bence kötü oynamazın bir sebebide takımdaki sarı kartlı oyuncuların çokluğu orta sahamız ondan biraz kibar oynadı ve rakibe top yapma izni verdi diye düşünüyorum ALINAN 3 PUAN ne şekilde olursa olsun kabulümdür
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak cplc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü teknik direktörü Hakan Kutlu, Trabzonspor karşısında 2-1 kaybettikleri maçın ardından hakemlere tepkiliydi.
Hakan Kutlu, maçtan sonra Lig Tv mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Bugün Trabzonspor'dan çok çok üstün oynadık. Futbolcularımı kutluyorum. Çok üst düzey futbol oynadılar, gol pozisyonlarına girdiler. Soğukkanlılığımı korumak istiyorum ama Antalya maçında, Konya maçında ve bugün bize karşı hakem hataları oldu. İlk yarıda Egemen’in pozisyonu penaltılydı ve kırmızı karttı. Bizim de çoluğumuz çocuğumz var Ankaragücü büyük bir camia, böyle ezmesinler. Kişisel problemi olanlar bunu başka yerde halletsinler." diyerek tepkisini dile getirdi.
kaynak: maraton.com.tr
61. dakka:
Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...
Yorum
-
İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmrümden 3 sene gitti valla. Bukadar berbat Trabzon spor izlemeyeli 1 sene oldu resmen aciz kaldık topla oynarken. Benim şampiyonum böyle olmamalı inşallah bugünden futbolcularımız ders çıkarmışlardır.
Resmen öldük öldük dirildik stresten ne yapacağımı şaşırdım kahvede maçı izlerken tepkilerimi kontrol etmekte bile zorlandım resmen. Hocam görüyorsun orta sahayı neden güçlendirmenin yoluna gitmiyorsunda Yattara Alanzinho değişikliğine gidiyorsun. İlk yarıdan itibaren oyuncu değiştirmesi lazımdı. Tamam golu attırdı ama Selçuk bugun sahada hiç yoktu keza umut saç baş yoldurdu Colman vasattı nebiliyim ya başbamşa görmek istemediğim izlemekten sıkıldığım bi futbol vardı sahada. Umarım bu ilk ve sondur.
Yorum
-
Helal olsun Umut ' um seni seviyor bu taraftar helal olsun hepinize , okadar kolay gecmeyecegini söylemiştim macın kazandıgımız için cok sevinçliyim 1-0 bitseydi bukadar sevincli olurmuydum ? tabiki hayırtaraftar macta 60. dk ya kadar yoktu ben şölen beklerken herkes tiyatro izlemeye gelmiş sanki bazı gruplar hariç 61. dk ile birlikte kıpırdandı taraftarımız ama neden 1. dkdan baslamadı ? cok ilginç Ankara da taraftarımla gurur duydum , Trabzon ' da utandım !
Yorum
-
Ya bu ersun hocanın yattaraya kastı var ne die alıyon sen adamı oyundan fark ettinizmi bilmem biz öndeyken yattara oyundan cıktımı hep gol yiyooruz oynadığımız futbolda götülesiyoo yattarayı cıkarmamalıydı herseye rahmen elinden geleni yapıyodu
Yorum
-
İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaragücünün TD si macdan sonra nededi?ağlamaklı bi tonla...barbaross p.....çi de golden sora birine küfür etti durdu ama maçtan sora çok sakindi taraftarı kutladı falan...
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher maçı dört dörtlük oynayacak diye bir şey yok. kötü denilen takım daha otuzuncu saniyede iki şut çizgiden çıkartılması topun direkte patlaması egemenin şutunu kalecinin parmaklarıyla çıkarması .bizim bir rakibimizde şanssızlıkmış onuda bu akşam umutun çerçevelik golü ile yendik.hakem kartlarını ankaragücüne karşı az kullandı.songa yapılan kasıtlı arkadan harekete kart vermedi gökhana yapılan penaltıydı.nigrisin pozisyonunda sarı kart görmesi lazımdı kendini attı.şans bizle erken buluşsaydı bu maç çok farklı olurdu.ama yarın yazılacakları tahmin ediyorum.köşede bekleyenler vurun abalıya hesabı nasılda çirkin yüzlerini ortaya çıkaracaklar.ama şunu unutmasınlarki bize karşı oynayanlar hayatlarının futbolunu oynuyorlar.ankaragücü şu oynadığı futbolun yarısını oynasaydı şu anda ilk ondaydı.bu takım alkış ve desteği sonuna kadar hak ediyor.ben gurur duyuyorum her biriyle.bu akşam şampiyon nasıl olunur bunu herkese gösterdiler. senden gelen her şeye razıyım.yeterki bordo mavi olsun.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç zorlanacağız gibi geliyor bana. 2-1 aldığımız kocaeli maçı gibi bir maç bekliyorum.
Yeneceğimizden şüphem yok tabii ki de.
Alan'ın son yarım saatte Yattara'nın durumuna göre oynamasını bekliyorum. İyi bir Yattara'nın oyunda kaldığı süre içinde Alan'ı da izlersek işte o zaman kanatların potansiyelini izleriz.
Keşke maçı izleyebilseydim, Colman'ı izlemeye bayılıyorum...
Daha iyi bir Trabonspor izlemeliyiz İnönü'de.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Kuyruk acisi yasadigi icin ankaragucu boyle oynadi bugun ama kotude oynsak yenmesini bildik en azindan oyundan kopmuyorz bu sene moral bozmuyor futbolcularimiz helal olsun hepsine ben hatirlamiyorum biz boyle son dakikada gol atmismiydik daha once ama bu iyi geldi cilginca sevindik
Yorum
-
Yorum