İlk olarak Aker tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.
-
İlk olarak HUSSAIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepaf ile maçlara çıkıyor ama a takımın kadrosunda, fener maçında kulübedeydi mesela ama aynı gün paf maçında da oynadı, maçsız bırakmamak lazım iyi yapıyorlar...
klübede yoktu ki"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
2 saat kaldi hadi hayirlisi[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklübede yoktu kiBazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.
Yorum
-
Kolay maç olacak diye umut ediyorum.Bir maçı da rahat izleyelim ne olur?
İzmirdeki arkadaşlar Bornovaya hayde!
Yorum
-
İlk olarak HUSSAIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru diyosun barışla karıştırdım ama a takım kadrosunda...
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöksu o maçı tribünden izlemişti , yedek kulübesinin arkasında gözüküyordu maç esnasındaBazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.
Yorum
Yorum