Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mac içind e 9 milyon veren varsa satalim komik taraftarımız var. Ya neden kendi futbolcusunu değersiz gösteriyor bu futbol fakirleri. Bunlar futbolu inan bilmiyor sırf yorum olsun diye yaziyorlar
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• saf yetenek, müthiş.

çok ince oynuyor rakibi delirtir
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Abdulkadir bilmiyorum buralari okuyor mu .. Abdulkadir eger Avrupa'ya gidip world class bir seviyeye gelmek istiyorsa cok iyi sut calismasi lazim…

Ikinci olarak da rakibin bosluk biraktigi ve risk aldigi bolumlerde degil de , mesela ilk yarida da rakibin ustune gidip risk almasi lazim. Birebir denemesi lazim.. Ilerde Wakayeme ile bunu yapabilecek kapasitedeki yegane oyuncumuz. Yani kilitlendigimiz anlarda da kilit acman lazim Abdulkadir ..

Onun disinda mesela Messi ile kiyaslayanlar var stil olarak ama sunu diyelim , Abuldukadir oyunun savunma yonunu harika oynuyor. Enerji ve tempo olarak cok iyi seviyede , hic beklemediginiz anda sok presle top caliyor , o boyla kafa toplarina bile cikiyor .. Yani yukarda saydigimiz yonlerine biraz daha agirlik verirse bambaska bir formata burunecek. Bunu yapmasi icin de zamani var ve tam zamani aslinda ...
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Morali yerindeyken önünde kimse duramıyor. Ciddi anlamda, 5-6 kişiyi arka arkaya çalıma dizebilir eğer isterse.

Formsuz gününde sahip çıkalım yeter.
          #

Yorum

• Müthiş oyununu bir de asistle süsledi ki oynadığı oyunlar birkaç hafta içerisinde unutulacak fakat yaptığı ıstatistik onu takip edecek hep. 4 maç 2 asist oldu. Devam.
            TRABZON SPOR

Yorum

• Kusursuz teknik
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kanat oyuncusu
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• O pası senden başkası atamazdı

Yorum

• Ben ilk yarı da çok beğendim zaten topu ayağına alınca fark hissediliyor random beğeniyorum. Bir tane kötü bir pas hatası yaptı sadece. Şu zeminde sırtında adam varken top almak için kendini göstermesi az şey değil. Çoğu oyuncu hata yapmamak için göstermez o koşuyu.

Yorum

• İlk yarı tutuktu denildiğinde bile iyi işler yaptı. Beklenti messi seviyesi olunca böyle eleştiriler olacaktır.

Yorum

• İzlediğim en iyi Abdülkadir
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ayağına sağlık...

(UEFA)

Yorum

• Sezona o "afacan" görüntüsünden kurtularak başladı. Büyümeye başladı; inisiyatif alıyor ve eskisi kadar kopuk değil. Böyle devâm et de 30 milyon Euro'ya giderken hâtıra olsun diye çok takıldığım Osmanlılı yüzüğünden alayım Abdüş'üm. Yüreğine sağlık kardeşim benim.

Yorum

• takımın arka tarafı birazcık öne yakınlaşınca verdiği performans bir anda 2 katına çıkıyor. 10 numarada asla bir daha oynamamalı. yeri kanat şu anlık, ve sezona da çok iyi başladı. şu oyunu genele yayarsa acayip seviyeye çıkabilir. şut tekniğini, gücünü ve ceza sahasındaki kararlılığını ileri seviyeye çıkardığı anda olacakları düşünemiyorum.

Yorum

• Sezona iyi başladı. Şu ana kadarki hiçbir maçta kötü oynamadı. Yusuf'un mevkisine geçtiği için o boşluğu dolduramadığı maçlar oldu ama o maçlarda bile istekli ve nispeten üretkendi. Bugün ise çok iyiydi. Böyle devam eder umarım.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim