İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
-
Mehdi,Egemen,Eyüp,Sacit,Uğurtan Engin hepsinin selamları varTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildiDurduk yerde Trabzon ile Eskişehir arasında gerginlik oluşturmaya çalışanları kınıyorum. Eskişehir adına sanal alemde atıp tutanları sallamayın. Tribün camiası ve sanal alem çok farklı şeyler. İki şehir birbirine düşman olmayacak. Bu başlıkta konu değil belki ama, madem bununla ilgili yazıldı. Benim diyeceğim de budur.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehdi,Egemen,Eyüp,Sacit,Uğurtan Engin hepsinin selamları var
Gecenin sonu iyi biter umarım
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehdi,Egemen,Eyüp,Sacit,Uğurtan Engin hepsinin selamları var
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk İnan'ın ne yapması gerekiyor daha acaba. 10 Gsliye sor Selçuk mu Ayhan mı 8i Selçuk der. Ne aptal bir zihniyettir bu Terim... Şu forvetlerin de Gökhan dahil hepsini topla bir Tekke etmez...
Terim'in izlediği maçta manevi oğlu Emre'yi sahadan sildi ya , ondandır garezi
Yorum
-
Chovy kardes senin imza bölümündeki yazi
Ismail Erdogana ait degilmi?[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChovy kardes senin imza bölümündeki yazi
Ismail Erdogana ait degilmi?
Bu arada kadro geçen haftaki kadro değişmeyecek büyük ihtimalle.
Yorum
-
benim tek korkum
simdi 45 dk alanzinho girerse yattaranin cikmasi
sol kanat güclenecek derken sag kanati bozmak yalnis olur[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
Yorum