Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konya Deplasmanı Zor Bir Deplasman ama Bjk Her Türlü Geçiyor Konyayı ; Şekil a AntaLya

Bu 2 Takıma Karşı bjk şansı çok tutuyor
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yahu saka maka İlk yarida aldigimiz skorlari alioz... İlk macta Ankarasporu 2-0 yenmiştik, yine 2-0 yendik.. Ankaragücünü 2-1 yenmiştik yine 2-1 yendik.. İlk yarida ki ayni skorlari alirsak 74 puan eder Sampiyonluga yeter....

Hadi Hayirlisi...
      Kıyak Bitti İstanbul, UyuyaN Dev Uyandi..! _TRaBZoNSPoR'uM GeLiYoR..!!_

Yorum

• bu ankaragücü her maç böyle oynasaydı şampiyonluğa ortak olurdu. kıçını yırttı resmen adamlar
        BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak phobia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TEME‚ TOKAT...
          DOLDUR‚ BOSALT...
          Maci Kazandilar....
          Son 7 dakikayi setredemedim.
          2.Gol nasil oldu ?

Bu ezikbahçeliler olmasa nasıl eğlencez adam seyretmemiş yoruma bak ya direk ben malım diyo
          selcuk orta umut kafa gol

Yorum

• trabzon şov yapmış....ayıpmı?.....sana herşey yakışır güzel takımım!!!!!!!!!!! ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.........
            İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak phobia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TEME‚ TOKAT...
              DOLDUR‚ BOSALT...
              Maci Kazandilar....
              Son 7 dakikayi setredemedim.
              2.Gol nasil oldu ?

Bu ezikbahçeliler olmasa nasıl eğlencez adam seyretmemiş yoruma bak ya direk ben malım diyo
              abi bunlar bosuna kus beyinli olmamislar.adi üstünde kus beyinli .
              iho istifa.

Yorum

• İlk olarak hasan habip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                az sonra maç için çıkıyorum rehavet içindeyiz gibi geliyor ama zor olacak 2-1 alırız hakeme dikkat diyorum yeni hakem kendini göstermeye çalışabilir
                ben dedim ya 2-1 işte o kadar zor oldu ama çok güzel oldu
                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Yok arkadaş bu sene avni akerde şöyle kasıla kasıla maç izleyemicez mi.Ama olsun.Biz böylede mutluyuz be
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• hakem kötüydü, hem onlara hem de bize bariz hatalı düdükler çaldı, böyle olmasa çok daha iyi olurdu
                    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• yok boyle bir maç yaa dernekte maçı izliyoruz maç 1-0 kimse oyundan memnun değil adamın biri dedi birazdan gol yeriz.5 dk geçmedi yedik millet kudurdu tabi.Bende delirdim doğal olarak...Ankaragücü cok gıcıktı özellikle hocaları hakan kutlu tribunlere hareketler falan yapıyordu.Galibiyet golumuz gelince dernek yıkıldı tabi..Tanımadığım adamın birinin boynuna sarılmışım oda bana sarılmış bağrıyoruz gol diye kendimizden geçtik
                      oynadığımız futbol kötüydü kabul ama ben bunu selçuk un kötü performansına bağlıyorum.Selçuk isteksizdi.Tayfun iyiydi.Defans hattımız çok iyiydi hatta.Hüseyin çok çok iyiydi.umut golu atana kadar kötüydü.Yattara ilk yarı çalım atacağim diye baya abarttı bana göre kötüydü.Umarım bjk maçındada bu şekilde oynamayız ama hiç sanmıyorum bu şekilde oynayacağimizi takım toparlanır ve gereken yapılır herkes rahat olsun
                      Dallas Mavericks
                      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ankaragücü'nün hakemi kullanacağı maçın başından beri belliydi gücü olmayanlar illaki bir yerlere sığınır tüm pozisyonlarda hakeme koştular bu da onların ne kadar zayıf olduğunun göstergesidir.De Nigris'in pozisyonu kesinlikle penaltı değil kendini çok güzel yere attı.
                        Süper yorum,cuk oturmuş.Tebrikler.

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takmayın bunları kafanıza boşverin arkadaşlar biz naparsak yapalım bu ezikler konuşacak
                          Böyle böyle tüm futbol camiasını etkiliyorlar.
                          Şerefsizler saatlerce şöyle haksız böyle haksız diye konuşuyor.

6-7 tane gol atacağımız Eskişehir maçını tayfun denilen hıyar yüzünden hakemle aldığımızı söylemediler mi? Cale atılsa o maçı alamayacak mıydık?

melih gümüşbıçak'ın tartışılacak bir faul diye 50 kere söylemesi normal mi? Serdar Bali sert yapınca nasıl yuttu lafını?

Sıkıldım bu adamların hepsinden.
                          Bir şampiyon olsak hepsinin taaa bir tarafına bayrak dikeceğim!!!

Yorum

• Burda millet 3lerden 4lerden bahsederken biz ankaragucunun maca nekadar asilacagini ve nekadar direncli bir takim kurduklarini soyledik.. Malesef futbolcularda havalanmis biraz.. Resmen beksiz oynadik bugun.. Cale ve tayfun yok gibiydiler..

Colman ve Selcuk ne yazikki bekleneni veremediler.. Hoca bide ustune yattarayi cikarinca adamlarin bekliride oyuna dahil oldu.. Boylece yogun bir baski altinda oynadik..

Ankaragucu daha oncede belirttigim gibi cok direncli bir takim kurdu yeni transferleriyle.. Ama kendi evindesin ve 1-0 one geciyorsun.. Koskoca Trabzonspor one gectikten soora ayaginda top tutamadi ve resmen acemiler mandasina donduler..

Ersun hoca inanilmaz dersler cikardik demis.. Insallah kendiside ders cikarmistir ve Yattarayi nezaman oyundan alinip alinmayacagini iyi etut etmistir.. Orda atak yiyoruz ve baski altindayiz ama sistem degistirme namina tek bir hamle dahi yapmiyorsun.. Ersun hocayi seviyoruz ve ona inaniyoruz ama hata yapiyor.. Dakika 60 tek forvete don sagdan yattara soldan alanzinhoyla gel.. Niye buadar cift forvete guveniyor anlamiyorum..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Her maçta topumuz direkten dönüyo. birazcık şansımız olsa fark atıcaz. tabi bizimkilerde bu maçta biraz rehavete kapıldı. neyse bu ders olsun. bu arada umut faktörünü unutmayalım. bide herşeyden önemlisi hiç kart görmedik. bence en önemlisi bu. haftaya beşiktaş maçına tam kadro çıkıcaz gene. haftaya kartal avı var

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• HAFIFE OLDILAR A.GUCU , aslinda beni Dedimki TS 3-0 YENER DIYEE, ama hertakimi hafifa almicaksin, DISIPLINSIZ OYNADIK, hafife aldilar MACI, ARTIK HER MACI FINAL MACI GORMEK LAZIM ONA GORE GUZEL OYNARIZ
                                FATIH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X