Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın başında aynı pozisyon içinde geçen gollük enstantanelerden sonra rahat bir galibiyet alacağımızı düşünmüştüm ama yanılmışım. Çok zor oldu. Neyseki haftayı öyle ya da böyle 3 puanla kapatmamız bizi mutlu etti. Yoksa hepimizin morallari bozulacaktı.

Son dakikalarda atılan altın değerindeki golün Umut'tan gelmesi daha bir anlamlı oldu. Bu oyuncumuzun bu maça kadar kaçırdığı pozisyonlardan dolayı ben de çok saç baş yoldum; bu doğru. Ama şunu da belirtelim ki bu futbolcumuz ilk haftadan bu yana oynadığı bütün maçlarda inanılmaz derecede koştu ve mücadele etti. Bunu kimse yadsıyamaz. Zaten o, bu denli mücadele etmeseydi biz maçlara çift santrafor çıkabilir miydik, bilemiyorum.

Bu akşam fb ve Ankara maçlarında gösterdiğimiz iyi performansa nazaran tutuk bir maç oynadık diye düşünüyorum. Aşağı yukarı her maç çok beğendiğim Colman ve Selçuk, bugün oyuna pek ağırlığını koyamadılar. Özellikle Selçuk biraz formsuzdu. Ama haftaya bu muhteşem ikiliden çok şey bekliyorum. Onlar bizim orta sahadaki gözbebeklerimiz.

Büyük Şef yine her zamanki gibiydi. Böyle bir oyuncumuzun olmasını gerek defansımız, gerekse de takımımız için çok büyük bir güç ve güven kaynağı olarak görüyorum.

Sonuçta kesin favori olarak çıktığımız bir maçı zor da olsa çok şükür kayıpsız geçtik. Maçta 5 oyuncumuz sarı kart ceza eşiğindeydi; neyse ki hasarsız atlattık. Dolayısıyla tam kadro çıkacağımız bjk önünde fb'ye karşı oynadığımız oyunun bir benzerini sergileyebilirsek bu sefer cezayı keseriz diye inanıyorum.
    En son Faruk UYSAL tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 23:20.

Yorum

• Barbaros cok hirsliyldi bize karsi noldi barbaros renginmi soldİ mactan sonra su jaba varya surekli hakemle tartisti en sonunda patladi ulan dedim lagim faresİ kari gİbİ konusup durma dedim herkes guluyor bana ama bir anlik ofkeydi iste

Yorum

• Biz şimdi rahat rahat uyuyalım artık bu ezikler düşünsün bakalım.
        Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• Hakan Kutlu ilk yarı Egemenin pozisyonu penaltıydı diyor. Be adam madem penaltıyı gördün peki o kişinin Egemen değilde Selçuk olduğunu nasıl göremedin.

Yorum

• Arkadaşlar yükleyin artık şunları sabır kalmadı..
            perdere la trebisonda
            @miractopal

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu takımdan Yattara çıkınca adamlar sol kanattan akın akın geliyorlar. Yattara çık-ma-ma-lı.

İki maçtır Yattara çıkınca atak üstüne atak yedik.
              Kesinlikle katılıyorum, bugün ki golüde o yüzden yedik
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• maratonda izleyin bakin, erman toroglu hem penalti hemde kirmizi diyecekdir, hatta baska pozisyonlar bulup trabzonun alehinde kullanacakdir, cünkü eskisehir macindan sonra bunu kendiside söyledi. eskisehir macinda hanki yöneticimiz penalti pozisyonuna penalti deylidi dediyse, ayni seyleri baska maclardada söyliyecekler mi diye bir seyler söyledi.

ama su bir gecekki berbat bir futbol ortaya koyduk, gecen haftalara bakarak 3-0 begenmeyenler bile vardi, ben korktumki ankaragücü sahaya cikmiyacak, öyleya 5-0 veya daha fazla yiyecegine sahaya cikma isi 3-0 la kurtar. isin hicte öyle olmadigini gördük.

ben 3 puana bile sevinemedim, cünkü bir seyler arayanlarin eline bayagi kozlar verdik, penaltinin calimamasi gibi, bu gibi durumlarin üzerine hem yerli medyada hemde ulusal medyada baliklama atlayacaklar var, hepsi sirada bekliyor.

birde su var; gercekci düsünmek gerekirse alanzinho ve yattara yan yana asla oynatilmaz, asla oynatilmaz derken 5-o dan sonra oynatilir tabiki, yada 8 kisi kalan takima karsi.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Oynayın uşaklar haydeeeee.
                  Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• Maçın son anları, kolbastı show, Egemen'in 3lüsü... Sanırım zamanıma kıyıp upload edeceğim bu videoyu... Birazdan!!!

Yorum

• Allah rızası için birisi Egemenin maç sonundaki 3'lüsünü kaydettiğini söylesin youtubeye falan koysun lig tv tam o sırada reklama girdi kafayı yedimmmm yaaa....
                      Alper PEKEN
                      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• maç içinde ciddi konsantrasyon bozuklukları yaşadık. özellikle 30 lu dakikalarda maçı koparacğımız bölümlede kaptığım topları birbirlerine bırakma derdine çok top kaybı yaptık.

maç sonu ersun hocanın dediği gibi futbolcularında kötü oyundan dolayı üzgün oldukları ve daha çok ders almaları gerektiklerini bilmeleri sevindirici.
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• ankaragucluler kendileri icin yapilan planlari cok iyi biliyorlar
                          o yuzden normal olan seyleri bile farkli goruyorlar
                          bosu bosuna bagiriyorlar, zirliyorlar, aglayacaklari yer burasi degil, hakan kutlu da cok iyi biliyor ama ne yapsin
                          bugun top bizim ayagimizda cok durmadi ama genede cok pozisyon bulduk
                          lig tvnin macin onemli anlarini seyreden bir kisi ankara gucunu ezdik sanir
                          her ne kadar ersun hoca her mac zor dese de
                          bu mac icin bence futbolcular kafaca iyi hazirlanmamislar

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu maç istatistiklerini Hakan Kutlu'ya gönderin. Çok üstün oynadıkları maçı iyice analiz etsin. Hakan Kutlu'nun çocukça, çapsız ve tahrik edici davranışlarına çok kızgınım. Bu davranışıyla asansör takımların gezgin teknik direktörlerinden başka birşey olamayacağını gösterdi.
                            Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• ANKETE KATILALIM LÜTFEN !!!

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ah be Yattara'm böyle yapma sen böyle yapınca hem kendin üzülüosun hem seni sevenleri üzüyorsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X