Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence iyi oldu klübede duracaksa hiç değilse pafta sadece 2. dönemin bitişine kadar kalsın.
    paf ile maçlara çıkıyor ama a takımın kadrosunda, fener maçında kulübedeydi mesela ama aynı gün paf maçında da oynadı, maçsız bırakmamak lazım iyi yapıyorlar...
    Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• İlk olarak HUSSAIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      paf ile maçlara çıkıyor ama a takımın kadrosunda, fener maçında kulübedeydi mesela ama aynı gün paf maçında da oynadı, maçsız bırakmamak lazım iyi yapıyorlar...

klübede yoktu ki
      "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• fatıh terımı burdan kınıyorum Allah nasıl biliyorsa onu öyle yapsın.............

hayde bakalım maca az kaldı gelsin bakalım ankaragücü buyursunlaarr .
        u will need justice at the end..

Yorum

• 2 saat kaldi hadi hayirlisi
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• 2 saat gecmez simdi

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              klübede yoktu ki
              doğru diyosun barışla karıştırdım ama a takım kadrosunda...
              Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• Kadrolar açıklansada baksak kim var kadroda, Acaba Alanzinho oynar mı ki

Yorum

• papy atar 5 olur
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ersun hocaya güvenim tam ama nasıl alanzinhoyu iyi oynayan takımı bozmamak için oynatmıyorsa aylardır saç baş yolduran umutun yerine de bir barışı bir isaac i oynatmalıydı
                    "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Kolay maç olacak diye umut ediyorum.Bir maçı da rahat izleyelim ne olur?

İzmirdeki arkadaşlar Bornovaya hayde!

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak HUSSAIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        doğru diyosun barışla karıştırdım ama a takım kadrosunda...
                        Göksu o maçı tribünden izlemişti , yedek kulübesinin arkasında gözüküyordu maç esnasında

Yorum

• Seninle Fırtıman bu yolda hep seninle Nerde olursan Hep seninle Durma Yürü Kalbim Hep Seninle Şampiyon Trabzon'um Benim Karadeniz Fırtınam Benim.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Göksu o maçı tribünden izlemişti , yedek kulübesinin arkasında gözüküyordu maç esnasında
                            Doğru diyosun oradan bi göz yanılması oldu

Yorum

• Hazırmıyızzzzzz...
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bir aksilik olmasa da şu maçı da kazanıp inönüye kazasaız belasız gitsek...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X