İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Şimdi baktım, 2 tane Lisandro Lopez var, sen diğerinden bahsediyorsun...İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePorto olabilir mi? Transfermarkt'ın yalancısıyım =)
Hala Benfica'da olan var...
Karışıklık olmuş...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi baktım, 2 tane Lisandro Lopez var, sen diğerinden bahsediyorsun...
Hala Benfica'da olan var...
Karışıklık olmuş...
Paylaşılan fotoğraf karışıklığa neden olmuş olabilir. 35 yaşında ve forvet olan Lisandro Lopez'in fotoğrafı kullanılmış.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Abdülkadir'in vasat Portekiz liginde oynadığını hayal edin iki üç adam çalımladığını falan, Benfica bir sonraki satışından muazzam para kazanır...Ligi lig olmasa bile coğrafi olarak transfer pazarına yakın olmanın avantajını yıllarca kullanıyor hem Benfica hem Porto...
Abdülkadir gibi yetenekleri böyle 10 15 milyon £ alıp fahiş fiyatlara Avrupa'nın kalbur üstü takımlarına satıp hem para kazanıyorlar hem de liginin vasatlığından Avrupa kupalarına katılmakta sıkıntı yaşamadıkları için oyuncu kaybının zararını pek görmüyor ya da eksiği gediği çabuk kapatabiliyorlar..
Teklifte doğruluk payı varsa Benfica küstahlık yapmış..En geç 3 yıl içinde değeri 40-50 milyon £ olacak bir adamı şimdiden 15 e neden sana satayım hadi sattım sonraki satıştan yüzde 20 gibi komik rakam nedir..Tam bir küstahlık..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum