Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanal 'Oyun bizi memnun etmedi'
    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün bizim adımıza sonuca sevindiğimiz bir maçtı. İstediklerimizi sahada yapamayan bir Trabzonspor vardı. İki haftadır oynadığımız iyi oyun ve organize takımdan bugünkü dağınık ve bireysel oyun oynama gayreti içinde olan bir takıma dönüştük. İlk 15 dakika sonrasında oyun ritminden uzaklaşan, rakibin baskısına karşı organize olamayan bir takımdık. Sezon başından beri en dağınık ve koordinesiz oyunumuzu oynadık. Maç sonunda oyuncularımızın da soyunma odasında bu tespiti yapmaları da bizim için sevindirici oldu. Çok iyi mücadele eden bir rakip vardı. Her takımın birbirine karşı direnç gösterdiğinde sonuç alabilecek durumda olabileceğini görüyorsunuz. Van maçı vardı geçmiş yıllarda. Ona benzer bir karşılaşma oynamak durumda kalıyorduk neredeyse. Bugünkü oyun bizi memnun etmedi. Kazanmak teselli oldu ama tekrarlamamamız lazım. Takım olarak böyle oynamayı hak etmiyoruz. Buradan bir ders çıkarmak gerektiğini düşünüyoruz" dedi. Kutlu: "Aleyhimize düdükler çalındı"
    Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, "Öncelikle soğukkanlı olmaya çalışıyorum. Futbolcularım rakipten daha çok hakemle uğraşmak zorunda kaldı. İkinci yarıda ilk üç maçta da başımıza aynı şey geldi. Aleyhimize düdükler çalındı. Bazı insanların bazı kişilerle kişisel problemi olabilir. Bunları başka yerde halletsinler. Biz hocalara yazık, taraftarlara yazık. Benim çocuğum evde beddua ediyor belki. Yazık, dikkat edecekler. Ankaragücü büyük bir camia" diye konuştu.
    Tayfun Cora
    Trabzonspor'un ilk golünü atan Tayfun Cora, "Çok iyi oynadık, maçı bırakmadık. Takımda inanç vardı. Biz biliyoruz ki çok iyi mücadele edince her takımı yenecek güçteyiz. Ben de takıma katkı yaptığım için çok mutluyum. İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelir. Önümüzde 3 aylık süre var. Bu üç ayı elimizden geldiğince fedakarlık yaparak birbirimize destek olarak geçirmek ve sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.
    Umut Bulut
    Umut Bulut ise, "Oyuna iyi başladık ve iyi pozisyonlar yakaladık. Onları gol yapabilsek farklı olurdu. İyi oynadığımızı söyleyemem. Ankaragücü de oyunumuzu bozdu. Onları da tebrik ediyorum. Böyle maçlarda biraz daha dikkatli olmazsanız gol yersiniz ve maç zora girer. Bazen böyle maçlar oynayacağız. Bu maç önümüzdeki maçlar için ders oldu diyebiliriz. Önümüzde çok önemli Beşiktaş maçı var. İyi hazırlanıp galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Kolbastı görüntüleri nerde kaldı
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu takımdan Yattara çıkınca adamlar sol kanattan akın akın geliyorlar. Yattara çık-ma-ma-lı.

İki maçtır Yattara çıkınca atak üstüne atak yedik.

Yorum

• Ben biliyorum ki,pek çok taraftarımız penaltı dedikelri pzoisyon gerçektne penaltı olsa,"Evet abicim,adamalrın penaltısını yedi hakem" derdi burda.Gördüğüm kadarıyla yok böyle bir yorum...

Biz galibiyetler sonrası,rakibin haklı olduğu pzisyonalra çamur atan tiplerden değiliz,bir anlasalar şunu.
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• bizim takımın gözüken en büyük sorunu iç saha maçları gibi gözüküyor. içerdeki maçlar nasıl oluyor çözemiyorum ama bir şekilde zor geçiyor. ilk golü erken bulsakta , geç bulsakta zorlanıyoruz. bu işe çözüm bulmalıyız.

songun tribünleri ateşlemesi cidden çok önemli bir atrı değer. alanzinhonun ve diğer oyuncuların oyunun son bölümde sorumluluk alma istekleri sevindirici.
            bundan sonraki her maç daha da zor olacak. tüm futbolcularımızı teker teker kutluyorum tekrar.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İşte Yanal'ın açıklamaları;

"Rakibimizi kutluyorum, inanılmaz iyi mücadele ettiler. Oyunun başından sonuna kadar çok dirençliydiler, oyunun ilk 15 dakikasında çok pozisyon bulduk daha sonra rakibimiz baskısına seyirci kaldık. Yaptıkları mücadele takdire şayandı, oyunun her yerinde baskı yaptılar, bizi oynatmadılar ve aynı zamanda oynadılar da. Ritmimizi bozdular. Takım olarak inanılmaz bir ders çıkardığımızı düşünüyorum. Bireysel oyunun bize yarara getirmeyeceğini, kollektif olarak mücadele ettiğimiz zaman daha farklı bir takım olduğumuz yönünde herkes iyi bir ders aldı, umarım bunu bir daha tekrarlamayacağız. Bütün oyuncularımız organize olamadı, hücumda bireysellik takımımızı olumsuz etkiledi. Belki biraz savunma yaparken, öndeki oyuncuların katkısıyla bunu yaptık. Bugün arzu ettiğimiz, oyun disiplinene bağlı oyunu oynayamadık. Son dakikada golü atacağımızı biliyorduk, bunu istedik. Oyuncularımızla durumumuzu değerlendirip bir daha böyle bir maç oynamayacağız. Ligde her takım her takıma karşı çok iyi oynayabiliyorlar. Ligde bu nedenle zirve alt taraf çok zor belirlenecek diye düşünüyorum.

Ankaragücü'nü de öven Ersun Yanal;

"Ankaragücü bugün güçlü olduğunu gösterdi, herkes birbirini yenebilir. Çok ciddi bir iş yapıyoruz, geçmişte de Trabzonspor, Vanspor'a kaybedip çok rahat şampiyonluğa uzanacağı düşünülürken, bu hedefinden uzaklaşmıştı. İki haftadır seyircimizin önüne çıkmamıştık, herşeyin çok güzel olması gerekiyordu ama olmadı. Biz bu değiliz, daha iyi oynayan bir takımız. Bir daha böyle top oynamayacağı, bize yakışanı oynayacağız." diye konuştu.

Yorum

• İlk yarıdaki egemenin yaptıgı hareket pozisyonu penaltı mı ? Eger penaltıysa ben o... degilse sen o... sun tamam mı

Yorum

• Şu aralar ezikbahçelilerin çiftliği antu.com'da takımımıza sallayıp duruyorlar. Neymiş, şampiyonluğu bize hediye edeceklermiş; neymiş, hakemler bizi kolluyorlarmış; neymiş, siyaset bile (Bakan Faruk Özak) bizden yanaymış; neymiş, pozisyon penaltıymış, faul değilmiş gibi yorumlar yapıyorlar.

Kendilerinden başka kimseye saygıyla yaklaşmayan, oynadığımız futbolun hakkını veremeyen kişilere ben zaten ne diyeyim ki! Başkanları Aziz Yıldırım'ın şampiyonluklarını masa başında aldığını hatırlatmamız bile gereksiz. Valla, çok değerli ezikbahçeli arkadaşlarım var; ama bazılarına gerçekten şırınga ile akıl enjekte etmek gerekiyor. Kapasiteleri yok abicim!

Yorum

• Umut'a laf edip Yattara'yı övmek heleki şu maçtaki en saçma şey. alanzinho daha kendini tam gösteremedi daha iyi olacağına inanıyorum. maçtaki en kötü şeyse Barbaros adlı şahsın gol attıktan sonra küfür etmesi ve maç sonu Hakan Kutlu'nun hakeme saldırmasıydı. Takım olarak bilmem ama ahlak yönünden büyük problemi var Ankaragücü'nün.

Yorum

• iki haftadır iyi futboldan sonra böyle bir şey olacağı belliydi.bence ersun yanal oyuncuları hafta içinde bu yönde sürekli uyarmıştır ama ne yaparsın insanoğlu yine de rehavete kapılabilir.çok şükür ki son dakikada da olsa galip gelmesini bildik.takım bu akşamdan ders çıkaracaktır muhakkak.

ayrıca kolbastıya her hafta yeni oyuncuların girmesi de harika bir olay.
                      sene sonunda inşallah şampiyonluk gelecek.inşallah.

Yorum

•   Foruma erişmek için tıklayın.

Anasayfamızdaki kim nasıl oynadı bölümünde Ankaragücü maçındaki futbolcularımızla ilgili değerlendirme yapabilirsiniz.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• VAlla Hakan Kutlu iyi güzel diyor bizim Gökhan Ünal a yapılanda resmen penaltıydı artık ille adamın bacagını kopartmak gerekiyor penaltı olması için galiba resmen ayagına bastı hakemde pozisyona yaklasık 5 metre uzaklıktaydı vermedi.

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla 50. dk dilimde tüyler bitti...kahvede izledim yalvardim cikar hüseyini koy ceyhunu...daha sonra60-65. dk larda koy alanzinho yu cikar umutu..en son cikarmasi gerektigi isim yattaraydi...ileriye topu tasiyan tek adamdi...
                            ilk isim hüseyin daha sonra umut...ama gol atti orasi ayri bir mesele...
                            umut-gökhan-yattara haftaya devam...
                            Yapma gözünü seveyim,halen yattara diyorsun baska bir sey demiyorsun.
                            Yattara yine yoklari oynadi ve sen topu ileri tasidi diyorsun.Hangi topu ileri tasidi?
                            Defansa zerre kadar yardim etmedigi gibi dogru dürüst bir kere adam bile gecemedi.Bu oyuncu oyundan cikmayacakti da kim cikacakti?
                            Haftaya yattara yedek baslamali.Yanal yattarayi kazanmak icin cok caba harcadi ama ayni derecede caba yattara tarafindan gösterilmedi.
                            Bir de oyundan cikarken yüzü asagida.Ne yapti da moralini bu kadar bozuk göstermesi gerekiyordu?Resmen oyuna giren alanzinho ya hakaret etti desem yeridir.
                            Simdi yattara hayranlari üstüme gelir ama farketmez,ben buradayim.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ersun hoca şu alanzinho ile yattarayı değişmesin çok alakasız bir değişiklik.
                              Yattara cıkınca sağ kanat tamamen öldü ordan atak yemeye başladık.
                              Alanzinho ile yattara değişikliği alakasız bence

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu takımdan Yattara çıkınca adamlar sol kanattan akın akın geliyorlar. Yattara çık-ma-ma-lı.

İki maçtır Yattara çıkınca atak üstüne atak yedik.
                                sen isteidin kadar bagir kimse anlamaz....ilkem birkeren ataga kalkabildi mi ?? birtane orta yapti mi ?? yattara emek rakibe kroku demek....yattara cikmamali...

ayni görüsteiym...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X