Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -------------------Slyva------------------

Tayfun-------Song--------Giray-----Egemen

----------------Ceyhun--------------------

Yattara---------Colman-----------Alanzinho

-----------Gökhan--------Umut------------
    Umut hariç tüm sarı kart sınırındakileri kenara çektim.
    Ankaragücü'nü bu takımda yener aslında.
    bu orta saha inanılmaz zayf. rakib kim ve ne olursa olsun asla böle bir orta sha le çıkılmamalı. artık futbol oynayarak koşarak kazanılıyor. gökhan umut alanzinho ve yattara gibi geriye gelme alışkanlığı çok az olan futbolcuları bir arada tutup orta sahayı bu şekil kurarsak zararlı biz çıkarız kardeşim haberin olsun.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu takimin orta sahasi nerde?
      Sadece ceyhun ve colman ile orta saha hakimiyeti nasil saglanir?
      Bu kadro gercekci bir kadro degil,kolay kolay da ayni anda oynatilmaz.
      İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu orta saha inanılmaz zayf. rakib kim ve ne olursa olsun asla böle bir orta sha le çıkılmamalı. artık futbol oynayarak koşarak kazanılıyor. gökhan umut alanzinho ve yattara gibi geriye gelme alışkanlığı çok az olan futbolcuları bir arada tutup orta sahayı bu şekil kurarsak zararlı biz çıkarız kardeşim haberin olsun.
      Doğru diyorsunuz orta saha çok zayıf olmuş.Ben zaten sadece şu beşiktaş maçına eksiksiz gitsek derdindeyim.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ceza sinirinda olan Serkan ve Selcuk bu macta dinlendirilebilir.
        _____________T.Sylva__________

Tayfun___Song_______Egemen___Cale

Yattara__Hüseyin_____Colman____Alanzinho

________Gökhan______Umut

kardes burdan kımı cıkarıp alan ı soktun
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğru diyorsunuz orta saha çok zayıf olmuş.Ben zaten sadece şu beşiktaş maçına eksiksiz gitsek derdindeyim.
          kardeşim ben derdini anladım senin. ama gerçekten bu kadro bu ligde hiçbir takımın karşısına çıkarılmamalı. takım çok iyi olabilir ama inan bu orta saha çok zayıf.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardes burdan kımı cıkarıp alan ı soktun
            şelçuk inan

Yorum

• Alkan ağbi anladım dediğini.Benimki biraz fantezi olmuş.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Saydigin dörtlü arasinda geriye en fazla gelen oyuncu umut bulut dur.Takim savunmasina olan katkilari inkar edilemez.
                Tabiiki bu 4 lü ile hücum futbolu oynamak dahi zordur.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• arkadaşlar kombine sahibi bir bmn liyim ancak samsunda olduğum için maça gidemeyeceğim..
                  samsunda izleyebileceğim bir yer varmı arkadaşlar şehir merkezindeyim çiftliğe yakın

Yorum

• Maça Ankaraspor maçının kadrosu ile çıkacağız bana göre.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Saydigin dörtlü arasinda geriye en fazla gelen oyuncu umut bulut dur.Takim savunmasina olan katkilari inkar edilemez.
                      Tabiiki bu 4 lü ile hücum futbolu oynamak dahi zordur.
                      abi dediklerin doğrudur. sol beke kadar gelip top çıkardığını bile gördüm umudun bu son anlara maçında. ama ne olursa olsun bu dört oyuncu trabzona bir maçta yarardan çok zarar getirir. çünkü orta saha zayıf kalıyor.

İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maça Ankaraspor maçının kadrosu ile çıkacağız bana göre.
                      bence de öyle gibi duruyor. ersun yanal kazanan takımı bozmayı pek sevmiyor.

Yorum

• Bu maÇi 3-0 aliriz. Bjk maÇina da bomba gİbİ Çikariz. Bombalari da İnÖnÜde patlatir, yerle bİr ederİz dolmabahÇeyİ.

Yorum

• Vira Bisnillah bu mac Allahin izniyle bizim
                          25# Alan Carlos Gomez da Costa
                          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                          / Rize Ardesenli

Yorum

• o değilde biri artık firikick ten gol atsın
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o değilde biri artık firikick ten gol atsın
                              Onu da gectim,selcugun uzaktan etkili sutlarina dahi hasret kaldik.
                              Bence topa cok iyi vuran oyuncularimiz var ama ayni oranda gol atabilmis degiliz.
                              Gökhan,umut,colman,selcuk ve hatta yattara.Bu futbolcular sut denemelerinde daha isabetli olursalar rakipleri acmamiz cok kolay olacak.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• -------------------Slyva------------------

Tayfun-------Song--------Giray-----Egemen

-----------------Faty--------------------

Yattara----Colman-----Ceyhun------Alanzinho

----------------Gökhan--------------
                                .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

Yükleniyor...
                                X