Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence kötü oynamazın bir sebebide takımdaki sarı kartlı oyuncuların çokluğu orta sahamız ondan biraz kibar oynadı ve rakibe top yapma izni verdi diye düşünüyorum ALINAN 3 PUAN ne şekilde olursa olsun kabulümdür

Yorum

• Vay be Ersun Hocam Yattaraya kizdi diye elestirenler var.
      Hey Allahim sen sabir ver.

Yahu size ne, size ne?
      Hocasi degilmi?
      Döverde söverde!
      Oda Adam gibi oynasin.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak cplc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ankaragücü teknik direktörü Hakan Kutlu, Trabzonspor karşısında 2-1 kaybettikleri maçın ardından hakemlere tepkiliydi.

Hakan Kutlu, maçtan sonra Lig Tv mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Bugün Trabzonspor'dan çok çok üstün oynadık. Futbolcularımı kutluyorum. Çok üst düzey futbol oynadılar, gol pozisyonlarına girdiler. Soğukkanlılığımı korumak istiyorum ama Antalya maçında, Konya maçında ve bugün bize karşı hakem hataları oldu. İlk yarıda Egemen’in pozisyonu penaltılydı ve kırmızı karttı. Bizim de çoluğumuz çocuğumz var Ankaragücü büyük bir camia, böyle ezmesinler. Kişisel problemi olanlar bunu başka yerde halletsinler." diyerek tepkisini dile getirdi.

kaynak: maraton.com.tr

61. dakka:

Şimdi beni konuşturmasın Y...ş....k oynasın ozaman maçlarını alsın zurnaın zırt dediği yere gelince yok hakem yok hakkımızı yediler falan oynat takımı o zaman bize gelincemi konuşuyormuş.Gitsin ilk önce kendi işleri halletsin sonra konuşsun oynatacaksın hemşerim sonra eleştiri yapacaksın.
        Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ömrümden 3 sene gitti valla. Bukadar berbat Trabzon spor izlemeyeli 1 sene oldu resmen aciz kaldık topla oynarken. Benim şampiyonum böyle olmamalı inşallah bugünden futbolcularımız ders çıkarmışlardır.

Resmen öldük öldük dirildik stresten ne yapacağımı şaşırdım kahvede maçı izlerken tepkilerimi kontrol etmekte bile zorlandım resmen. Hocam görüyorsun orta sahayı neden güçlendirmenin yoluna gitmiyorsunda Yattara Alanzinho değişikliğine gidiyorsun. İlk yarıdan itibaren oyuncu değiştirmesi lazımdı. Tamam golu attırdı ama Selçuk bugun sahada hiç yoktu keza umut saç baş yoldurdu Colman vasattı nebiliyim ya başbamşa görmek istemediğim izlemekten sıkıldığım bi futbol vardı sahada. Umarım bu ilk ve sondur.
          katiliyorum, cok zevksiz bir mac oldu, insallah ilk ve son olur

Yorum

• Helal olsun Umut ' um seni seviyor bu taraftar helal olsun hepinize , okadar kolay gecmeyecegini söylemiştim macın kazandıgımız için cok sevinçliyim 1-0 bitseydi bukadar sevincli olurmuydum ? tabiki hayır taraftar macta 60. dk ya kadar yoktu ben şölen beklerken herkes tiyatro izlemeye gelmiş sanki bazı gruplar hariç 61. dk ile birlikte kıpırdandı taraftarımız ama neden 1. dkdan baslamadı ? cok ilginç Ankara da taraftarımla gurur duydum , Trabzon ' da utandım !

Yorum

• sampiyonluk hakkimiz söke söke aliriz

Yorum

• Ya bu ersun hocanın yattaraya kastı var ne die alıyon sen adamı oyundan fark ettinizmi bilmem biz öndeyken yattara oyundan cıktımı hep gol yiyooruz oynadığımız futbolda götülesiyoo yattarayı cıkarmamalıydı herseye rahmen elinden geleni yapıyodu

Yorum

• İstediği kadar yayagara yapsınlar o pozisyon sabaha kadar penaltı degil oyle penaltı mı oluur yaaa

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ankaragücünün TD si macdan sonra nededi?
                    bütün ankaargüçlüler alt dudakları titreye titreye konuştular: ağlamaklı bi tonla...barbaross p.....çi de golden sora birine küfür etti durdu ama maçtan sora çok sakindi taraftarı kutladı falan...
                    Alper PEKEN
                    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      her maçı dört dörtlük oynayacak diye bir şey yok. kötü denilen takım daha otuzuncu saniyede iki şut çizgiden çıkartılması topun direkte patlaması egemenin şutunu kalecinin parmaklarıyla çıkarması .bizim bir rakibimizde şanssızlıkmış onuda bu akşam umutun çerçevelik golü ile yendik.hakem kartlarını ankaragücüne karşı az kullandı.songa yapılan kasıtlı arkadan harekete kart vermedi gökhana yapılan penaltıydı.nigrisin pozisyonunda sarı kart görmesi lazımdı kendini attı.şans bizle erken buluşsaydı bu maç çok farklı olurdu.ama yarın yazılacakları tahmin ediyorum.köşede bekleyenler vurun abalıya hesabı nasılda çirkin yüzlerini ortaya çıkaracaklar.ama şunu unutmasınlarki bize karşı oynayanlar hayatlarının futbolunu oynuyorlar.ankaragücü şu oynadığı futbolun yarısını oynasaydı şu anda ilk ondaydı.bu takım alkış ve desteği sonuna kadar hak ediyor.ben gurur duyuyorum her biriyle.bu akşam şampiyon nasıl olunur bunu herkese gösterdiler. senden gelen her şeye razıyım.yeterki bordo mavi olsun.
                      Bravo abi bu kadar net anlatılır.
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• önemli olan 3 puandı onuda zor da olsa almasını bildik artık hedef bjk maçı

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu maç zorlanacağız gibi geliyor bana. 2-1 aldığımız kocaeli maçı gibi bir maç bekliyorum.
                          Yeneceğimizden şüphem yok tabii ki de.
                          Alan'ın son yarım saatte Yattara'nın durumuna göre oynamasını bekliyorum. İyi bir Yattara'nın oyunda kaldığı süre içinde Alan'ı da izlersek işte o zaman kanatların potansiyelini izleriz.
                          Keşke maçı izleyebilseydim, Colman'ı izlemeye bayılıyorum...
                          Düşündüklerim oldu sanki.
                          Daha iyi bir Trabonspor izlemeliyiz İnönü'de.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• resimler birazdan....

Yorum

• Kuyruk acisi yasadigi icin ankaragucu boyle oynadi bugun ama kotude oynsak yenmesini bildik en azindan oyundan kopmuyorz bu sene moral bozmuyor futbolcularimiz helal olsun hepsine ben hatirlamiyorum biz boyle son dakikada gol atmismiydik daha once ama bu iyi geldi cilginca sevindik

Yorum

• Ankete Katılalım

Yorum

Yükleniyor...
                                X