Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hasan Üçüncü , canım benim sakin ol tamam mı ?

Şampiyonluk yolunda sakat oyuncu en son istediğimiz şey .

Hadi seviyoruz seni .

Yorum

• Ula Trabzon ekibi komple maçta anlaşılan.
      Hayda breh..

Yorum

• SERDAR Bali ile iskence basladi
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Anadolu'da en çok saygı duyduğum takımlardan bir tanesi Ankaragücü'dür. Gerek Ankara'da oynadığımız maçlarda taraftarımızla yakın diyalogları, gerekse Trabzonspor'un büyüklüğünü hiçbir zaman inkar etmemeleri ve yadırgamamaları nedeniyle sempatik gelir gözüme. Ankara'nın tüm takımları düşsün Ankaragücü düşmesin.

Bu maçın ne kadar rahat olacağını düşünsekte tatlı sert bir mücadele bekliyorum.

Başarılar Trabzonspor'um.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• serkan bjk maçında lazım olacak bize...iyi olmuş tayfun da bu takımdaysa bişeyleri gösterir heralde..sorun olacağını sanmıyorum..yattara da da problem yok adam gayette gülüyo çok seviyorum buadamın gülmesini...çok kolay bi maç olacak diye düşünüyoruz sürpriz yaşamayız inşallah...
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• ana!
              justin gebermişya la
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Herkes rahat gibi düşünüyor ama çok zor geçecektir bizim için çok ciddi olmalıyız.

Yorum

• http://ligtvdevu.net/ internetten izlemek ısteyen arkadaslar varsa buradan ızleyebılırler
                  BORDO-MAVI akar kanim bu kani kimse durduramaz durdursa bile bu ALLAH´in kulu olamaz!!!!!!
                  61,5 vatan 06 mekan

Yorum

• Ankaragücünde Ceyhun oynamıyor.Yalnız forvetleri tehlikeli,dikkat etmek gerekiyor.Jaba çok hızlı,De Nigris ise kafa toplarında etkili.
                    Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Rahatlık yok, rahatlık yok..

Sürekli diken üstünde..
                      Yoksa ne heyecanı kalacak?

Yorum

• Bugün diş çektirdim evden maça gitme diye baskı var ama bu TRABZON SEVDASI engel tanımaz!!Hadi uşaklar alalum şu maçı..!!!
                        Bu sefer olacak,bu sene şampiyon olacaz İstanbul'u fethedip kupayı biz alacaz..Başka yolu yok!!

Yorum

• az önce ANKARAGÜCÜ nü tribünlere çağırdı bizimkiler.
                          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Ilk 11:

______________________Sylva______________________

Tayfun_________Somg__________Egemen_________Cale

_____________________Hüseyin_____________________

Yattara_______________Selcuk________________Colman

________________Gökhan_____Umut_________________

Colman yine sol kanatta oyniyacak... Serkan'in yerine ise Tayfun oyniyacak.
                            .

Yorum

• hadi açtım lig tv yi inşallah alıcaz bu maçı şi,mdi ceyhun konuşuyor
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• avni aker de ilk defa ankaragücü taraftarlarının geldiğini gördüm. baya gelmişler.
                                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Yükleniyor...
                                X