serdar bali yine gıcık gıcık konuşuyor....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
tribünler ciddi ciddi dolacak bu akşam. deplasman tribünüde baya dolduğunu gördük. ankaragüçlülerde baya gelmiş. Trabzon da onları nasıl ağırladığımızı görmeleri açısından güzel oldu kalabalık gelmeleri.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Başarılar Trabzonspor 'um .
Artık neti tamamen kapatarak geçiyim Tv'nin başına .
Trabzonspor 'umuz sahaya çıkıyor . Hazırmısınız ?
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet demeyi isterdim bugün ama bir dahaki maça artık .
Alırız , maç fazlasıyla liderliğe yükseliriz .
Lider geliyor , lider geliyor .
Lider geliyor , lider geliyor .
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler gerçekten bir problem olurmu ilegal yayınlardan izlemek kapattım ben ama link elimde duruyor tekrar deneyebilirim ayrıca çok donuyor ya zorlarsa zaten direk radyoya dönecem ama zevk vermiyor
Buradan yayınlanırsa sitenin adresi, buu sitenin, yani bordomavi.net in başına bela olur.
Bu yüzden de buradaki hesaplara ceza verillir.
O yüzden mümkün mertebe böyle şeyleri özel mesajlarla halletmenizi tavsiye ederim.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületribünler ciddi ciddi dolacak bu akşam. deplasman tribünüde baya dolduğunu gördük. ankaragüçlülerde baya gelmiş. Trabzon da onları nasıl ağırladığımızı görmeleri açısından güzel oldu kalabalık gelmeleri.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar bali yine gıcık gıcık konuşuyor....
ya bu baliden başka kimse yokmu lig tv de yorum filan yapacak hiç haz edemedim gitti adamdan
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler burada maç için site adresi vermek yasak.
Hem sitenin başına bela, hem kendinize ceza olarak dönebiilir.
Uyarayım da..
Sonradan duymadık demeyin.BORDO-MAVI akar kanim bu kani kimse durduramaz durdursa bile bu ALLAH´in kulu olamaz!!!!!!
61,5 vatan 06 mekan
Yorum
-
İlk olarak soner_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyayını bız yapmadıgımız ıcın bı sorun olacagını zannetmıyorum
Cezadan kasıt buradaki kullanıcı hesabınız..
Yoksa adli soruşturma geçirirsiniz demedim .
Özelden her türlü yazışıp izlemek serbest...
Yorum
Yorum