Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz'in yaptıklarının iki kat fazlasına inanıyorum.
    Çok farklı.

Yorum

• Çok iyşydi

Yorum

• Allah yardımcın olsun kardeşim dünde mükemmeldi daha da iyi olacak inşallah.

Yorum

• Bu yaşta yeteneğine akıl ve mücadeleyi harmanlamış bir futbolcu. Tebrikler Abdülkadir Ömür. Böyle devam...
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Kadrolara doğrudan seni yazıyoruz artık. Bu bambaşka bir mutluluk bizim için de. Böyle devam, bu hırs ve azimle devam.
            TRABZON SPOR

Yorum

• tecrübesiz diyorlar ya yemin ederim kahroluyorum, sizin tecrübe dediğiniz şey oynadığı maç sayısı mı?
              sahada ne yapması gerekiyorsa en hızlı ve en olumlu yapan oydu, 30'luk şaşkınlardan çok daha olgun top oynuyor ve etrafından son derece haberdar.
              Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Böyle gidersen Trabzon Sporu meşhur edeceksin.

Yorum

• Bu sezon Şampiyonluk hedefimiz olmadığını varsayarsak sürekli oynatılıp maç kondisyonu yüklenmeli..

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    asıl mevkisinde bile oynamıyor ve 18 yaşında ama muhteşem !

şampiyonlukla eş değer senin ve yusuf'un kattığı heyecan bana

aynen bu iki adamı kazanalım ben şampiyon olmuş kadar sevineceğim
                    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Aklını kullanarak bir şekilde rakibini geçiyor. Bu çok önemli bir özellik.

Yorum

• o fizikle ayibogan gibi adamlari madara etmesi inanilmaz..bende gokdenizin bir ust versiyonu olduguna inaniyorum.gokdeniz daha cok hiziyla on plana cikardi ama bu kadar kolay adam gecemezdi.abdulkadir hem oyunu cok iyi okuyor hem bileklerine cok hakim.umarim ayni sekilde devam eder.ozellikle yabanci sinirinin tekrar gundeme geldigi bir donemde yusuf-abdulkadir ikilisi bizim kurtulusumuz olacak..bu yasta bu kalitedeki iki topcuyu avrupadan parayla bu lige getiremezsin.nazar degmesin..

Yorum

• Sosa gibi bir topçunun, Okay pas yapacak birini ararken arkasında clichy olmasına rağmen Abddülkadire at diye işaret etmesi.
                          Oscar CARDOZO

Yorum

• İlk 11'de başlamasına şaşırdık. Biz bile bu kadarını beklemiyorduk. 2 hafta önce Abdülkadir keşke 5 dakika oynasa derken şimdi 11'e yazılmaya başladı. İyi de oynadı helal olsun. Sol kanadı böyle güçlü olmayan takımlara karşı oraları duman eder.

Yazıcı'nın topu direkten döndü ama biz o asisti sana yazdık.

Yorum

• Dengeli şekilde şans vermeye devam edilerek gelişiminin devam etmesi sağlanmalı.

Çok olgun oynuyor, oyun görüşü iyi, sakin ve yaratıcı bir oyuncu.

Yaş grubunun en büyük yeteneği şu anda. Umarım ileride Avrupa'nın en büyüklerinde izleyeceğiz.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Geçen forumda birisi Sosa için yazmıştı, ben Abdülkadir için aynısını düşünüyorum.
                                Çocuğun belden üstü komple beyin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim