Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biraz diken üstünde izleyeceğim bir maç olucak.Hem sonuç,hem de sarı kart sınırında bulunan özellikle ve özellikle selçuk ve serkan...Aman diyeyim,aman
    ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• maçı 1-0 kazanacağız.gol ya 79 da ya 84 de gelecek.son dakikada ankaragücü serbest atıştan yararlanamayacak ve 3 puanla kapatacağız haftayı....maçtan sonra görüşürüz ...

Yorum

• @thedoors

katılıyorun skor yönünden çok sarı kart için çok sıkıntılı maç olucak ya

Keşke Ankarada görselerdi ama bu sefer bu maç offf ya nerden çıkarıyolar bu sarı kart olayını
        HAMSİ
        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maçı 1-0 kazanacağız.gol ya 79 da ya 84 de gelecek.son dakikada ankaragücü serbest atıştan yararlanamayacak ve 3 puanla kapatacağız haftayı....maçtan sonra görüşürüz ...
          Abi ben ne zaman iş bulucam
          HAMSİ
          Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ulan benim tek aşkım senmişsin TRABZON!! demin de kızdan postayı yedik..yok yok bu yürek senden başkasını almayacak anlaşıldı..ama cok özletiyosun kendini Trabzonum..yarın aksam saat 8de statta buluşalım olurmu,bekletme beni)
            Kalbimiz herzaman iki yarım küre halinde ayrı ayrı deger verdiklerimizi topluyoruz bizde tabiki Trabzon ' um da olmasa bu hayat cekilmez bu yıl ben nedense cok mutlu oluyorum maclardan sonra Trabzon mutlu ediyor ve şampiyonluk hayalleri digeri günler de kız Ben de Trabzonspor ' umla haftaya özlem gidericem inönüde gecen sezondan beri hasret kaldık
            İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            maçı 1-0 kazanacağız.gol ya 79 da ya 84 de gelecek.son dakikada ankaragücü serbest atıştan yararlanamayacak ve 3 puanla kapatacağız haftayı....maçtan sonra görüşürüz ...
            Ne olursa olsun şu 3 puanı öyle veya böyle kazanalım ben okulumu kac senede bitiricem ?

Yorum

• ankaragücü oyunu geride kabul etmesi bişe değiştirmez defans yapmayı blmiyolar

biz öyle böyle inşallah en az 3 tane atarız bunlara
              diyelim defans ta kabullenmek istemeseler ne yazar
              bize açık oynamaya çalışanları da gördük febe kadıköyde mahkum oynadı sahlarından çıkamadılar

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yapma gözünü seveyim ya ne kaplanı kedisi köpeği bırakın şu hyvan takıntılarını
                hamsiden iyidir
                u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hamsiden iyidir
                  Al işte bidaha Toprağam ne hamsisi kaplanı ya

Biz FIRTINAYIZ

Biz Avni Akerde hayvan terbiye ederiz...
                  HAMSİ

Yorum

• aynen hemserım fırtınayız biz tekiz tekk..alem duyacak sesimizi daa
                    hep destek tam destek ölene dek TRABZON

Yorum

• bizde kimler sari kart sinirind ?
                      kesin hakem yarin bi ariza cikarir 8tas maci öncesi

serkan, hüseyin diye biliom amam toplam 5 tane sinirda olan futbolcumuz var

Yorum

• ezikbahce trabzon maçı var pazar aksam...bitanemi canımın parcasını ellerimle gönderdim antalyaya... 18:30 da bindirdim otobüse gönderdim ellerimle kalbimi...icim öyle acıdıki..terminalden cıktım maç geldi aklıma unuttum her şeyi...arabayı unuttum koşarak maça gidiyorum...mac basladı bitene kadar msj bile cekmedim ona...aldı beni benden bu sevda...söylesem kıskanır Trabzonsporumu...söyledim senin sevdan benim sevdam dedi..Sarı kırmızı formasını kargo ile gönderdi bana makasla paramparça etmiş...şimdi uzaklardayız ikimizde...haftanın 6 günü içim acıyor..1 gün Trabzonsporum maçı oluyor unutuyorum her şeyi kafa hapım benim iyiki varsınnn
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• calede var abi serkan hüseyin bir kişi daha
                          HAMSİ

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizde kimler sari kart sinirind ?
                            kesin hakem yarin bi ariza cikarir 8tas maci öncesi

serkan, hüseyin diye biliom amam toplam 5 tane sinirda olan futbolcumuz var
                            serkan ' ı biliyorum da hüseyin 2 i bilmiodum diger 3 oyuncu kimler bilen varmı ?

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ezikbahce trabzon maçı var pazar aksam...bitanemi canımın parcasını ellerimle gönderdim antalyaya... 18:30 da bindirdim otobüse gönderdim ellerimle kalbimi...icim öyle acıdıki..terminalden cıktım maç geldi aklıma unuttum her şeyi...arabayı unuttum koşarak maça gidiyorum...mac basladı bitene kadar msj bile cekmedim ona...aldı beni benden bu sevda...söylesem kıskanır Trabzonsporumu...söyledim senin sevdan benim sevdam dedi..Sarı kırmızı formasını kargo ile gönderdi bana makasla paramparça etmiş...şimdi uzaklardayız ikimizde...haftanın 6 günü içim acıyor..1 gün Trabzonsporum maçı oluyor unutuyorum her şeyi kafa hapım benim iyiki varsınnn
                              Abi harıkasın ya
                              HAMSİ

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                calede var abi serkan hüseyin bir kişi daha
                                Cale kart sınırında degil

Yorum

Yükleniyor...
                                X