Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardesim sen totemlerini yap, tatli ayi resimlerini paylas, öyle güzelsin

Yeni sezon kadrosu kurup Kucka'yı defansın önüne yazan sensin, hiç bana laf atma Kimse futbol profesörü değil, herkesin yorumu farklı ve gayet normal.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Allah aşkına git hocaya söyle ben kanat değilim de ya da birileri söylesin. Eminim bilmiyor bunu. Sağda oynamasının nedeni tamamen kendi meziyetleri, sık sık içeri kat etmesi ve pozisyon üretebilmesi. Solda oynayınca içeri kat edemiyor ve eksik görünüyor. Bu adam çok çok zorunda olmadıkça solda oynatilmamali, heba olur. Sağda veya merkezde oynamalı. Bero sağda oynasın diye yarim saat çocuktan faydalanamadık. Sonra da sakatlık vs oldu kendini bulamadı. Suç kesinlikle Abdulkadir in değil.
      TRABZON SPOR

Yorum

• Bu takım ve kadro yapısı Abdülkadir'i de yer.

Yorum

• Darbeye bağlı düşüşünü gözledik. Bu bizim için çok kötü. Anadolu takımlarının kasapları gözümü korkutuyor.

Yorum

• Dele alli gibi adamı önliberoda oynatıyoruz.

Yorum

• 2 maçtır sol açıkta oynatıldığından etkisiz oldu.

Abdullah Avcı'nın elinde mücevhere dönüşecek adam Rıza'nın tercihleri ile murdar olup gidiyor.

Yorum

• Kesinlikle Abdulkadir'i sola hapsederek kaybediyoruz. Üstelik maçlara solda başlamasına rağmen solda bitirmiyor. Yani öyle veya böyle yanlıştan dönüyoruz ama buna rağmen solda başlatıyoruz. Sol kenarda sezon başından beri 6 farklı oyuncu oynadı ama ne yazık ki bir türlü çözüm üretemedik...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hocayı göndermezlerse (kendisi gitmeyecek belli) git konuş. "Ben göbek oyuncusuyum zorlama ile sağ açıkta oynuyorum, ters ayaklı olduğum için aslında o bölgede de kanat gibi değil oyun kurucu gibi oynuyorum" de. Ben kanat oynamadım hiç hocam de. Allah aşkına de.
                  TRABZON SPOR

Yorum

• Modric gibi kullanılmalı. Aklı olan bunu görür ve uygular.
                    .

Yorum

• yapılabilecek en iyi sey onunu acmak....gonderilmeli demiyorum, onunu acmak gerek nasıl olmalı bilemiyorum....
                      ıslak imza....

Yorum

• abdüş kanat oyuncusu değil sağ açıkta iç forvet olarak oynayabiliyor ama solda bunu yapamıyor çünkü orta saha orjinli ama yusuf'ta yapılan onada yapılıyor yanlış yerlerde yanlış ellerde yanlış taktiklerle sürdürülebilir iyi oyun çıkartamaz. durgun bir maç oynadı ama maçın sonlarına doğru sağ açığa geçti ve canlandı.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Birazcık ego birazcık...
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Akbilspor maçının bana göre en iyilerindendi
                            ​SADECE TRABZONSPOR

Yorum

• Git kurtar lan kendini..Yazık etme yeteğine.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• hiçbir hedefimiz kalmamışken bari merkezde oynatılsın artık şu adam. okay-abdülkadir-sosa üçlüsünü izleyelim lig bitene kadar.
                                çok mu şey istiyoruz ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim