Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu 190 kişi 3lüyü beklemiyosa neyim.
    Ben itiraf ediyorum; Üçlüyü bekliyorum,biri çekmiştir accuk sonra ekler diyeeee..Umut bu işte 24 sene sabırla beklemedik mi?Saat 1 olsa ne yazar..

Yorum

• 1. dakikada kacan gol(ler)...

https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
      I never forgive, I never forget..

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belli oluyor ne kadar Trabzonsporlu olduğun.Fanatikliğin yoksa ne işin var burda.Sadece avatarına saygı duyuyorum senin başka da saygı duymuyorum sana.
        yav arkadaşlar bırakında şunun tadını çıkarın böyle güzel bir günde bile birbirimizle uğraşmaya yer aramayalım sözüm her ikinizede
        ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• süpermen kızacak bu işe, bi videoyu becerip çekemediniz dese haklııı
          ATAMIYANA ATARLAR...
          galatasaray fransadır !

Yorum

• ula eldum uykumdan yarın işe kalkıcam koyun hağu 3 liyi yaw...

Yorum

• Ankaragücü´nü kutlamak lazim, cok iyi futbol oynadilar..

Yorum

• İlk olarak Mert Marabaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence gelmez daha yaa, stad'dan birisinin çekmiş olması lazım oda çok küçük bi ihtimal. inşallah yanılırım
                Valla o heyecana çekmedim .Ama mükkemmel bir 61 dakika videosu var elimde birazdan geliyor
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Can AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  )) Ula niye küfrediyorlar bizimkilere..O atmosfer yok başka takımda,böyle renkli bir takım yok Türkiye'de..Zaten bizim taraftar asla iyi görüntü alamaz maçın atmosferine öyle kaptırıyorki herkes kendini ne foto da ne video..Off Allahım Ege'nin üçlüsü yaa ..
                  Abi madem atabiliyodunuz zamanında niye atmadınız da bizi strese soktunuz diyolar

Bununla bağlantılı olarak şunu söyliycem. artık takıma güvenebiliyorum. gol yesek de hep atacaz diye bir umut bir inanç oluyo içimde. net hatırlıyorum, bjkye 2 gol atmıştık ve arkadaşıma inşallah 3 tane yemeyiz demiştim ve 3 tane yemiştik. ama artık işler tersine döndü, 2 tane yesek de 3 tane atabiliriz diye düşünüyorum. bu duyguyu bize verenlere teşekkürlerimi iletiyorum.

Yorum

• hade uşaklar, tüm çekemeyenlere inat

BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Öncesi zor sonrası mükemmel bir gece oldu.İşin en güzel tarafı ise Ersun Hocanın açıklamalarıydı.Ki ayakları çok sağlam yere basan açıklamalar yaptı.Konuşmasının içinde geçen futbolcu arkadaşlarımız maç sonunda soyunma odasında bugünkü maçı kritik edip bir daha böyle olmyacağına dair söz vermeleri mükemmel ötesi açıklamardı.
                      İnşallah 7 ye çok az kaldı.Rabbim lütfen bizim bu samimi dualarımızı kabul et ve bu sene hak ettiğimize inandığımız şampiyonluğu bize göster.
                      Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün stadda dogaüstü bişey oldu diyorum..bazı arkadaşlar hala neyi eleştirsek diye kara kara düşünüyor...BEN BU GECE AVNİAKERDE ŞAMPİYONLUK IŞIGINI GÖRDÜM MİLLET UYANIN !! Mac sorası sevincini hic saymıyorum bile..önce kolbastı,busefer oynamayan futbolcu kalmadı aslar yedekler full hepsi oynadı..sora apachi marşını verdiler.takım bütün stadı gezdi biz onlara onlar bize selam durdu tüm stad aynı anda !! sora tüm futbolcular içeri girdikten sora sahanın ortasında egemen belirdi.bütün tribünleri coşturuyordu.elini kulaklarına götürdü duymuyorum sizi der gibi.bütün stad ugulduyordu artık..sora üçlüsünü yaptırdı.herkes bi ahenkle şampiyon trabzon naraları atmaya başladı..yıllardır maclara gidiyorum böle bi sevinc yasamadım..7 GELİYORR MİLLET 7 !!
                        Haklisin, bizim icin siradan bir macti ama hr sey öylesine farkliydiki. Insanlar, "Trabzonspor bu isi abartiyor" diyorlar. Onlar anlayamazlar bu sevgiyi, onlar anlayamazlar bu duyguyu. Sevincimiz Ankaragücü'nü yenmemize degil, sampiyonluga bir adim daha yaklasmamizdir. Bu geceyi unutamayacagim.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• ben maçtan çııktıktan sonra egemen olayı olmuş. o nedenle çekemedeim yoksa çekerdim. diğer videolar yolda bu arada.

Yorum

• eyüp senda çekemediysen daha birşe demiyorum valla

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hade uşaklar, tüm çekemeyenlere inat

BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• macdan sora trabzondan babamin arkadasi aradi macin son saniyeisnde dua etmis ve demis allahim bikerende yüzümü güldür
                                sora atmisik golü

Yorum

Yükleniyor...
                                X