Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökhan Ünal ı bugün yine beğendim.
    Koştu,adam eksiltti,posizyona girdi,girdirdi.
    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç kart görmeden maçı bitirmemiz güzel oldu

aynen çok doğru.
      Dallas Mavericks
      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Ersun Yanal a rağmen kazandık acaba ne zaman farklı şeyler yapacak çok merak ediyorum yattara dışarı-alanzinho içeri hee pardon bi farklılık var günahını almayayım alanzinho gelmeden önce yattara dışarı isaac içeri insallah sezon sonu yine ona rağmen şampiyon olacağız

Yorum

• - De Nigris'in pozisyonu kesinlikle penaltı değil, ayrıca bu futbolcunun maçın başından beri yapmadığı çirkeflik de kalmadı.

- Gökhan Ünal'a yapılan hareket de yüzde yüz penaltı.

- Golden önceki pozisyon net faul.

Daha neye itiraz ediyor bu Ankaragüçlüler, anlayan varsa beri gelsin...
          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Hakemin yönetiminden rahatsız oldum. Keşke adam akıllı konsantre olsaydı takımımız maça ve hiç bunlara gerek duymadan maçı kazansaydık.

En önemli şeyi, insanların Trabzonspor'a olan sempatisini yitiriyoruz artık.
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun Yanal a rağmen kazandık acaba ne zaman farklı şeyler yapacak çok merak ediyorum yattara dışarı-alanzinho içeri hee pardon bi farklılık var günahını almayayım alanzinho gelmeden önce yattara dışarı isaac içeri
              sen sus ya, Allah aşkına konuşma...

Yorum

• yattara alanzinho degisikligi hic hosuma gitmiyor

Yorum

• Yeter da uşaklar kanser olduk yaw. bi maçı rahat alalım şu avni akerde

hepinizin emeğine sağlık...

Yorum

• 4 milyon euro ya Alanzinho yu mu yoksa Umut Bulut u mu transfer ettik.Adam deli gibi koşuyor gol atıyor.Takımdan kesilmemek için herşeyi yapıyor.İşte bize şampiyonluğu getirecek olan bu ve Yattaranın maç sonrası kol bastısıdır

Yorum

• artık kötü oynayarak da yenmeyi bilmeliyiz...ankaragücünün böyle oynayacağını biliyoduk...çok baskı kurdular galip gelmek güzel..umutun golüne diyecek laf yok...evde sarmaş dolaş yaptı bizi...yan daireden golün tekrarını izlemeye geldiler artık ne kadar ses yapmışsak
                      Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                      Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Yanal a rağmen kazandık acaba ne zaman farklı şeyler yapacak çok merak ediyorum yattara dışarı-alanzinho içeri hee pardon bi farklılık var günahını almayayım alanzinho gelmeden önce yattara dışarı isaac içeri
                        kim çıkmalıydı onun yerine sylva mı?
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• arkdaşlar buraya link koymak yasakmı bu soruyu biri cevaplasın üye olduğumdan beri soruyorum
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• ya şu kolbastıyı hala göremedik....
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ersun YANALA COK KIZDIM YATTARAYAA KIZIYO KOLAYSA SEN GEL YERINE OYNAA, okadar kiziyorsan, YAttara elinden geleni yaptii ALLAH ALLAH hayret bisey yani. Song olmasaydi COk gol yerdik haa. Song moralerini yerine kedirdi. 1-1 Olunca futbolcularimiz Umidi kesmistiler moralari bozuldu. Songda el hareketi yapiyordu, kendinize gelin diyee
                              FATIH TEKKE

Yorum

• Yanİ ark lÜtfen olan bİlen bİrİ Şu maÇ sonunu atsin

Yorum

Yükleniyor...
                                X