Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]15871[/ATTACH]
    Gider birgün geri gelir ben böyle düşündüm, bizde kalırsada bizim efsanemiz olarak kalır o da güzel olur
    Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]15871[/ATTACH]

sorun orada değil zaten.
      Güzel kardeşim o abilerin birinden uzak dur, arana mesafe koy. Sana harçlık vs teklif ediyordur sakın sakın. Hayrına rüya görmez. Onun tayfasının başakşehir maçında sana sarılmaları, ilgileri vs. pek masum şeyler değil. Malum menajer tayfasının ağına düşüp de istanbul takımlarında kariyerini ziyan etme, bizleri de seni istanbul takım forması altında izleme eziyetine maruz bırakma. Hedefin Avrupa olsun...
      En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 10.07.2018, 15:14.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Kas vücut tartışması boş bir tartışmadır çünkü futbol zekâ ve teknikle oynanır..Her ikisi de Abdülkadir'de mevcut...Kaldı ki Abdülkadir ikili mücadelelerde de baldırını kullanmayı erken davranmayı becerebilen bir topçu çünkü futbolu biliyor...Griezman mesela kupkuru kürdan gibi bir adam ama teknik ve oyun zekasıyla işi bitiriyor...

Kas yapar vücut geliştirirsem adam döverim kafasını yaşayan ergenimsi mesajları bırakalım...Abdülkadir'in tek eksiği kaleyi fazla düşünmemesi ve şut kıtlığı..Bunu çalışır çalıştırılırsa inanılmaz rakamlara çıkacak bedeli...
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gider birgün geri gelir ben böyle düşündüm, bizde kalırsada bizim efsanemiz olarak kalır o da güzel olur
          Trabzonsporda efsane olsan ne olur olmasan ne olur Allah aşkına bu kadar abartmayın.Parasını buldularmı hem kendileri için hemde çok sevdiğimiz Trabzonspor için gitmeleri en makul olanı.Aşk ile ticareti birbirinden ayırın artık.

Yorum

• Haber ya da açıklama bulamadım,en son 16-29 Temmuz - U19 Avrupa Şampiyonası kadrosuna çağrılmıştı.
            Herhalde bizimkiler göndermedi.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonsporda efsane olsan ne olur olmasan ne olur Allah aşkına bu kadar abartmayın.Parasını buldularmı hem kendileri için hemde çok sevdiğimiz Trabzonspor için gitmeleri en makul olanı.Aşk ile ticareti birbirinden ayırın artık.
              Bizi şamp, yapabilecekse ilerde; kalsın derim
              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haber ya da açıklama bulamadım,en son 16-29 Temmuz - U19 Avrupa Şampiyonası kadrosuna çağrılmıştı.
                Herhalde bizimkiler göndermedi.
                o konuda halen son karar verilmedi, u19 hocasi istiyormus halen katilmasini ama bundan sonra yollamayiz umarim.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• u-19'da ne işi abdüş'ün yahu tam komedi geçti o fasıl artık onun için. yönetim gönderme gibi bir gaflete düşmez inşallah.
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    u-19'da ne işi abdüş'ün yahu tam komedi geçti o fasıl artık onun için. yönetim gönderme gibi bir gaflete düşmez inşallah.
                    gercek soru oyuncunun ne istedigi, yönetim yollamak isteseydi 2 hafta önce baslayan kampa yollardi

sonucta bu yas grubu abdülkadirin 5 yildir kaptanligini yaptigi ve kupaya tasidigi yas grubu...
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 2018 UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde mücadele edecek U19 Milli Takımının aday kadrosuna çağrılan Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, bordo-mavili takımın 2'nci etap kamp çalışmalarında yer alamayacak.

16-29 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek şampiyonada yer alacak olan ve Trabzonspor'un Slovenya kampında oynayacağı hazırlık maçlarında da takımını yalnız bırakacak olan genç oyuncu, turnuvanın ardından Trabzon'da takıma dahil olacak.

-haber61
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Milli takım kampına katılmış.Takımı U20 Dünya Kupasına taşısa bari.

Yorum

• Abdülkadir için, bonservis bedeli 14 milyon euro ya çıkartılmış. Kendi defans oyuncuları 29 yaşındaki Arjantin milli takım oyuncusu 1.83 boyundaki Lisandro Lopez ve 29 yaşındaki ön libero Yunan milli takım oyuncusu 1.88 boyundaki Andreas Samaris ve bir dahaki transferden de yüzde 20 pay verme teklifi geldi.

Ağaoğlu, yönetimle görüşmek için 2 gün izin isterken, Boaventura İstanbul’dan Portekiz’e geçti. Muhsin Aydın iki kulüp arası temasların devam etmesi için ülkede kaldı.

Yorum

• Benfica'ya kibarca kapıyı gösterin, sonra gelsinler.

Yorum

• Lisandro Lopez 35 yaşında. Üstelik Benfica'nın değil Racing'in oyuncusu. Benfica'da hiç oynamamış.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lisandro Lopez 35 yaşında. Üstelik Benfica'nın değil Racing'in oyuncusu. Benfica'da hiç oynamamış.
                                Benfica'da oynadı...

Lisandro López, 36, Arjantin ➤ Club Atlético Belgrano, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 350 bin € ➤ * 1 Eyl 1989, Villa Constitución, Arjantin
                                En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 16.07.2018, 14:34.
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim