Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdulkadirin tam olarak mevkisi nedir arkadaslar.... sanki bana kanat da cok yararli olabilir gibi geliyor... Messi - Neymar - Arda tarzi... sanki....Olcay in yedegi olabilir gibi sanki...

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abdulkadirin tam olarak mevkisi nedir arkadaslar.... sanki bana kanat da cok yararli olabilir gibi geliyor... Messi - Neymar - Arda tarzi... sanki....Olcay in yedegi olabilir gibi sanki...
      ortasaha göbek...ilerde bir verrati olabilir ama baya güçlenmesi gerek...kanat için sürati iyi degil...basit ve zekasıyla oynayan bir oyuncu..pek adam geçme özelliği yok
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• veratti olması imkansızz bence tipik messsi tarzında serbest oyun kurucu gole yatkın

Yorum

• İlk olarak seydisehir1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abdulkadirin tam olarak mevkisi nedir arkadaslar.... sanki bana kanat da cok yararli olabilir gibi geliyor... Messi - Neymar - Arda tarzi... sanki....Olcay in yedegi olabilir gibi sanki...
          net modric.

Yorum

• Abdülkadir Ömür için de doğru an gelecek inşallah.. Yusuf ve ikisi geleceğimiz her şeyimiz. İkisinin beraber oynayabileceği bir taktiğimiz olmalı mutlaka.
            TRABZON SPOR

Yorum

• yahu hocam bu cocuk dururken yusuf erdogana katlanmamız ıcın bıze bir tane sebep soyle kabul edecegız...
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• 3 futbolcu cezalıyken rize maçında bir 10 dakika da olsa oynaman dileğiyle.

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 futbolcu cezalıyken rize maçında bir 10 dakika da olsa oynaman dileğiyle.
                  daha fazla olmali

son macinda gs karsi cok formda gözüktü, galibiyet golünüde atti
                  simdi milli takimdada formunu ispatlarsa hoca ona en az 30 dakika verecegini düsünüyorum
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• şans bulmalı artık..en azından evdeki maçlarda...belli bir maç kaybederiz ama Abdülkadir için inanılmaz bir tecrübe olur...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Zamanının geleceğine adım gibi eminim...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Süper Ligde fiziksel açıdan ayakta kalmak kolay birşey değil devamlı çalışmalı ve güçlenmeli potansiyeli oldukça yüksek hatta oyun görüşü Yazıcıdan daha iyi diyebilirim.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Süper Ligde fiziksel açıdan ayakta kalmak kolay birşey değil devamlı çalışmalı ve güçlenmeli potansiyeli oldukça yüksek hatta oyun görüşü Yazıcıdan daha iyi diyebilirim.
                          Yazicinin oyun görüşü yok ki ondan kötü olma ihtimali coooook düşük

Yorum

• Iki gün sonra baslayacak Uefa Elit Turunda U19 Milli takimi ile Hirvatistan, Polonya, Portekiz grubundan lider cikabilirse, bu yaz Gürcistan da düzenenecek Avrupa kupasina katilmaya hak kazanacak...

Orada kendisini kanitlayabilirse yolu acilir insallah.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Iki gün sonra baslayacak Uefa Elit Turunda U19 Milli takimi ile Hirvatistan, Polonya, Portekiz grubundan lider cikabilirse, bu yaz Gürcistan da düzenenecek Avrupa kupasina katilmaya hak kazanacak...

Orada kendisini kanitlayabilirse yolu acilir insallah.
                              adam Trabzonsporun as kadrosunda, hemde 17 yasindan beri

yolu daha ne kadar acilabilir ki?
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Rize macinda buyuk ihtimal ilk 18 de olacak . Umarım skor rahatlığını bulup onu oyuna alır Ersun hoca

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim