Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alanzinho gelmeden önce sol kanatimiz yoktu, onu aldik simdi de sol kanat gitti. Yattaranin yerine alanzinhoyu oynatacaksan niye aliyorsun? Önemli olan ikisinin bir arada oynamasi. Adam son 20 dk oyuna giriyor, hangi zamanda takima alisacak bu adam?
    Doğru 2. Yarının ilk derbisi (beşiktaş) geldi Alanzinho halen hazır değil..
    Ersun hocanın hatası var

İşin kötüsü yattara da hazır değil

Yorum

• Egemen Yerine Bu Sefer Her Topta Şef Vardı Görevi Dervretmiş 8jK Maçında Geri ALcamuş
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• sloww mation...

İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        macin ek kotusu huseyindi..bi adam bukadar yavas olur..kaplimbaga misali..golden onceki faulu ikinci kez gostermediler saniirm..nerden izliyebiliriz?
        hakkatten ağır çekimm! !!geçen sene gibi.....
        İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Ahh hasan ahh o topu ne diye cikarirsinki ..

Yorum

kazandigimiz icin sevindim, ANCAK bu maci hakederek aldigimizi düsünmüyorum. Ankara ikinci yarida cok cok üstün yonadi, biraz becerikli adamlari olsaydi 2-3 gol de atabilirlerdi.
            En az bir puani hakettiler, onlara verilmeyen bir penalti ayni sekilde bize verilmeyen bir penalti vardi bana göre macta. Yedigimiz gol de zaten bagira bagira ben geliyorum dedi, ersun hoca oyuna müdahile etmekte cok gec kaldi. Sonucta averajimizi düzeltebilecegimiz bir macta adamlar bizi ezdi, insallah bu mac bize ders olur.
            Elin Konyalisi bile 3 atiyor bu takima biz zor aldik maci. Haftaya insallah besiktas macini da aliriz.
            Son dakikalarda mac kazanabilmek de önemli bir olaydir.Bu nedenle maci haketmedigimiz söylenemez.Kazanan her zaman haketmistir.
            Ona bakarsan sivas ve fb gibi cok iyi oynadigimiz maclarda 3 puani alamadik,halbuki sapina kadar haketmistik.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak turkish0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              SU ERSUN YANALDA GICIK KAPTIM, Yattaraya kiziyoo adetaa, KOLAYSA GEL SEN YERIME OYNA allah allah. ADAMIN MORALINI BOZDU, ne kizarsin adama, elinden geleni yapiyor

yaw arkadasım yattaranın moralı felan bozuk deıl yaw nerden cıkarıonuz bunu halla halla yaw... 2.sı kımı cıkarıp sokcaktı oyuna solermısın...
              Rahatsız Etmeyin Hayatıma Anlam Yüklüyorum ████████_____| %61 Lσadiηq

Yorum

• Yorum

• ERSUN YANAL VEREM ETI BENI YATTARAMA NASILDA KIZIYOO, sanki kolaydi, Adamin moralini bozdu adeta. Sonrada MACIN SONLARINDA YATTARAYI CIKARTI MORALI BOZUK BOZUK. ALANZINHO GIRDI PEK TOP GELEDI OYAGINA. ACAYIPTE KOSTU MASALLAH. YATTARA VE ALANZINHOYU BILIKTE OYNARKEN GOREMEDIK
                  FATIH TEKKE

Yorum

• Avni akerde kolbastı....
                    zirveyi korku bastı ......
                    & ONUR RECEP KIVRAK &
                    ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla doğru yapılıyor. Yattara'nın katkısı nedir bu takıma bu sene, özellikle son maçlarda.
                      Katkısı olmayabilir ama çıkması gerekmez. Yaa başında oynatma.. Adamı çıkarmak dalga geçmek gibi oluyor..

Yorum

alanzinho gelmeden önce sol kanatimiz yoktu, onu aldik simdi de sol kanat gitti. Yattaranin yerine alanzinhoyu oynatacaksan niye aliyorsun? Önemli olan ikisinin bir arada oynamasi. Adam son 20 dk oyuna giriyor, hangi zamanda takima alisacak bu adam?
                        Aynen katiliyorum artik alanzinho ve yattarayi beraber izlemek istiyoruz ...

Yorum

• egemenin üçlüsü ve kolbastıyı merak ediyoruz.....
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• RebkdaŞlar birakin ankarugucu hakemlere baglasin butun hatalari biz su son dakika golunun zevkini doya doya o taraftarin cilginca sevisine taraftarimizin mac bitti ama kimse ayrilmadi staddan ve her zmanki gibi kolbasti sovumuz ne guzel bir hafta geciricez dimi renkdaŞlar yuzumuz guluyor su top bizi bakalim ne zman sevicek ragat rahat mac izlicez

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avni akerde kolbastı....
                              zirveyi korku bastı ......
                              1o Numara
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

kazandigimiz icin sevindim, ANCAK bu maci hakederek aldigimizi düsünmüyorum. Ankara ikinci yarida cok cok üstün yonadi, biraz becerikli adamlari olsaydi 2-3 gol de atabilirlerdi.
                                En az bir puani hakettiler, onlara verilmeyen bir penalti ayni sekilde bize verilmeyen bir penalti vardi bana göre macta. Yedigimiz gol de zaten bagira bagira ben geliyorum dedi, ersun hoca oyuna müdahile etmekte cok gec kaldi. Sonucta averajimizi düzeltebilecegimiz bir macta adamlar bizi ezdi, insallah bu mac bize ders olur.
                                Elin Konyalisi bile 3 atiyor bu takima biz zor aldik maci. Haftaya insallah besiktas macini da aliriz.
                                Ben hak etmedik lafına inanmıyorum Allah aşkına Ankaragücünün saçma sapan yoktan olan golü dışında kaç pozisyonu vardı! daha güzel top çevirdiler belki ama mücadele de onlardan aşağı kalmadık. direkten dönen top çizgiden çıkarılan top karşı karşıya 2 pozisyon. egemenin şutu yattaranın pozisyonları. vs.. bugün bu mucize golü de hak ettik galibiyetide...
                                Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X