Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nasıl kıskandım anlatamam
    Valla Cengiz ben de sizin Ankara resimlerinize bakarken aynı şeyi yaşamıştım. İnşallah Mayısta tüm BMN Trabzonda oluruz....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Mehdi,Egemen,Eyüp,Sacit,Uğurtan Engin hepsinin selamları var
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ankaragücü çokça transfer yapıp toplama takımlar katagorisine girdi ,sonları kocaelispor gibi olacak.Bize rakip felan olamazlar.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildi
          Durduk yerde Trabzon ile Eskişehir arasında gerginlik oluşturmaya çalışanları kınıyorum. Eskişehir adına sanal alemde atıp tutanları sallamayın. Tribün camiası ve sanal alem çok farklı şeyler. İki şehir birbirine düşman olmayacak. Bu başlıkta konu değil belki ama, madem bununla ilgili yazıldı. Benim diyeceğim de budur.
          Anadolu ateşinin ilk kıvılcımının yandığı şehirdir Eskişehir. Bayrağı onlardan aldık dersek abartmış olmayız. Seviyorum Kızılcıklıları....İnşallah şampiyonluğu eskişehirde ilan edip orda tur atacağız tüm tribün alkışlayacak...Şehir bize kucak açacak....Çıkıyoruz dualarınızı eksik etmeyin...Haydi Ya Allah...

Yorum

• Allah yardımcımız olsun
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehdi,Egemen,Eyüp,Sacit,Uğurtan Engin hepsinin selamları var
              Hepsine selamlar Erdal abi , bir dahaki maç bende dönüyorum Trabzon 'a

Gecenin sonu iyi biter umarım

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehdi,Egemen,Eyüp,Sacit,Uğurtan Engin hepsinin selamları var
                Egemen ler yola çıkmış Erdal abi , sen arabayla geçecekmişsin

Yorum

• Erdal abi arkanızdan su dökemedik kusura bakmayın idare ediverin artık

Yorum

• İyiki varsın BMN sen varken uzaklar yakın oluyor mesafeler kısalıyor. Aile sevgisi ile bağlıyım hepinize. inşallah bende sizlerin içine bir gün katılacağım ve bu özlem bitecek. Seviyorum hepinizi...

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selçuk İnan'ın ne yapması gerekiyor daha acaba. 10 Gsliye sor Selçuk mu Ayhan mı 8i Selçuk der. Ne aptal bir zihniyettir bu Terim... Şu forvetlerin de Gökhan dahil hepsini topla bir Tekke etmez...
                      Nedeni gayet basit ;

Terim'in izlediği maçta manevi oğlu Emre'yi sahadan sildi ya , ondandır garezi

Yorum

• 3 taneden aşağı atarsak kabul etmem
                        ne mutlu türküm diyene

Yorum

• En kolay görünen maçlar en zor puan alınan maçlara dönüşür. Geçmişte bunu çok kez yaşadık. O yüzden bol gollü galibiyet yerine skor ne olursa olsun 3 puan yeterli.
                          Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• Chovy kardes senin imza bölümündeki yazi
                            Ismail Erdogana ait degilmi?
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Chovy kardes senin imza bölümündeki yazi
                              Ismail Erdogana ait degilmi?
                              Evet hocam. Yazı aslında daha uzun

Bu arada kadro geçen haftaki kadro değişmeyecek büyük ihtimalle.

Yorum

• benim tek korkum
                                simdi 45 dk alanzinho girerse yattaranin cikmasi
                                sol kanat güclenecek derken sag kanati bozmak yalnis olur
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Yükleniyor...
                                X