Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• anlaşıldı bugun izleyemeyecez kolbastıyı...

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Var mi böyle birsey ya??

Yorum

• yine evimizde oynadigimiz bir macta rahat yenemedik.
        ikinci yarida golü yiyene kadarki futbolumuz maalesef bana son iki sezonun TS sini hatirlatti
        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• yattara ve alanzinho bizim kanat adamlarınız yattaranın yerine girmesi doğru bulmuyorum alanzinhonun.ikiside oynamalı.yattara bu aralar soğuk ama patlamya hazır bomba gibi..
          Football İs My Life

Yorum

• Şükürler olsun ki kazandık.Bu mucize gol şampiyonluğun habercisi olsa gerek...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• yine stresli bi maç..Allah'ım sana şükürler olsun.
              Ooooo Şampiyon geliyorrr....
              Maçtan sonra kadıköy bizi dinledi....Geliyoruzzzz!!!!
              Yeterki ONUR'suz
              olmasın
              aŞk
              !

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Var mi böyle birsey ya??
                valla biz böyleyiz bizde herşey var heyecan coşku herşey
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak steelturkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yattara ve alanzinho bizim kanat adamlarınız yattaranın yerine girmesi doğru bulmuyorum alanzinhonun.ikiside oynamalı.yattara bu aralar soğuk ama patlamya hazır bomba gibi..
                  Kesinlikle katılıyorum

Yorum

• 80 Misafir ; Neler hissettiniz Umut´un kafasından sonra

Yorum

• yahu biraz daha sansli olsaydik belkide bukadar zorlanmicakdik...
                      ama her macda böyle zorlandigimiz icin sans degilde biraz beceriksizlik diyorum ben.

gökhan direyi gecemedi....
                      yattara ilk dakikada iyi vurdu ama olmadi....
                      gökhan 2. yarinin ilk dakikasinda kaleci ile bas basa kaldi capraz pozisyonda.....
                      En büyük TS

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olan Ankaragücü'ne oldu,iki ay dinlenseler kendilerine gelemezler.Sanki rakipleri bizmişiz gibi bütün güçlerini bitirdiler.
                        böyle yorumlar yazmayin lütfen...adamlar formalarinin hakkini vermek icin sahaya cikiyor. Biz Büyük Takimiz biz Trabzonsporuz diyorsak bu durumdan sikayetci olmamaliyiz... bi futbolcu büyük takima karsi oynarsa o maca daha cok konsantre oluyor bu cok dogal..
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• zor da olsa 3 puanı aldık önemli olanda buydu bu 3 puan çok işimize yarıyacak çok
                          Bordo Mavi...

Yorum

• az lkalsin bir van faciasi daha yasiyorduk.sabaha kadar futbolculara ders anlatmak lazim.anlamayana sopayi atacan.
                            iho istifa.

Yorum

• Tamam iyi oynamadık ama 1 maçla oyuncuları yerin dibine sokmayın lütfen.Colman da koştu mücadele etti Selçuk da Umut ta Yattara da ama malesef bu maç geçen haftadan kötüydük...
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• ersun yanal ne yapmaya çalıştı anlamak mümkün deil. tüm takım ikinci yarı defans yaptı. maratondaki taraftarda zaten uyuyor bizimde uykumuzu getirdiler.
                                kötü futbol ama 3 puan
                                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X