Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alanzinho çok kart gördürür
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak bunyamin55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya en son egemen orta sahaya geldi lig tv reklama girdi neler oldu bilen var mı?
      Egemen mutlaka taraftara 3'lü çektirmiştir. Geçen haftada Ankaraspor maçında biz çağarmıştık Egemen'i orda da 3'lü çektirmişti. Harika oluyor...
      TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Berbat bir oyuna rağmen 3 puan çok güzel. Maçın özeti budur.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• sıra jimlastikte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hadi trabzonnnnn jimlastik yapp)))))))))))))))))))))))))
          İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• kötü bir maç oynadık. ama kötüyken kazanmak güzel.bence de nigris'inpozisyonu penalti değil.gökhan ünal'ın pozisyonu penaltı bana göre. ayrıca ersun yanal alanzinho'yu yattara'nın yerine niye sokuyor.yattara'nın direk morali bozuldu.sonra kolbastı oynadı ama bence bunu kendi içinde problem yapıyor.inşallah haftaya beşiktaş maçında böyle kötü olmayız

Yorum

• Hayden Önümüzdeki Maçlara BakacağuK Artık ; Ben Sivas Puan Kaybeder Dİyorum , Tek Gol Umut'Ları Mehmet Yıldız da Yok. Kocaeli Bize Oynadığı Oyunu Oynasa da Sivastan 1 Puan aLsa ,
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Egemenin üçlüsünü izlemeliydiniz. Harikaydı
                #!/bin/bash

Yorum

• de nigris arife özenmeye çalıştı penaltıyla alakası yok hakem sarı vermeliydi

Yorum

• kutluyorum zar zor aldik...berbat oynadik...

ama olsun 3 puani aldik

ama ersun hocamizi bu macta cok formzuz buldum...umut ve hüseyine nasil dayandi anlamadim...yattara neen ckar alanzinh girer....1-0 öndesin cikarsan golcu tke düssene...hüseyin en kötü macinioynadi soksana ceyhunu...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• zorda olsa kazandık takımımızı kutluyorum.

7 gelıyor 7
                      BİZE HERYER TRABZON...

Yorum

• colmani neden begenmediniz anlamadim , herkesin kendi dusuncesi vardir tabide, 11 kisiden song egemen colman mucadele etti 90dk boyuncu
                        Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tribünlere üçlü çektirdi
                          EEEEE Nasıl izleyeceğiz mümkün değil dimi

Yorum

• Egemen'in 3'lüsünü videoya çeken yok mu?

Yorum

• Kötü oynadık ama kazanmak her zaman güzeldir, 61. dakka kutlaması süperdi ama hem takımın hem taraftarın konsantrasyonunu dağıttı bence süresini bu kadar uzun tutmaya ve havai fişek atmaya gerek var mı diye düşünüyorum elinize sağlık ama en azından havai fişekleri maç sonuna bıraksak diyorum nasılsa kazanıyoruz maç sonunda

Yorum

• Orta sahanın etkisizliği bence kart sınırı nedeniyle oldu.Hüseyin ve selçuk tutuk kaldılar.Colman ise biraz gevşekti bu gece...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X