İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
serkan neden yok sarı kart sınırında oldugu içinmi aslında mantıklıkda ıkıncı devre 65 70 ya yattara yada umut cıkacak ki ben yattara diye tahmın ediyorum yerinede alan girecek yani ankaraspor macından aynen devamu will need justice at the end..
Yorum
-
Bu arada bir anektod vereyim.
İlker Meral 3 eziklerin yönettiği maçların hiçbirini 3 ezikler kazanamamış(sadece 2008 yılı için geçerli).
Ben güveniyorum kendisine.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSylva
Tayfun
Song
Egemen
Cale
Hüseyin
Selçuk
Colman
Yattara
Gökhan
Umut
Serkan in dinlendirilmesi yerinde oldu.Tayfun bu tip maclarda bizi ileriye tasiyabilecek kapasitede bir futbolcu."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Hocanın Alanzinho ile başlamamasınada çok sevindim.Buda şunu gösteriyor ki Ersun Hocam haklının hakkısını hakkıya veriyor
Bu firsati da kullanamazsa bjk macinda kulübede oturur.Oturursa da gikini cikartmamali o zaman."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlen saat 8 burada.. Oturduk maç bekliyoruz.
Arabalar da gitti.
Eve de yürüyeceğuk gecenin 12 sinde..
Nenem la ilahe illellah.
Yolda bi rus çizmez inşallah bizi.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlen saat 8 burada.. Oturduk maç bekliyoruz.
Arabalar da gitti.
Eve de yürüyeceğuk gecenin 12 sinde..
Nenem la ilahe illellah.
Yolda bi rus çizmez inşallah bizi.
Trabzonspor icin yapmis oldugun fedakarliklar takdir edilecek cinsten.
Umarim bu aksam mutlu ayrilirsin bulundugun yerden."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum