Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya demin bi kardeşim ben şimdi yükleyecem dedi kolbastıyı

Yorum

• Bu maçın bu kadar zorlu geçeceğini tahmin etmiyordum ama aldığımız üç puan çok önemli oldu .

Türkiye'de duymayan kalmadı ayak seslerini

Yorum

• Kesinlikle 3 puani hak eden tarafdik, az kalsin les bi takima karsi 2 puan birakicadik, allahim süskürler olsunki kayipsiz gecdi bu mac.
        Darisi obir maclara.

Su Semaviyi obir maclardada görmek lazim tek basina oynadi ankragücünde.

Yorum

• Colman Çok Düşük PerformansLa Oynuyor ; ßöyLe Giderse iLk 11'deki Yerini Alanzinho'ya Bırakacağı ßelli. < Kendime Özgü Düşüncem Bu
          En son TURHAN tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 22:24. Sebep: FORUM KURALLARINA GORE MESAJIN TAMAMININ RENKLI YAZILMASI YASAKTIR.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• kazanmayı ıstemeyı ogrendık.artık 90 + da bile gol atacagımıza daır bır hıs belırıyor ıcımde.
            bunun dısında cok uzatmıycam ama 4 mılyon euroluk alanzınho hakkındakı kafamdakı soru ısaretlerı uzulerek soyluyorum kı devam edıyor.

Yorum

• Maçı bu kadar zora sokmamalıydık.Biraz daha ciddiyet ve şansla 2. golü bulabilirdik.Yine de galibiyet çok güzel, yolumuza devam ediyoruz.7777777

Yorum

• ersun yanal suan konusuyor.bu mactan futbolcularimiz iyi bir ders alir insaallah dedi.futbolda bireyselligi birakip takim oyunu oynamaliyiz.bugün maalesef takim olamadik,dedi.
                iho istifa.

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yaaa accayyip merak ettim abi birisi kayıt etmedimi?
                  Heyecandan ne dedigimi bilmiyorum "kolbasti ve hoptek"
                  Horon olacak orasi

Inanin beklediginize degecek..!

Harika yaa harikaa....

BORDOOOOO!!

Yorum

• önce heyecanbastı sonra kolbastı
                    I am titanium

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alanzinho yu yattaranın yerine sokarsak Yattara alanzinho ya küsmeye başlar inanıyorumki biri sağ da biri solda oynasa 4-0 kazanırdık bu maçı

NOT: sekçuğa gerek yok (defans mı hücum mu belli değil)
                      O zaman da taktik 4 2 4 e döner. Zaten biz orta sahada zorlandık. Eğer Alanzinho oynayacaksa ya Umut çıkacak ya da Yattara.
                      En son mashal61 tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 22:14. Sebep: yanlışlık

Yorum

• Öldümm ulan maçta öldüm...
                        UMUTTTTTTTTTT BULUTttttt

Ersun Hocam Yattarayı 90 dk oynattttttt
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• umut u hep eleştirdim allah beni ne etsin allah razı olsun. kötü oynadık ama olsun sonuçta galip geldik..
                          Football İs My Life

Yorum

• ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• yavvvv zor kurtulşduk... takım hıc yoktu özellikle 2. yarı.. ALLAH'A ŞÜKÜR
                              TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                              İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Elimde Umut'un gol görüntüsü var.

İsteyenler Ö.M göndersin.

( Kaliteli birşey değil. Ama nasıl gol olduğu anlaşılıyor. )
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X