alanzinhoyu çok beğendim helal olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün takımda bir ayarsızlık vardı.. Bunun tek sebebide rakibi küçük görmeleriydi.. Takım oyununu bırakıp bireyselliğe yöneldiler.. Aslında amaçları çoskulu seyirciye şov yapıp güzel bir maç seyrettirmekti ama malesef ters tepti... 10 dakika ciddi oynayınca rakibi darmadağın ettiler zaten... Sevindim bir yönden böyle olduguna..Umarım derslerini almışlardır bir daha ciddiyeti elden bırakmazlar...
kesinlikle rakibi hafife almışlar yoksa ciddi oynasalar sivasla olan averaj farkı kapanırdı bugün
Yorum
-
Neye konuşuyorlar bunlar anlamıyorum.
de nigrisin pozisyonu penaltıysa Gökhan'ın pozisyonu 100 kere penaltı...
de nigris resmen balıklama atlıyor.
jaba kırmızı, de nigris 10 kere sarı görmeliydi.
bouzidin İsaac'e yaptığı hareketin faul olmadığını düşünüyorlarsa, bu gece toptan futbol işini bıraksın tüm ankaragücü...
Yorum
-
Oh be. Şükürler olsun.
Kötü senaryoyu izledik bugün. Açıkçası bu filmi biçok kez izlemiştik .
Futbolcularımız-defans hattı hariç- hafta içinde acaba yiyecek bişey bulamadılarda futbol zekalarını mı yediler diye düşünmeye başlamıştım.O bilindik mücadele dışında geçen 2 hafta ne kadar iyi futbol izlediysek bugün o kadar kötü futbol izledik. Yeni transfer edilen futbolcunun birkaç maç sonradan girmesi Allah'ın emri midir nedir?
İç sahada daha fazla sayıda maçımızın olması beni düşündürüyor.
İyi oynadıklarımızın yanından yeterli olmadığımız maçlarıda kazanmamız güzel tabi.Bir kısım taraftarın her şartta eleştirdiği Umut'un golüyle kazanmamız ayrı bir güzel.Liderliğimiz hayırlı olsun.
Yorum
-
hakemle ilgili eleştirilere katılmıyorum..nerdeyse ağlıcaktı ankaragüçlüler...penaltı diye yakındıkları penaltı değil faul değil diye yakındıkları da faul...bunun dışında maça etki edebilecek pozisyon da yoktu zaten...
umutun çok anlamlı golü için sonsuz teşekkürler..iyi yükseldi..gökhan ünal da bi alkışı haketti herşeye rağmen...bugün takım oyununu yansıtamasak da ersun hocamın açıklamaları rahatlattı beni..ders çıkarmak önemli ..taraftara diyecek kelime yok...orda olmayı çok istedik...şimdi artık diğerlerinin maçlarını izlemek büyük keyif.....tekrar tekrar ve tekrar :İyiki Trabzonsporluyum...Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
Hüseyin'in Kart Endişesi Vardı. Hüseyin RAhat Oynayabildiği Zaman Daha Verimli oLuyor ; Böyle Kart Endişesi Tüm Futbolcuları Tedirgin eder ki Orta Sahamızdaki Etkisizliği Buna Bağlıyruk amma Colman'ı Pek Anlayamadum.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye konuşuyorlar bunlar anlamıyorum.
de nigrisin pozisyonu penaltıysa Gökhan'ın pozisyonu 100 kere penaltı...
de nigris resmen balıklama atlıyor.
jaba kırmızı, de nigris 10 kere sarı görmeliydi.
bouzidin İsaac'e yaptığı hareketin faul olmadığını düşünüyorlarsa, bu gece toptan futbol işini bıraksın tüm ankaragücü...biz naparsak yapalım bu ezikler konuşacak
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
Yorum