Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sarı kartlar cok önemli,haftaya bjk var bildiğim kadarıyla 5 oyuncu sınırda
    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      6-7 otobüs geliyorlarmış ha, hatta birkaç arkadaş ordaki arkadaşların karşılamasını istedi.
      Trabzon'da rakip taraftar nasıl karşılanır ki
      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
      Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Colmanı oynatmayacaktık ne değişecek olur mu colmanın oynaması lazımdı ama neyse ki konyadaymış ohhh
        Emirhan Hasan ı göz ardı etme derim....Alanzinho takmış 320 ye hızını almış gidiyorken kendisini havada salto atarken buabilir....
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bordo mavinin bileğini bükmek çok nefes ister!!! Benim korkum kaza kurşunları!! Allahtan çok iyi bir kalecimiz var......kolay kolay açık vermiyor!!

Bu sene bence takımın bir diğer sıkıntısı oyunu forse edememesi.Bu durumun tek istisnası 4-0 biten İBB maçı (Keza o maçta hiç kolay olmadı maçın başında İBB, İbrahim akınla %100 golleri kaçırdı.) Bu maçla inşallah bu talihsizliği kırar, açık ve rahat bir skorla rakibimizi alt ederiz....Beşiktaş maçı öncesi bu skor takımımızı iyice havaya sokar...!! Erken gol ve erken skorla bu maçı rahat alırız inşallah!!!
          İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• "Trabzon'a geleneee bilet bedavaa ! "

(UEFA)

Yorum

• Ankaragücü öncelikle beraberliğe oynar diye düşünüyorum.
              İlk başta oyun sıkışabilir. ama nekadar dayanabilirler ayrı.
              golü erken bulursak fark bile olabileceğine inanıyorum.
              olmadı geçte olsa atar kazanırız.

Ayrıca son mesajlarda Ankaragücü taraftarının geleceği ima edilmiş.
              Taraftarlar arasında hiçbir problem olmamıştır olmazda.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• alanzinho cabkuk oyuncu diyoruz ama kücük uzun boylular onun bi adimlari unun 4 adimi kadar

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emirhan Hasan ı göz ardı etme derim....Alanzinho takmış 320 ye hızını almış gidiyorken kendisini havada salto atarken buabilir....
                  Yok o insaflıdır yüreği yetmez ama aymanı tanıyorum ne 90 dakkalar geçirdim onla piskolojimi bozdu ayman acımaz adamın lifini mifini kopartır sonra hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye der öyle bir insan neyse kapatalım bu konuyu o efsane kadroyu anınca midem bulanıyor.

Güzel şeyler konuşalım gökhan'dan 2 gol bekliyorum 2 basamaklı sayıya geçsin artık koskoca Trabzonspor'un forveti 8 golde demesinler.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• benim kanımca bu macı rahat yeneriz oh ondan sonra öbür macları rahatca seyrederiz .ilk macın hep bizim olması herzaman iyidir bizim oyuncular rahatca stressiz bir top oynarlar.

Yorum

• Bmn İstanbul , Ankaragücü Maçını Beraber İzliyoruz Sende Bize Katıl Heycanı Paylaş !

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok o insaflıdır yüreği yetmez ama aymanı tanıyorum ne 90 dakkalar geçirdim onla piskolojimi bozdu ayman acımaz adamın lifini mifini kopartır sonra hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye der öyle bir insan neyse kapatalım bu konuyu o efsane kadroyu anınca midem bulanıyor.

Güzel şeyler konuşalım gökhan'dan 2 gol bekliyorum 2 basamaklı sayıya geçsin artık koskoca Trabzonspor'un forveti 8 golde demesinler.
                        Valla bilmiyorum ben çok zor maç olacağı kanısındayım....Berabere bitebilir gibi geliyor......Ama yenersek fark olmaz bence...
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla 2 liste oynarim birtanesinde direk digerinde 2 farkla aliriz diye verecem

yok ben orda bakmiyorm steintor Trabzonspor Dernegi va orda...steintor otobus duraga var orda...

evde de bakiyordum ama ligtv gitti simdilik
                          Bendede gitti simdilik... Kahvelerde bakiyoruz maclara.. Bu maci kesin alacaz. 2-0 olabilir..
                          HY67...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayrıca son mesajlarda Ankaragücü taraftarının geleceği ima edilmiş.
                            Taraftarlar arasında hiçbir problem olmamıştır olmazda.
                            Kolbasti izlemeye geliyorlar zaten Çok severler bizi Bizde onları
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü

Yorum

• Sivas icin büyük takim diyenler var.
                              Tamam kabul büyük takimlar.

FAKAT TRABZONSPOR COK BÜYÜK!
                              Bizim onlarca Kupalarimiz ve Milyonlarca Taraftarimiz var.
                              Avrupada Mac oynadigimizda Tribünleri dolduruyoruz ve hatta ezik Taraftari bile bizi desteklemeye geliyor.

Peki ya Sivas? Penalti atisi sonucu Kupada Tarihinin en büyük basarisini yasiyor su günlerde.
                              Peki neymis bu Basari?
                              Ilk defa yari Final.

Simdi neden bunlari bu kadar önemsiyoruz????
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ankaragücü öncelikle beraberliğe oynar diye düşünüyorum.
                                İlk başta oyun sıkışabilir. ama nekadar dayanabilirler ayrı.
                                golü erken bulursak fark bile olabileceğine inanıyorum.
                                olmadı geçte olsa atar kazanırız.
                                Katılıyorum A.Gücü'nün açık oynama gibi bir lüksü yok defans hattını yeni oluşturdular ve defansları daha oturmadı.Kanat oyuncularımıza çok iş düşecek bazı arkadaşlar Serkan dinlendirilsin demiş yanlış bir düşünce bu maçta Serkan'ın bindirmelerine çok ihtiyacımız olacak Cale'nin de sık sık ileriye çıkacağını düşünüyorum.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Yükleniyor...
                                X