Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende hicbir futbolcumuz hakkinda takinti olmaz,olmamistir.
    En ufak bir katki yapan oyuncumuzun hakkini veririm ama yetenekleri ölcüsünde.
    Yattara da beklentim de oyunda kaldigi süre icinde daha fazla sorumluluk almasi ve adam gecmesi.Bu yüzden arada yaptigi asistleri yeterli görmüyorum.
    Yattara böyle oynamaya devam ettigi müddetce yedek kalmasi yakindir,bilesiniz.
    Israrla yazıyorsun Yattara'yı.
    Nasıl bir oyun oynamasını bekliyorsun anlamak güç.
    Bence Türkiye'de ayağına top geldiği zaman onun kadar korku salan bir oyuncu hala yok.

Geçen hafta Gökhan'ı bu hafta Umut'u altıpas içinde kaleciyle başbaşa bıraktı.
    Tabii Yattara üzerinden oynamama hastalığı da var bu takımın.

Yedek kulübesi konusuna gelince;Bir tek dileğim var,mutlu ol yeter
    Herkese Merhaba

Yorum

• eğer egemenin üçlü videosu yoksa lig tv kameralarında mutlaka vardır, yönetim bu işe aracı olursa üçlü resmi sitemizdeki videolar bölümünde yayınlanabilir!!!
      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
      my name is onur....
      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Anladığım kadarıyle kimse çekmemiş Ege'nin üçlüsünü ama arkadaşlar artık Ege Trabzondaki her maçtan sonra bunu yapacaktır..Herkes hazırlıklı olsun bi daha böyle hata olsun istemiyorum,uyarmadı demeyin lütfen Ege'nin üçlüsünü videoya kaydedin))Bursa taraftariyeleri de Üçlü görsün..

Yorum

• tsk
          https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
          I never forgive, I never forget..

Yorum

• Meydandan doğru çıktık, Uzunsokaktayız.Hedef Avni AKer

Günün bir diğer sürprizi Çakır abide bizlerleydi. Gökhan Bozyiğit, Çakır ve Erdal abi

Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
            Her Türlü

Yorum

• 10 kisi indirmis bile videoyu daha inderemiyom
              Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• bu geceden futbolcuların ders cıkarması gerekiyo artıkkolay mac yok cok iyi oldu bu gece ögrediler neyin ne oldunu ankaragücünü kücümsediler sonu böyle oldu ama cok iyi oldu bir daha bence kimse rakip kücümsemez ve alanzinho harikaydı diyorum 30dakikada müthis oynadı
                7777777777777777777777777777777777

Yorum

• ...

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence Türkiye'de ayağına top geldiği zaman onun kadar korku salan bir oyuncu hala yok.

bence yattara çok şey yapabilen futbolcu oynamıyor güzel bi dövceksin nasıl oynar sakatlanmadan önceki maçlarını tavsiye ederim seyredelim.tabiki korku salar ama boş gezmekde 1 kişi takımı eksik oynatır onun gibi birisi tribünleri ayaga kaldırması gerekir ve bende alkışlarım
                  KADER GÜLMEZSE GÖNÜL NE YAPSIN...FUTBOL BENİM AŞKIM...

Yorum

• Isınma hareketleri başladı

Tribünler tıklım tıklım

Antremanı izliyoruz

Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                    Her Türlü

Yorum

• Son golu izleyip izleyip duruyorum izlemekten hiç sıkılmadım

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben herhangi bir futbolcumuzun yedek kalmasiyla veya oynamasiyla mutlu olan birisi degilim,yanlis adrestesin.
                        Ben Trabzonsporun galibiyetleriyle mutlu olurum,sahislarla ugrasmakla degil.
                        Nick isminden olsa gerektir,sezon basindan beri yattara nin kayip oldugu gercegini kabullenemiyorsun galiba.
                        Yattara yi ersun yanal kazanmak icin oynatiyor ama yattara diretiyor.Diretiyorsa yedekte oturmali.Yakinda oturacaktir da.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Maç başlıyor

Fatih abi

Faik abi

osman ve Sacit

Her Türlü

Yorum

• işte maçın pozisyonu bana göre çünkü sadece 2. yarıyı seyrettim !!

Yorum

• Her ne olursa olsun kazanmak mukkemmel bır sey Macın tek adamı Rıgobert Song
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• dakika 90+1 selçuk topun başına geçiyor serbest vuruşu kullanmak üzere
                                maratonda; iki elimi yukarı kaldırıp gökyüzüne bakarak Allahım sen bize yardım et diye dua ettim. sonrası sesim kısıldı bağırmaktan
                                12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                                - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                                Darbe sırası bizde...

Yorum

Yükleniyor...
                                X