Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ömer üründül tam bi düldül ya

selçuk a penaltı diyor

ısaac a yok diyor

Yorum

• bravo ömer üründüle
      Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
      Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak TSümeyye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bravo ömer üründüle
        önüne gelen yorumcu olmuş!ömer üründül adam ol
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• kendini futbol duayeni sanan ömer efendiye kıl oldum
          adam bizim golden önceki pozisyona ses çıkarmıyo buz gibi faule omuz omuza diyerek dikkati dağıtıyo sanki haksızlık varmış gibi

Yorum

• hakan şükür dumur etti sayın üründül'ü..

umut'un pozisyonda elle kesti mi a.güçlüler maçta net göremedim şimdi de vermediler??
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bu maçta alınan 3 puanın önemi daha da artmış oldu.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hakan şükür dumur etti sayın üründül'ü..

umut'un pozisyonda elle kesti mi a.güçlüler maçta net göremedim şimdi de vermediler??
                adamlar umut hakkında yorum yaparken arkada umutla ilgili özeti bir daha gösteriyodu orda ben yanlış görmediysem umut topu çok net ve de rahat bi şekilde topu çekiyo ama ne hikmetse yerden giden top yön değiştiriyo eliyle oynamasa bu top nasıl yön değiştirecek hemde topun hızı yavaşta değil

Yorum

• yani evet el var

Yorum

• değil penaltı demek hiç bahsetmiyolar bile...
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• evet adam sanki birşey yok herhangi bir pozisyon gibi gündeme gelen görüntüleri gösteriyolar o kadar anladım ki bu gibi pozisyonların görüntülere taşınabilmesi için futbolcularımızın itiraz etmesi gerekiyomuş maalesef belki o zaman ekranlara taşırlar

Yorum

• Bu karaktersiz adam aynı E.şehir maçında olduğu gibi bu maçta da maçtaki pozisyonları "özellikle istiyorum" dedi..Bu herifin bi garezi,bi kuruk acısı var ama neden ve nereden kaynaklanıyor bilemiyorum..Ama Hakan ve Mehmet Demirkol İsaac'in pozisyonunda elemanı fena morarttılar..O pozisyonla ilgili yorumunu izlerken gözlüklerimde gözümdeydi..Ben yanlış mı görüyorum,yoksa bu adam akıl rahatsızlığı olan bi amigo yazar mı diye düşündüm..Penaltıya da penaltı dediler ya -ankaragücünün pozisyonuna- ne diyeyim.Ben Arif'in penaltılarından buyana kendini böyle güzel atan bi başka futbolcu görmedim..Ama inşallah bu takım bu azmiyle,taraftarıyla,takım oyunuyla şampiyon olacak..Olamasa da canları sağolsun 29 yaşındayım inanın 95-96 sezonunda bile bu kadar heyecanlanmamıştım..Bu duygu bile -benim için- yeter..

Yorum

• Erman Toroğlu pozisyonları dün güzelce yorumladı, başkalarının yaptığı yorumlar umrumda değil.

Yorum

• bloklar arasi baglantidan baska bi sey bilmeyen bir adami dikkate almaya gerek yok
                            herkesin kendine gore yorumladigi pozisyonlar bunlar
                            ama bir gercek var ki turk hakemleri cok formsuz
                            bu hakemlerle daha cok pozisyon yasanir bu ligde
                            o yuzden yakaladigini atacaksin

Yorum

• İlk olarak cdgtscdg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kendini futbol duayeni sanan ömer efendiye kıl oldum
                              adam bizim golden önceki pozisyona ses çıkarmıyo buz gibi faule omuz omuza diyerek dikkati dağıtıyo sanki haksızlık varmış gibi
                              Trt'de bir sisko var, o mu Üründül? Eger o ise, o tam bi Trabzonspor aleyhinde yorumcu.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Macin özetini (yalniz golleri degil) izleyebilecegimiz bir link bilen var mi?
                                .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

Yükleniyor...
                                X