Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pazubandın bu kadar yakıştığı başka bi futbolcu görmedim.

Yorum

• Abdülkadir rakibin önde bastığı ve kısmen pres yaptığı ilk yarı sahadan silindi, bizim takım topu çıkarırken hep yanlış pozisyon aldı, topu alabileceği rahat yerlerde dolaşamadı bu bir eksi. İkinci yarı rakip kendi sahasına gömülünce ve yüzü dönük top alınca daha rahat yönlendirdi takımı. Açıkcası daha fazla sorumluluk almasını beklerdim Abdüş'den, yanındaki 6 numara Oğuz daha fazla pas alışverişi yaptı baskı altında takımı daha iyi yönlendirdi.

Abdülkadir'in bundan önceki maçını da izlemiştim, A milli takımdan gönderildiği onda da biraz vasat kalmıştı 6-8 numara bölgesinde. Birkaç kritik hata yapmıştı top çıkarırken. Bu yüzden 2'li ortasahada oynayamaz diyorum. ABdülkadir daha çok Coutinho gibi, 3'lü ortasahada 6-8 numaranın topu atacağı adam oyun kuracak 3. ortasaha yani. Direk top çıkaran bir oyuncu değil yani. Ha çalışırsa onu da başarır ama o rolde oynamamış sanırsam futbol hayatı boyunca.

Yorum

• Malesef diğer gençlerin aklı havada, hepsi ofansif takılıyor. Abdülkadir sorumluluk sahibi olduğu için defansın önüne koyuluyor. Ama ikili oynamak için uygun değil çünkü bir yandan da yeteneklerini göstermek istiyor. Top rakipte çok kaldığı için iyice kaleden uzaklaşiyor. Üçlü ortasahada sağ iç oynaması çok daha iyi.

Ayrıca oyun akışında takıma, skora nasıl katkı yapacak henüz belli değil. Bizde de durum bu. Önüne senaryo koyan bir hoca olmadı. Tam faydalanamiyoruz. Bu açıdan yusuf'un takıma girişi ve katkısı çok daha net oldu.

Yorum

• Manejeri kim?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            u19 avrupa sampiyonasina katilan 3. en degerli oyuncu abdülkadir

önemli detay
            7 tane Fransız oyuncu.

Yorum

• Şu anda abdülkadiri satacaksak şu şartlara satarsın:

40 milyon euro takassız nakit paraya sat 40 milyon euro aşağısına satılmaz. bunu kim veriyorsa satın.39 milyon euoe veya 35 milyon euroya da satmayın en az 40.takas opsiyonu olmayacak tabi.cash para.

3-4 sene sonra 40 hatta 50 ye satarsın .benfica geldiği gibi geri gidebilir.abdülkadirin şu anki değeri geleceğe yönelik olduğu için 40 milyon eurodur bana göre.

Yorum

• terbiyesiz bunlar benim korkum yönetimin bize kazık atması.yönetimin yapacağı en akıllı hamle bu oyuncumuzu şu anda 40 milyon euro para verebilecek bir klup olursa satsın derim ama dediğin gibi 3-4 sene içinde kafayı kullanırlarsa 40 ın üstüne bile satarsın kesinlikle!
                İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abdülkadir'in vasat Portekiz liginde oynadığını hayal edin iki üç adam çalımladığını falan, Benfica bir sonraki satışından muazzam para kazanır...Ligi lig olmasa bile coğrafi olarak transfer pazarına yakın olmanın avantajını yıllarca kullanıyor hem Benfica hem Porto...

Abdülkadir gibi yetenekleri böyle 10 15 milyon £ alıp fahiş fiyatlara Avrupa'nın kalbur üstü takımlarına satıp hem para kazanıyorlar hem de liginin vasatlığından Avrupa kupalarına katılmakta sıkıntı yaşamadıkları için oyuncu kaybının zararını pek görmüyor ya da eksiği gediği çabuk kapatabiliyorlar..

Teklifte doğruluk payı varsa Benfica küstahlık yapmış..En geç 3 yıl içinde değeri 40-50 milyon £ olacak bir adamı şimdiden 15 e neden sana satayım hadi sattım sonraki satıştan yüzde 20 gibi komik rakam nedir..Tam bir küstahlık..

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  terbiyesiz bunlar benim korkum yönetimin bize kazık atması.yönetimin yapacağı en akıllı hamle bu oyuncumuzu şu anda 40 milyon euro para verebilecek bir klup olursa satsın derim ama dediğin gibi 3-4 sene içinde kafayı kullanırlarsa 40 ın üstüne bile satarsın kesinlikle!
                  Aşağılık Benfica
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• bizim taraftar da akıllanmaz hala 20 ye gönderelim gitsin diyen var
                    İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aşağılık Benfica

Yorum

• Şimdi 20-25 milyon parayı beğenmeyenler var ama inşallah 2-3 sene sonra bu para akıllarına gelince vay be ne teklifmiş keşke satsaydık demezler.

Yorum

• Ne yaptı da 40.000.000 Euro diyoruz?

Yorum

• 30 milyon Euro + Sonraki Satıştan %20 Pay (Kardan değil Doğrudan Pay) + 1-2 Futbolcu karşılığı satılabilir.
                          Neden?
                          Avrupaya gitme ihtimalimiz gerçekten yok, bu çocuğu vitrine çıkaramıyoruz. Bu teklif bulunduğu anda satılmasında sakınca yok.
                          Nerdeyse 160-170 milyon TL para kazandırmış olur klübe kısa vadede.

Benfica tarzı bir klüpte velevki 50m€ ya satsa, 10 m€ daha gelir. 50-60 milyon TL.

Ben isterim ki keşke satılmasa ama bu teklif bulunduğunda satılması klüp içinde malesef hayırlı olur.
                          Tabiki bu paralar Sosa,Kucka'lara ödenmemeli. Onlarda şutlanmalı.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yaptı da 40.000.000 Euro diyoruz?
                            sıkıntı bu zaten kulübün borç batağında olmasının temel nedeni bu, ne yaptı? mesele ne yaptığı değil ne yapabiliri zaten o yüzden benfica o parayı veriyor. bizde ne yaptı diye sorduğumuz için hep 30 yaş üstü ihtiyarlara çuvalla maaş ödüyoruz.

mesela real, vinicius junior'a 17 yaşındayken galiba neden 45 milyon euro verdi ?
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• O potansiyel var diyorsunuz yani?

Ben olmadığını düşündüğüm için soruyorum.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne yaptı da 40.000.000 Euro diyoruz?
                                Yapacaklarını tahmin etmek zor olmadığından olabilir mi?

Yarım sezonluk oyununa 14 + 4 oyuncu + %20 veriyorlarsa demek ki 40 da istenebilir
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim