Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    senin yerin nerde stadda kardeşim..beraber izleyelim olmadı)
    Deniz tarafı kale arkası (:
    Uyar mı kardeş ?
    Hamiş

Yorum

• -ALANZİNHO'NUN İLK MAÇI-

Trabzonspor'un yeni transferi Alanzinho, bordo-mavili takım forması altında Hüseyin Avni Aker Stadı'na ilk kez çıkacak.
      Teknik direktör Ersun Yanal'ın geçen hafta Ankaraspor maçında son 20 dakikada oyuna aldığı Alanzinho'ya yine maçın ilerleyen bölümlerinde forma şansı vermesi bekleniyor. Ayrıca, savunmada hafta içinde sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışan Serkan'ın yerine Tayfun'un 11'de sahaya çıkabileceği öğrenildi.

MUHTEMEL KADRO

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Umut ve Gökhan 11'iyle sahaya çıkması bekleniyor.

-5 OYUNCU KART SINIRINDA-

Trabzonspor'da, 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Bordo-mavili takımda Hüseyin, Umut, Serkan, Cale ve Selçuk sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Beşiktaş ile yapılacak maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mac tahminim:Trabzonspor:4 Ankaragücü:0
        Gollerimiz:Colman,gökhan ünal,umut ve alanzinho.
        muhteşem ağzından bal akıyon senin birde ben ekliyim yattarayı unutmuşun gibi olur 5-0

Yorum

• yarin yattaralan hasan sakalasir kesin

Yorum

• yattara ankaragüücne karsi hep en iyi maclarini oyniyo dikatinizi cekdimi
            ilk sezon golünü onlara karsi atdi
            fatih tekkeye keleciyi kandiirp acayip pas vermisdi sora o mac gol de atmisdi

baska maclarda öyle iyi oynmaiyo ankaragücüne karsi oynadi gibi

Yorum

• Yattara'nın tabi iyi oynaması gerekir...
              Karşımızdaki takım güçsüz arkadaşlar...
              O defansa karşı iyi oynamayacakta hangi defansa karşı iyi oynayacak ?
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yattara'nın tabi iyi oynaması gerekir...
                Karşımızdaki takım güçsüz arkadaşlar...
                O defansa karşı iyi oynamayacakta hangi defansa karşı iyi oynayacak ?
                3 sene önce ... (tarih yanlıştır)
                ankaraspor küme düşüyordu..
                maç başında yanılmıyorsam ankaralı bir oyuncu kırmızı gördü.
                sonunda ne mi oldu yenildik.
                biz mi avrupayı hedeflemiştik. durumumuzdan farklı değildik pek

Yorum

• Yarın bu saatlerde hanemize yazdığımız üç puanın sevincini yaşıyor olacağız , rahat olun

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yarın bu saatlerde hanemize yazdığımız üç puanın sevincini yaşıyor olacağız , rahat olun
                    Ya böyle peşin hükümler vermeyelim arkadaşlar valla korkuyorum ben
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak cplc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3 sene önce ... (tarih yanlıştır)
                      ankaraspor küme düşüyordu..
                      maç başında yanılmıyorsam ankaralı bir oyuncu kırmızı gördü.
                      sonunda ne mi oldu yenildik.
                      biz mi avrupayı hedeflemiştik. durumumuzdan farklı değildik pek
                      Yani renkdaş ?
                      3 sene önceki kadro ile ( ya da daha önceki kadro ) şimdiki kadroyu bir mi tutuyorsun ?
                      Hem söylediğin çok da imkansız bir olay değil yani...
                      Ben hatırlamam öyle Ankaragücü'nün esip gürlediği bir sezonu... ( Belki hatırlatırsanız olabilir (: )
                      Hamiş

Yorum

• Kazanıcağımızdan şüphem yok fakat oynanmadan maç kazanılmaz.İnşallah iyi futbol ve 3 puan bizim olur
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Yani renkdaş ?
                          3 sene önceki kadro ile ( ya da daha önceki kadro ) şimdiki kadroyu bir mi tutuyorsun ?
                          Ben hatırlamam öyle Ankaragücü'nün esip gürlediği bir sezonu... ( Belki hatırlatırsanız olabilir (: )
                          ben takım olarak ankaraspor yazdım onu atlamışsın.
                          demek istediğim ankaragücü güç kaybetti düşüyor.
                          ve bizi zorlayacak heleki aceleci ve ayağa kalkmış taraftarımızın karşısında oyuncular üzerinde malesef baskı olackatır. Ankara maçında (bu haftaki) gökhanın kaçırdığı ilk golden sonra izlediğim kahveden 7 sülalesinin hatrı soruldu. Düşün stadta nasıl olacaktır. benim demek istediğim kolay takım yok. Ki biz bunu bildik (daha doğrusu futbolcular ve teknik heyet) bundan dolayı başarılı olduk. ama takımı küçük görürsek ilk yarıdaki kocaeli maçındaki gibi geçen senelerde düşen takımlara kaybettiğimiz puanlar gibi puanları kaybederiz.

Yorum

Yani renkdaş ?
                            ben de deniz tarafındayım valla.bak tesadüfe sen..isim efe mi? cılgınlarla izliyorum hep macları,cılgınlar gibi bagırmak icin beraber izliyelim biz macı.iki büyük heycan yakar stadı
                            anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak cplc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben takım olarak ankaraspor yazdım onu atlamışsın.
                              demek istediğim ankaragücü güç kaybetti düşüyor.
                              ve bizi zorlayacak heleki aceleci ve ayağa kalkmış taraftarımızın karşısında oyuncular üzerinde malesef baskı olackatır. Ankara maçında (bu haftaki) gökhanın kaçırdığı ilk golden sonra izlediğim kahveden 7 sülalesinin hatrı soruldu. Düşün stadta nasıl olacaktır. benim demek istediğim kolay takım yok. Ki biz bunu bildik (daha doğrusu futbolcular ve teknik heyet) bundan dolayı başarılı olduk. ama takımı küçük görürsek ilk yarıdaki kocaeli maçındaki gibi geçen senelerde düşen takımlara kaybettiğimiz puanlar gibi puanları kaybederiz.
                              Anladım renkdaş...
                              Sonuç olarak aynı şeyleri düşünüyoruz...
                              Sana katılıyorum...
                              Büyük konuşmamak lazım dediğin gibi...
                              Kolay takım yok...
                              Haklısın...
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben de deniz tarafındayım valla.bak tesadüfe sen..isim efe mi? cılgınlarla izliyorum hep macları,cılgınlar gibi bagırmak icin beraber izliyelim biz macı.iki büyük heycan yakar stadı
                                Sabit bi yerim yok renkdaş (:
                                İsmim Fatih...
                                Çılgınlarla izlemektense güzel bir noktadan maçı izleyip, gerekli yerlerde boğazımı yırtıyorum (:
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X