Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Videoyu bekliyoruz arkadaşlar
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• umarım futbolcular ders alır bugünkü maçtan.. ciddiyet çok önemli şampiyonluk yolunda haybiye 2 puan bırakacaktık
      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
      -ismail-

Yorum

• yıllardır hakemlerin sırtından hüküm sürmüş 3 ezik takımın tarftarı gelipte hakemler sayseinde maçı kazandığımız nasıl cüret ederek söyliyebiliyorlar acınacak haldeler ....
        Football İs My Life

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hakemin yönetiminden rahatsız oldum. Keşke adam akıllı konsantre olsaydı takımımız maça ve hiç bunlara gerek duymadan maçı kazansaydık.

En önemli şeyi, insanların Trabzonspor'a olan sempatisini yitiriyoruz artık.
          lig tv de pozisyonları verdi ..
          hakem bütün karararları doğruydu.hatta bencce Gökhan pozisyonu penaltıydı.
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• takımın aklı beşiktaş maçındaydı bence.bu yüzden 1-0ın üstüne yatmaya çalıştı gibi.ancak golü yedikten sonra tüm inanmışlığın göstergesi bir şekilde kazanmak için bastırdılar.ve son dakikadaki o gol hepimizi kendimizden aldı götürdü.takımın üstünden şimdi büyük bir yük kalktı.bu maçtan çıkartılacak dersler var.bunu ersun hoca da söyledi.yani durumun farkında.panik yapmaya gerek yok.önümüzde beşiktaş maçı var.o maça konsantre olma vakti...

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hakemin yönetiminden rahatsız oldum. Keşke adam akıllı konsantre olsaydı takımımız maça ve hiç bunlara gerek duymadan maçı kazansaydık.

En önemli şeyi, insanların Trabzonspor'a olan sempatisini yitiriyoruz artık.
              Cok is olmus.. Fener senelerdir antipatik ama sampiyon oldu mu oluyorlar.. Sampiyon olalimda yemisim antipatikligini..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• macin ek kotusu huseyindi..bi adam bukadar yavas olur..kaplimbaga misali..golden onceki faulu ikinci kez gostermediler saniirm..nerden izliyebiliriz?
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• kazandigimiz icin sevindim, ANCAK bu maci hakederek aldigimizi düsünmüyorum. Ankara ikinci yarida cok cok üstün yonadi, biraz becerikli adamlari olsaydi 2-3 gol de atabilirlerdi.
                  En az bir puani hakettiler, onlara verilmeyen bir penalti ayni sekilde bize verilmeyen bir penalti vardi bana göre macta. Yedigimiz gol de zaten bagira bagira ben geliyorum dedi, ersun hoca oyuna müdahile etmekte cok gec kaldi. Sonucta averajimizi düzeltebilecegimiz bir macta adamlar bizi ezdi, insallah bu mac bize ders olur.
                  Elin Konyalisi bile 3 atiyor bu takima biz zor aldik maci. Haftaya insallah besiktas macini da aliriz.

Yorum

• Bu arada bu maçı kartsız atlatmamız da çok güzel oldu..ne yalan söylüm gole kadar umut nolur sarı kart gör diye yalvarıyodum içimden golden sonra iyi ki görmemiş gibisinden düşünmeye başladım inşallah bjk maçındada çıkışını devam ettirir...
                    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Ya bu Alanzinhoyu birtek benmi Gökdenize Benzetiyorum. Bu Maçtada onun gibi iyi çıkışlar yaptı ama yetmedi.

Ayriyeten kadro konusuna bir çözüm lazım Bugün Yattaranın Çıkması takımı daha da atakdan düşürdü sanki.
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Mac sonunu bekliyoruz hala .. hadi bi el atin usaklar ..

Yorum

• Giden 2 Puan değil şampiyonluk olacaktı
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yattaranin morali bozuk degil

oooooooooooooooo ibrahimaaaaaaaaa yattaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yorum

• maçtan sonraki egemenin şovunun videosu varmı arkadaşlar...

Yorum

• macı seyrederken az kala kalpım duruyor sandım neydi len o mac öyle bide o UMUTUN kafa golu kime girdi öyle(ben oğuz tongsire hediye ediyorum) ne kafaydı be .bide ersun yanal yattarayı cıkardıktan sonra günahlerım fazlasıyla arttı dua et yendik yoksa bu taraftarın elinden seni kim alırdı bilemem.

Yorum

Yükleniyor...
                                X