Eve gelebildim, heyecanla bekliyorum maçı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Hadi alalım şu maçı uşaklar gel maç gel maçyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrübünlerin sadece Alanzinhoya sevgi göstermemeleri gerkiyor.Diğer oyuncularımızı unutmasınlar.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahatlık yok, rahatlık yok..
Sürekli diken üstünde..
Yoksa ne heyecanı kalacak?
Sadece bir kez.
Neyse 3 puanı alalım hemi de güzel futbolla alalım.
Bunun üstüne rakibelerimiz de puan kaybetsinler.
Liderliğe oturalım.
Sonraki 3-5 sene hiç kalkmayalım.
Avrupa'yı gavur illerini fethedelim.
Vergiye bağlayalım,
Dansı yasaklayalım.
Çok gaza geldim birden.
Hayra alamet değil bu gidişat
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearakdaşlra şehir dışındayım bu macı internetten nerede izleyebilirim .. ya acil yardım edebilecek olanınız varmıBORDO-MAVI akar kanim bu kani kimse durduramaz durdursa bile bu ALLAH´in kulu olamaz!!!!!!
61,5 vatan 06 mekan
Yorum
-
Serkanin yerine Tayfun oynuyor...https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
I never forgive, I never forget..
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bir kez de böyle olmasın be1
Sadece bir kez.
Neyse 3 puanı alalım hemi de güzel futbolla alalım.
Bunun üstüne rakibelerimiz de puan kaybetsinler.
Liderliğe oturalım.
Sonraki 3-5 sene hiç kalkmayalım.
Avrupa'yı gavur illerini fethedelim.
Vergiye bağlayalım,
Dansı yasaklayalım.
Çok gaza geldim birden.
Hayra alamet değil bu gidişat
Abi çok çoşmuşun beyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
.....
İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha demin yattarayı filanda çağırdılar yani herkese eşiT
Ama gerçekten bütün takıma karşı aynı derecede sevgi beslemeliyiz,Bunu en azından stadda yapalım
Yorum
Yorum