İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takimin orta sahasi nerde?
Sadece ceyhun ve colman ile orta saha hakimiyeti nasil saglanir?
Bu kadro gercekci bir kadro degil,kolay kolay da ayni anda oynatilmaz.İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu orta saha inanılmaz zayf. rakib kim ve ne olursa olsun asla böle bir orta sha le çıkılmamalı. artık futbol oynayarak koşarak kazanılıyor. gökhan umut alanzinho ve yattara gibi geriye gelme alışkanlığı çok az olan futbolcuları bir arada tutup orta sahayı bu şekil kurarsak zararlı biz çıkarız kardeşim haberin olsun.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceza sinirinda olan Serkan ve Selcuk bu macta dinlendirilebilir.
_____________T.Sylva__________
Tayfun___Song_______Egemen___Cale
Yattara__Hüseyin_____Colman____Alanzinho
________Gökhan______Umut
kardes burdan kımı cıkarıp alan ı soktunu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru diyorsunuz orta saha çok zayıf olmuş.Ben zaten sadece şu beşiktaş maçına eksiksiz gitsek derdindeyim.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes burdan kımı cıkarıp alan ı soktun
Yorum
-
Alkan ağbi anladım dediğini.Benimki biraz fantezi olmuş.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu orta saha inanılmaz zayf. rakib kim ve ne olursa olsun asla böle bir orta sha le çıkılmamalı. artık futbol oynayarak koşarak kazanılıyor. gökhan umut alanzinho ve yattara gibi geriye gelme alışkanlığı çok az olan futbolcuları bir arada tutup orta sahayı bu şekil kurarsak zararlı biz çıkarız kardeşim haberin olsun.
Tabiiki bu 4 lü ile hücum futbolu oynamak dahi zordur."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaydigin dörtlü arasinda geriye en fazla gelen oyuncu umut bulut dur.Takim savunmasina olan katkilari inkar edilemez.
Tabiiki bu 4 lü ile hücum futbolu oynamak dahi zordur.
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça Ankaraspor maçının kadrosu ile çıkacağız bana göre.
Yorum
-
İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo değilde biri artık firikick ten gol atsın
Bence topa cok iyi vuran oyuncularimiz var ama ayni oranda gol atabilmis degiliz.
Gökhan,umut,colman,selcuk ve hatta yattara.Bu futbolcular sut denemelerinde daha isabetli olursalar rakipleri acmamiz cok kolay olacak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum