Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gecelim bu isleri,artik yattara nin katkisizligini degil de rakip beklerin ileri cikamamasini yattara nin artisi olarak degerlendiriyorsunuz.
    Fb maci akliniza gelmiyor galiba,ben sayamadim roberto carlosun kac defa bindirme yaptigini.
    Yattara hücüm futboluna katki yapsin diye oynatiliyor,rakip bekleri ileri cikarmasin diye degil.
    Yattara bunu yapamiyorsa kuzu gibi kulübede oturacak,kusura bakmasin ama alanzinhoyu da seyredecek.
    yattara futbol tarihinde bir defa öyle oldu....

2.örnek var mi sol bek konusunda...

hucum futbolunda etkisi yok diyorsan gercekten sasiyorum ve inanamyiorum...

not: performans acisindan beklenildigi gibi olmadigindan ayni görüsteyiz
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ben Oy atmıştım..
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak aLaNziNHo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        katıldım ben.. herkes katılsın. bi tek bmn bile açık ara alır götürür bu anketi düzgün katılım olursa

Yorum

• Güzel oynamadanda olsa 3 puan almak güzel..
          En büyük alkışı tribünler hakediyor...
          Söylesem tesiri yok
          Sussam gönül razı değil.
          adrenalinn

Yorum

• Trabzon öldü öldü dirildi !..

19. haftanın açılış karşılaşmasında Ankaragücü'nü konuk eden Trabzonspor rakibini uzatma dakikalarında Umut Bulut'un attığı golle 2-1 mağlup etmeyi başardı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Trabzon taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya bordo-mavililer fırtına gibi başlarken, 15. dakikada Tayfun Cora attığı golle takını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise Ankaragücü oyuna dengeyi getirerek, Trabzon kalesinde daha fazla gol aramaya başladı. Karşılaşmada dakikalar 76'yı gösterdiğinde ise sahneye çıkan Barbaros attığı golle maça beraberliği getirdi. Karşılaşmanın tam bu skorla bitmesi beklenirken, 90+1'de Umut Bulut attığı golle takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 41'e yükseltirken, Ankaragücü 15 puanda kaldı.
            Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• bizim takım busene bize rahat maç izletmeyecek şampiyon olursak ben kalpten giderim herhalde
              KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya arkadaşlar video çekimi yaptım ama görüntü yan çıkıyr acaba nasıl düzeltebilirim?
                Sen ekle videoyu biz izlerken kafayı yan çeviririz
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• şu kolbastı görüntüsü yok mu ya.
                  izleyemedik maçı iyi mi
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Hakan Kutlu, ilk yarıdaki 2-1'lik maçta, hani şu eze eze kazandığımız maçta da aynı demeçleri vermişti.
                    ŞAşkın değilim ondan yana...

Bizim takıma gelirsek...
                    Pek top oynadığımız söylenemez.
                    Tahminimden daha da zor geçti maç.
                    Öldük öldük dirildik deyim yerindeyse.
                    Ama neyse ki bizden yanaydı talih, Umut'un kafasıyla geri döndük.

Çok heyecan verici ama Ersun hocamızın da dediği gibi ders çıkarmamız gereken bir maçtı.
                    Serkan'ı BJK maçına sakladık, iyi ettik.
                    Sıfır kartla maçı bitiren oyuncularımızı da tebrik etmek gerek ayrıca.

Maç sonu yine muhteşemdi.
                    Ve pek tabii ki 61...

İkinci yarının ilk Avni Aker maçında, muhteşem bir tribün şoıvu vardı.
                    O havaifişekler, balonlar, konfetiler, tezahüratlar, o coşku... Gitmiyor gözlerimin önünden.
                    TV'den de olsa eşlik ettik tüm tribüne... Harikaydı harika!

Maç sonundaki kolbastılar, horonlar, Lig TV'nin göstermediği Egemen'nin üçlüsü...
                    Hepsi müthişti.

Şampiyonun ayak sesleri daha da güçlü yüklseliyor artık.

Şükürler olsun...

Yorum

• bizim takım lig tv ile sene başında 34 bölümlük gerilim, macera, aksiyon..., güzel sonlu biten dizi anlaşması mı yapmış? araştırmak lazım
                      şampiyonum benim

Yorum

• İlk olarak MUSTAFA C. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yattaranin morali bozuk degilki
                        kötü oynadı ya ondan dedim cok sinirletti bugün

Yorum

• Yattara bu takımda ölüsünü koysan iş yapar bunu nedense anlıyanlar var anlamıyanlar var Ersun hoca da anlamıyor malesef ayrıca alaninho yattaranın alternatifi deil neden onunla yattarayı deiştiriyor ve takımda selcuk inan bence kredisini tüketmiştir.

Yorum

•   Foruma erişmek için tıklayın.

Anasayfamızdaki kim nasıl oynadı bölümünde futbolcularımızla ilgili değerlendirme yapabilirsiniz.
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Yattara Bize Bjk Maçında Oynasın Gs Maçına Kadar Morali de Yerüne GeLir o Maçı Banko Alıcağuz Zaten ... Haydi Yattara İbrahim Üzülmez + İbrahim Toroman + Zapo vS YaTTaRa
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak tsmetu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Parçalı forma güzel bence ya

Yorum

Yükleniyor...
                                X