nigrisin KENDI KENDI DUSUYOR? YERE ATI KENDINI, hakeme yuturmaya calisti, GOKHANIN 100DE100 PENALTIYDI, iste hakem Yine yapti yapacagini!!! A.GUCU TEKNIK DIREKTERU kafayi yedi geldi hakeme SOYLENDI DURDU, HADI GIT YAA ANCA GIDERSIN. BIZDE INATLARINAA KOLBASTI DOKTURDUK OH OLDU
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Ankaragücü düşmesini istemediğim camiasına taraftarına saygı duyduğum bir kulüp oldu benim için bu böyle de devam edecek canları acımış ve olur olmaz başta hocaları olmak üzere maçtan sonra konuşuyorlar. ama bu ne demek Trabzonspor büyük camia böyle hakem kararlarına ihtiyacı yok! ya bu laf ben bildim bileli istanbulun 3 ezik takımının maçlarından sonra söylenirdi bu lafın üstümüze etiketlenmeye çalışılmasından korkuyorum doğrusu. yalaka medya zaten bi gedik arıyor yıkmak için bizi bizans oyunlarıyla...
Ama bu takımın ruhu var arkadaşlar ister bizans ister yahudi oyunu oynasınlar ben bu maç sonu hallerini görüyorum ya öyle çok inancım artıyorki takıma... Ersun hocanın maç sonu konuşmaları o kadar akıl dolu, duygu dolu ki, bazen mucizeler gerekiyor futbolda bugün Umut mucizeyi buldu, ve bizim bu yoldaki inancımızı katmerlendirdi...
Tebrikler Trabzonum, Tebrikler Bordo Mavi yüreği büyük taraftarım...Trabzonsporlu olmak gurur veriyor
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ilk yarıda songun arkadan düşürülüşündeki yerdeki göz kırpmalarının fotosu yada videsunu biri trabzon aşkına eklesin şuraya yahu adam süper bir şefBMN İZMİR
Yorum
-
Ankaragücü'nün hakemi kullanacağı maçın başından beri belliydi gücü olmayanlar illaki bir yerlere sığınır tüm pozisyonlarda hakeme koştular bu da onların ne kadar zayıf olduğunun göstergesidir.De Nigris'in pozisyonu kesinlikle penaltı değil kendini çok güzel yere attı.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Maç sonu görüntüeri için izleyebileceğimiz link yok mu?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum