Abdulkadirin tam olarak mevkisi nedir arkadaslar.... sanki bana kanat da cok yararli olabilir gibi geliyor... Messi - Neymar - Arda tarzi... sanki....Olcay in yedegi olabilir gibi sanki...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
ortasaha göbek...ilerde bir verrati olabilir ama baya güçlenmesi gerek...kanat için sürati iyi degil...basit ve zekasıyla oynayan bir oyuncu..pek adam geçme özelliği yokİlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdulkadirin tam olarak mevkisi nedir arkadaslar.... sanki bana kanat da cok yararli olabilir gibi geliyor... Messi - Neymar - Arda tarzi... sanki....Olcay in yedegi olabilir gibi sanki...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
net modric.İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdulkadirin tam olarak mevkisi nedir arkadaslar.... sanki bana kanat da cok yararli olabilir gibi geliyor... Messi - Neymar - Arda tarzi... sanki....Olcay in yedegi olabilir gibi sanki...
Yorum
-
yahu hocam bu cocuk dururken yusuf erdogana katlanmamız ıcın bıze bir tane sebep soyle kabul edecegız...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
daha fazla olmaliİlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 futbolcu cezalıyken rize maçında bir 10 dakika da olsa oynaman dileğiyle.
son macinda gs karsi cok formda gözüktü, galibiyet golünüde atti
simdi milli takimdada formunu ispatlarsa hoca ona en az 30 dakika verecegini düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Zamanının geleceğine adım gibi eminim...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Misafir
Yazicinin oyun görüşü yok ki ondan kötü olma ihtimali coooook düşükİlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper Ligde fiziksel açıdan ayakta kalmak kolay birşey değil devamlı çalışmalı ve güçlenmeli potansiyeli oldukça yüksek hatta oyun görüşü Yazıcıdan daha iyi diyebilirim.
Yorum
-
Iki gün sonra baslayacak Uefa Elit Turunda U19 Milli takimi ile Hirvatistan, Polonya, Portekiz grubundan lider cikabilirse, bu yaz Gürcistan da düzenenecek Avrupa kupasina katilmaya hak kazanacak...
Orada kendisini kanitlayabilirse yolu acilir insallah.
Yorum
-
adam Trabzonsporun as kadrosunda, hemde 17 yasindan beriİlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIki gün sonra baslayacak Uefa Elit Turunda U19 Milli takimi ile Hirvatistan, Polonya, Portekiz grubundan lider cikabilirse, bu yaz Gürcistan da düzenenecek Avrupa kupasina katilmaya hak kazanacak...
Orada kendisini kanitlayabilirse yolu acilir insallah.
yolu daha ne kadar acilabilir ki?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum