Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nigrisin KENDI KENDI DUSUYOR? YERE ATI KENDINI, hakeme yuturmaya calisti, GOKHANIN 100DE100 PENALTIYDI, iste hakem Yine yapti yapacagini!!! A.GUCU TEKNIK DIREKTERU kafayi yedi geldi hakeme SOYLENDI DURDU, HADI GIT YAA ANCA GIDERSIN. BIZDE INATLARINAA KOLBASTI DOKTURDUK OH OLDU
    FATIH TEKKE

Yorum

• la hayde videoooo

Yorum

• macin kirilma anlarini gösteriyor,biz bu kadar kötü oynadikda ankaragücü nün pozisyonu yokmus.de nigris kendini atmis ,gökhan ünal inki yüzde yüz penalti.tekrar tekrar gösteriyor simdi lig tv.tabiki istanbul un yanli medyasi hakeme yüklenecek.ama olsun allah görüyor.
        iho istifa.

Yorum

• Egemenin 3'lü çektirdiği videosu ve Kolbastı birazdan gelir arkadaşlar sabır
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ankaragücü düşmesini istemediğim camiasına taraftarına saygı duyduğum bir kulüp oldu benim için bu böyle de devam edecek canları acımış ve olur olmaz başta hocaları olmak üzere maçtan sonra konuşuyorlar. ama bu ne demek Trabzonspor büyük camia böyle hakem kararlarına ihtiyacı yok! ya bu laf ben bildim bileli istanbulun 3 ezik takımının maçlarından sonra söylenirdi bu lafın üstümüze etiketlenmeye çalışılmasından korkuyorum doğrusu. yalaka medya zaten bi gedik arıyor yıkmak için bizi bizans oyunlarıyla...
            Ama bu takımın ruhu var arkadaşlar ister bizans ister yahudi oyunu oynasınlar ben bu maç sonu hallerini görüyorum ya öyle çok inancım artıyorki takıma... Ersun hocanın maç sonu konuşmaları o kadar akıl dolu, duygu dolu ki, bazen mucizeler gerekiyor futbolda bugün Umut mucizeyi buldu, ve bizim bu yoldaki inancımızı katmerlendirdi...

Tebrikler Trabzonum, Tebrikler Bordo Mavi yüreği büyük taraftarım...
            Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

•   Foruma erişmek için tıklayın.

Anasayfamızdaki kim nasıl oynadı bölümünde futbolcularımızla ilgili değerlendirme yapabilirsiniz.
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• 8taş bizim macu düşüneceğine konya macınını düşünsünler zira giray hoca en az 1 puan alır diye düsünüyorum

Yorum

• Hiç kart görmeden maçı bitirmemiz güzel oldu
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar ilk yarıda songun arkadan düşürülüşündeki yerdeki göz kırpmalarının fotosu yada videsunu biri trabzon aşkına eklesin şuraya yahu adam süper bir şef
                    az önce ben de yazdım onu. o pozisyondaki yüz ifadesi ve mimikleri süperdi
                    BMN İZMİR

Yorum

• yahu arkadaşlar herşey bi kenara bu spiker'e acayip sinir oldum durmadan irdeliyo golden önceki faul pozisyonunu sinir etti beni yaaa...

Yorum

• Ankaragücü'nün hakemi kullanacağı maçın başından beri belliydi gücü olmayanlar illaki bir yerlere sığınır tüm pozisyonlarda hakeme koştular bu da onların ne kadar zayıf olduğunun göstergesidir.De Nigris'in pozisyonu kesinlikle penaltı değil kendini çok güzel yere attı.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Maç sonu görüntüeri için izleyebileceğimiz link yok mu?
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• TEME‚ TOKAT...
                            DOLDUR‚ BOSALT...
                            Maci Kazandilar....
                            Son 7 dakikayi setredemedim.
                            2.Gol nasil oldu ?

Bu ezikbahçeliler olmasa nasıl eğlencez adam seyretmemiş yoruma bak ya direk ben malım diyo

Yorum

• ya hic bir spor sitesine girmek istemiyorum , daha girmedimde giripte herkese küfür atacam diye korkuyorum :d
                              bize sira gelince ellerinden geleni yaparlar serefsiz istanbul medyasi
                              Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Bugün takım olarak kötüydük.....Sonuçta bir mevkideki oyuncular kötü oynayınca takımın hepsi bundan etkileniyor...Ve bence bugün takımın orta sahası çok kötüydü...

Yorum

Yükleniyor...
                                X