsin çok daha da iyi olacaksın senden tek isteğim arada bir biraz bencil ol . Biliyorum o kaleyi denediğinde golle sonuçlandıracağını. Allah nazarlardan saklasın(evet nazara inanıyorum).

Bir futbolcu topu ayağına aldığında seyircileri heyecanlandırabiliyorsa o futbolcu ya olmuştur ya da olacaktır. Abdül her topu ayağına aldığında şahsen ben “ acaba şimdi ne yapacak “ hissine kapılıyorum. Bu çok önemli.

Kendine dikkat et.
        2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• biraz daha pres olayını arttırıp kaleyi daha fazla dusunurse taqmamdır bu iş
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Messi'yi izlemek için Barcelona'nın maçlarını iple çekerdim ilk zamanlar. Bitiriciliğini geliştirirse bizim Messi'miz olur. Ne mutlu bize ki böyle bir futbolcuya sahibiz. Üstelik öz evlat (!).
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bol bol şut çalış. Müthiş bir futbolcu olabilirsin ama bu senin elinde. Çıkıp arkadaşlarınla gezme. Çıkıp boş vakit geçirme. Her anını eğitici şeylerle doldur. Bunu diğer oyunculara söylemiyorum çünkü diğerleri zaten limitleri belli. Ama senin limitin yok.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Öyle bir zaman gelecek ki maçlarda sahanın geri kalanını bırakıp sadece onu seyrediyor olacağız..

Yorum

• İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öyle bir zaman gelecek ki maçlarda sahanın geri kalanını bırakıp sadece onu seyrediyor olacağız..
                  Valla o zaman benim için çoktan geldi Recep abi
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla o zaman benim için çoktan geldi Recep abi
                    Ya çok heyecan verici uşak.. Allah nazarlardan saklasın Yiğit..

Yorum

• İlk olarak Recep Çaltepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya çok heyecan verici uşak.. Allah nazarlardan saklasın Yiğit..
                      Abi başka takımlı tonla insan var etrafımda. Birçoğu da Trabzonspor'dan (biraz da benim yüzümden ) haz etmez... Hepsinin dilinde Abdüş var. İstiyorum ki her topu ona atsınlar
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Gökdeniz'den sonra o alandaki en kaliteli oyuncumuz....

İnşallah 3-5 kuruş için satıp takımda büyük bir boşluğa neden olmayız....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• littbarski gibi valla.

Yorum

• Bir tane bilimsel fiziksel yukleme yapacak koc, bir tane de bireysel gelisim kocu tutulursa (mumkunse yabanci olsun bunlar) 3 sene sonra Trabzonspor'un borcunun %50 sini bu cocuk oder.
                            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                            You'll Never Walk Alone...
                            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Zamanla daha iyi olacak. Henüz hala lige de takıma da adapte sürecinde.

Yorum

• Batuhanı, Beroyu seyrettikçe değeri daha çok anlaşılıyor. Şuanki haliyle takımın en iyisi. Artık rakibi kendisi. Bu takım için bulunmaz nimet. Bağıra bağıra geliyor.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim