İlk olarak Fatih Sağır tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelli oluyor ne kadar Trabzonsporlu olduğun.Fanatikliğin yoksa ne işin var burda.Sadece avatarına saygı duyuyorum senin başka da saygı duymuyorum sana.ALLAH,, EN BÜYÜK.
Yorum
-
İlk olarak Mert Marabaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence gelmez daha yaa,stad'dan birisinin çekmiş olması lazım oda çok küçük bi ihtimal. inşallah yanılırım
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
-
İlk olarak Can AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle)) Ula niye küfrediyorlar bizimkilere..O atmosfer yok başka takımda,böyle renkli bir takım yok Türkiye'de..Zaten bizim taraftar asla iyi görüntü alamaz maçın atmosferine öyle kaptırıyorki herkes kendini ne foto da ne video..Off Allahım Ege'nin üçlüsü yaa ..
Bununla bağlantılı olarak şunu söyliycem. artık takıma güvenebiliyorum. gol yesek de hep atacaz diye bir umut bir inanç oluyo içimde. net hatırlıyorum, bjkye 2 gol atmıştık ve arkadaşıma inşallah 3 tane yemeyiz demiştim ve 3 tane yemiştik. ama artık işler tersine döndü, 2 tane yesek de 3 tane atabiliriz diye düşünüyorum. bu duyguyu bize verenlere teşekkürlerimi iletiyorum.
Yorum
-
Öncesi zor sonrası mükemmel bir gece oldu.İşin en güzel tarafı ise Ersun Hocanın açıklamalarıydı.Ki ayakları çok sağlam yere basan açıklamalar yaptı.Konuşmasının içinde geçen futbolcu arkadaşlarımız maç sonunda soyunma odasında bugünkü maçı kritik edip bir daha böyle olmyacağına dair söz vermeleri mükemmel ötesi açıklamardı.
İnşallah 7 ye çok az kaldı.Rabbim lütfen bizim bu samimi dualarımızı kabul et ve bu sene hak ettiğimize inandığımız şampiyonluğu bize göster.Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün stadda dogaüstü bişey oldu diyorum..bazı arkadaşlar hala neyi eleştirsek diye kara kara düşünüyor...BEN BU GECE AVNİAKERDE ŞAMPİYONLUK IŞIGINI GÖRDÜM MİLLET UYANIN !! Mac sorası sevincini hic saymıyorum bile..önce kolbastı,busefer oynamayan futbolcu kalmadı aslar yedekler full hepsi oynadı..sora apachi marşını verdiler.takım bütün stadı gezdi biz onlara onlar bize selam durdu tüm stad aynı anda !! sora tüm futbolcular içeri girdikten sora sahanın ortasında egemen belirdi.bütün tribünleri coşturuyordu.elini kulaklarına götürdü duymuyorum sizi der gibi.bütün stad ugulduyordu artık..sora üçlüsünü yaptırdı.herkes bi ahenkle şampiyon trabzon naraları atmaya başladı..yıllardır maclara gidiyorum böle bi sevinc yasamadım..7 GELİYORR MİLLET 7 !!Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehade uşaklar, tüm çekemeyenlere inat
BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yorum
Yorum