Fatih terim aday kadroyu aciklamis.. Lig lideri ve ikincisinden sadece 2 kisiyi kadroya almis.. Ilginc.. Hala gokhan zan servet ikilisinde israr ediyor.. Birisinin euro 2008in tamamen sansimiz oldugunu Terime soylemesi lazim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
.....
Gökhan Ünal'a milli davet
Bu habere 9 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 4 !
A Milli Takım'ın Fildişi Sahili ile 11 Şubat tarihinde İzmir Atatürk Stadyumu'nda yapacağı özel maçın kadrosu belli oldu. Kadroda takımımızdan Gökhan Ünal yer aldı.
A Milli Takım kadrosu, 8 Şubat Pazar günü saat 17.00'den itibaren İzmir Swissotel'de toplanmaya başlayacak. A Milli Takım, İzmir'deki ilk antrenmanını 9 Şubat'ta saat 19.00'da Alsancak Stadı'nda basına kapalı olarak yapacak.
Atatürk Stadyumu'nda 11 Şubat 2009 Çarşamba günü oynanacak ve 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Sorin Corpodean yönetecek. Corpodean'ın yardımcılıklarını Miclos Nagy ve Octavian Sovre yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Yunus Yıldırım olacak.
A Milli Takım kadrosuna şu oyuncular davet edildi:
KALECİLER
CEYLAN UFUK1-
MANİSASPOR
DEMİREL VOLKAN2-
FENERBAHÇE
SAVUNMA OYUNCULARI
GÖNÜL GÖKHAN3-
FENERBAHÇE
SARIOĞLU SABRİ4-
GALATASARAY A.Ş.
ÇETİN SERVET5-
GALATASARAY A.Ş.
KAŞ İBRAHİM6-
GETAFE CF
GÜNGÖR EREN7-
KAYSERİSPOR
ZAN GÖKHAN8-
BEŞİKTAŞ A.Ş.
BALTA HAKAN KADİR9-
GALATASARAY A.Ş.
ERKİN CANER10-
CSKA MOSCOW
ORTA SAHA OYUNCULARI
ALTINTOP HAMİT11-
BAYERN MÜNİCHEN
KAZIM KAZIM12-
FENERBAHÇE
AKMAN AYHAN13-
GALATASARAY A.Ş.
AURELIO MEHMET14-
REAL BETIS BALOMPIE
BELÖZOĞLU EMRE15-
FENERBAHÇE
ŞAHİN NURİ16-
BORUSSIA DORTMUND
TOPAL MEHMET17-
GALATASARAY A.Ş.
ŞANLI TUNCAY18-
MIDDLESBROUGH FC
TURAN ARDA19-
GALATASARAY A.Ş.
HÜCUM OYUNCULARI
ALTINTOP HALİL20-
FC SCHALKE 04
ERDİNÇ MEVLUT21-
FC SOCHAUX
KARADENİZ BATUHAN22-
ESKİŞEHİRSPOR
ŞENTÜRK SEMİH23-
FENERBAHÇE
ÜNAL GÖKHAN24-
TRABZONSPOR A.Ş.
YILDIZ MEHMET25-
SİVASSPOR
Yorum
-
İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZON-ANKARAGÜCÜ
STAT: Avni Aker
YAYIN: LİG TV
HAKEMLER: İlker Meral Serkan Gençerler Erhan Sönmez
TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Yattara, Colman, Umut, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
ANKARAGÜCÜ: Serkan, El Yasa, Dos Santos, Bouzid, İlkem, Hasan Üçüncü, Ceyhun Eriş, Metin, Semavi, Özgür, De Nigris
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu
kaynak:ligtv.com
tayfun oynamıyomuydu?????
Yorum
-
paf takımın görevi a takıma oyuncu yetiştirmek ve hazırlamaktır.paf takımın alacağı olumlu derecelerde futbolcularımıza moral motivasyonu dışında hiçbirşey kazandırmıyor.sanırım en son 2005 sezonunda şampiyon olmuştuk bilmiyorum o şampiyon olan kadroda şu an ts'da oynayan bir futbolcu var mı?o yüzden paf takımının başarılarını pek büyütmeye veya dert edinmeye gerek yok ha bir şu sözlerimden paf takımına değer vermiyor yok bu zihniyet yüzünden bu takımdan oyuncu çıkmıyor yargısına varılmasın.
Yorum
-
.....
Yani varya bu terim beni cidden deli ediyor. Bıktım artık adi serefsizden yaaa
su kadroya bak gs den 6 fb den 5 kişi var al sana kadro. Allah belanı versin terim. Bıktırdın bizi artık nedir bizden istedin adi herif.....
Ama sen dur şampiyon olduktan sonra seve seve değilse başka yollarla aldıracaz sana....
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Terim ne yapmaya çalışıyor hala Egemen'i almıyor kadroya,bence Egemen'le aralarında kişisel bi sorun var başka bişey gelmiyor aklıma...
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu alacağına Getafede oynamayan İbrahim kaşı çağırıyor....
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Terim ne yapmaya çalışıyor hala Egemen'i almıyor kadroya,bence Egemen'le aralarında kişisel bi sorun var başka bişey gelmiyor aklıma...
Mubarek gene çıktı fb gs karması. Hesapta milli takım.
Fatih Terim Hiç şaşırtmıyor beni. Tebrik ediyorum onu. Ondan sonra niye milli takımdan soğuyosun. Soğutuyolar kardeşim soğutuyorlar. Ben bu milli takımın neresini seveyim.
Neyse konumuza dönelim.
Yer: Avni Aker Saat: 20:00Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Fatih Terim fenerden bejekeden oyuncu aliyor ben de bunu anlamiyorum
olmaz böyle sey ya
buarada kardesler
hastaheneden imza veripde cikdim bugün berabere oynarsak kafayi yerim[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani varya bu terim beni cidden deli ediyor. Bıktım artık adi serefsizden yaaa
su kadroya bak gs den 6 fb den 5 kişi var al sana kadro. Allah belanı versin terim. Bıktırdın bizi artık nedir bizden istedin adi herif.....
Ama sen dur şampiyon olduktan sonra seve seve değilse başka yollarla aldıracaz sana....bakin su galatasaraya kac tane sakat oyunculari oliyor hep ? .. vallah ben korkiyorum bizim oyuncular hep milli takimdan sakat dönecekler diye .. insallah gökhan ünal saglam gene geri döner
su milli takim konusu aslinda bu basliklan alakasi yok .. onun basligina gidin yokza admin kapatir burayi
Yorum
-
Karektersiz herif... Nerede Egemen nerede Serkan nerede Selçuk uyuz herif ...............yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
Yorum