Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İzlemesi keyf be kardeşim seni,inan çok güzel bir duygu akşam maçta seni izleyeceğini bilmek.
    • Memento mori

Yorum

• Süper oynadı

Yorum

• Biraz daha sorumluluk al. Müthiş olacaksın şımarmazsan.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• masallah
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu maç çok yerde kaldi. Tek devre oynamasi iyi galiba. Yavaş yavaş güçlenmeye başlamali ilk onbir oyuncusu oldu artik. 19 yaşina girmeden aldi formayi.

Yorum

• ha bisey yapma, eglen sahada yeter

sen eglendikce bizde egleniyoruz
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Biraz güçlenirse birebirlerde daha etkili olur.Pereira-Abdülkadir ikilisi birbirini iyi tamamlıyorlar.

Yorum

• Bugün baya dayak yedi [emoji20]

Adam geçmeyi çok fazla denemiyor. Oyunun sıkıştığı anlarda bunu daha cok denemesi lazim.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Mükemmel, takımın en iyisi.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 14 top kazanma nedir ya. işte asıl mevkisinin orta saha olduğunu daha net belli ediyor.

Yorum

• top ayağına her gelişinde yardırarak gol atsın istiyorum

Yorum

• Muhteşem

Yorum

• Has oğlan, esas oğlan, Messi oğlan. Adamun dibi dibi.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Modric yaratılabilir. Rakibin hamlelerini müthiş okuyor. O yüzden okadar top kaptı ki eğer göbekte oynarsa rakam çok daha artar. Kısa pasları iyi. Çok iyi şut atamıyor bu yüzden bu muhteşem beyinden bir Modric çıkartalım.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bir pozisyonda okay'a atmasi gerekiyordu pasi, sirti dönük burak'a atti. Açi yoktu heralde yoksa abdülkadir bu firsati kaçirmazdi. Bir daha izlemek lazim pozsiyonu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim