İlk olarak headshot tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü takımını tribüne çağıran bütün taraftarlarımıza buradan kucak dolusu sevgiler , tebrikler .öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearakdaşlar bu macı bende internetten izlemek istiyorum...yardım edecek arkadaşları bekliyorumBORDO-MAVI akar kanim bu kani kimse durduramaz durdursa bile bu ALLAH´in kulu olamaz!!!!!!
61,5 vatan 06 mekan
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaragücülerin kendileri de çağırmış olabilir diyeceğim ama 2 farklı tribüne doğru alkış yaptılar.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Arkadaş illegal site paylaşımı olmasın başımız derde girer alimallahyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bir kez de böyle olmasın be1
Sadece bir kez.
Neyse 3 puanı alalım hemi de güzel futbolla alalım.
Bunun üstüne rakibelerimiz de puan kaybetsinler.
Liderliğe oturalım.
Sonraki 3-5 sene hiç kalkmayalım.
Avrupa'yı gavur illerini fethedelim.
Vergiye bağlayalım,
Dansı yasaklayalım.
Çok gaza geldim birden.
Hayra alamet değil bu gidişat
Ben bir ömrü tüketmeliyim her maç.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarozluların olduğu tribünde almayı düşündüğümüz bayraklardan 10 adetten fazla var baya güzel olmuş.OSCAR CARDOZO
Yorum
Yorum