Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 haftadır da sarı kart görmüyoruz yanılıyor muyum uşaklar.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçın son anları, kolbastı show, Egemen'in 3lüsü... Sanırım zamanıma kıyıp upload edeceğim bu videoyu... Birazdan!!!
      Buyuk sevap kazanirsin Emrah abi.)

Yorum

• Ankaragücü'nün kapanacağını akıl edemedik. 2 haftalık deplasman oyununun gazına geldik, rahat rahat konuştuk. Bu sene bize içerde rahat maç yok. Kapanıyorlar arkadaş, kaçak oynuyorlar.Yine de kazandık, güzel.

Son dakika golü Trabzon'u iyice ateşledi. Atatürkalanı kilitlendi.
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En Büyük İstediğim

ŞampiyonLar Ligi Grup Maçında Avni Aker'de 61.dk KutLamasına Karşın Rakipin Surat İfadesi
            5 ay kaldi kardes sabir et
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Reklamları da Geçtik ße Abi:P:P
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Maçın son anları, kolbastı show, Egemen'in 3lüsü... Sanırım zamanıma kıyıp upload edeceğim bu videoyu... Birazdan!!!
                abicim 250 kişi seni bekliyo
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle katılıyorum, bugün ki golüde o yüzden yedik
                  Gecelim bu isleri,artik yattara nin katkisizligini degil de rakip beklerin ileri cikamamasini yattara nin artisi olarak degerlendiriyorsunuz.
                  Fb maci akliniza gelmiyor galiba,ben sayamadim roberto carlosun kac defa bindirme yaptigini.
                  Yattara hücüm futboluna katki yapsin diye oynatiliyor,rakip bekleri ileri cikarmasin diye degil.
                  Yattara bunu yapamiyorsa kuzu gibi kulübede oturacak,kusura bakmasin ama alanzinhoyu da seyredecek.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

abi valla sağolasın sabahtan beri bekliyoruz
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• ''Vanspor Maçını Unutmayın''

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ecel terleri döktüğü maçın ardından gelen galibiyeti değerlendirdi

Yanal'ın açıklamaları şöyle: "Maçın başında bir gol bulduk ama daha sonra oyuna ağırlığımızı koyamadık. Ankaragücü'nün oynadığı oyuna seyirci kaldık. Rakibimizin takdire şayan bir oyunu vardı bunu alkışlamak gerek.

Son dakikalarda oyunda baskı kurduk ve zor da olsa kazanmayı bildik. Bu maç bizim için iyi bir ders oldu. Benim futbolcularım oyunun bireysel yeteneklerden çok, kollektif bir oyun olduğunu, disipline bağlı bir oyun olduğunu umarım hatırlamışlardır.

Maçın son dakikalarında gol atacağımız belliydi. Bu nedenle hiç panik yaşamadım. Ligde tam bir savaş yaşanıyor. Böyle giderse zirve ve alt taraf daha çok karışacağa benziyor. Bu işin ciddiyetini kavramamız lazım. Geçmişimizde şampiyonluk yolunda yara aldığımız Vanspor maçlarını unutmamamız lazım. Bugün biz sevindik rakibimiz üzüldü. İki haftadır seyircimizin önüne çıkmamıştık, bugün onların karşısına çıktık. Onların desteğine göre hareket etmemiz lazım. İki haftadır iyi bir futbol sergilemiyoruz. Bize yakışan taraftarımıza yakışan bir futbol oynamalıyız.."
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5 ay kaldi kardes sabir et
                        Hep Beraber Sabır...
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yorum

• ya girmez olaydim su sitelere , adami cildirtacaklar yaaa valla alayini s... resmen kimse cekemiyor bizi
                            Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• http://www.trt.net.tr/Anket/Anket.as...8-fc05c7929199 anket beyler

Yorum

• Bakıyorum bazıları medyanın gazına gelmiş...
                                Onların istediği gibi düşünmeye,konuşmaya,yazmaya başlamış.
                                Bizim emeğimiz yok mu bu maçta?
                                Düşmeye oynayanların emeği daha mı değerli?
                                Herkes sakinleşip öyle yazsın.
                                Yoksa kendi kendimizi suçlamaya başlayacağız...
                                Bu maçı koz kullanıp bizim için kötü senaryolar yazılacak..
                                Hiç dahlimiz olmadığı halde....
                                Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                                Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                                Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X