Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bildiğiniz gibi Trabzon lu oyuncuların, Trabzonspor a karşı iyi performans sergileme gibi bir durumları var. Bu maçtada bunun bir örneğini yaşarsak, vay halimize
    sen korkma yaw misal ceyhun eris .. orta sahanin cizgisinde calim atip atip aksam olur sonra savunmaya pas verir ççç

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avni Akerde gol yemeden gol at(a)mayan bir takımız acı ama gerçek.
      evet şuana kadar böyle oldu ama bu maçla inşallah bu şanssızlığı kırıcaz ve maçı alıcaz...
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ceyhun Eriş'in orta sahada kafası bulanır.
        Bunlar ne yapıyor diye

Yorum

• İlk olarak EmreBir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - MKE ANKARAGÜCÜ Kulübünün, 01.02.2009 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ - KONYASPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

05 / 02 / 2009 17:59 tumspor.com

Acaba bizim maça yansıyacak mı?
          Bizim maçla bir alakası yokki kendi evlerindeki maçta seyircisizler.

Yorum

• Ben bu ceyhun dan cekiniyorum vallah. 1 Yil yatti, kalkar bizim macta sov yapar. Birde hirsli, kovulduya...
            HY67...

Yorum

• Yarın ben de geliyorum maça Giresun'dan; umarım şöyle fark yaparız da keyifli keyifli maç izleriz.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben bu ceyhun dan cekiniyorum vallah. 1 Yil yatti, kalkar bizim macta sov yapar. Birde hirsli, kovulduya...
                hüseyin halleder ceyhunu sonra selcuk, colman ve yattaradan atak yapariz

Yorum

• ya bişey olmaz ceyhundan onu kovdukya ersun yanalın o gün notunu verdim ankaragücü taraftar getiriyomus gecekonduyu
                  7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Her şey bizim elimizde baskılı ve tempolu oyunumuzu bu maçta da devam ettirirsek 3 puanı koparırız.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• çok rahat kazanırız..bi maçı da baştan sona stressiz izleyelim yahu...
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak MUSTAFA C. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hüseyin halleder ceyhunu sonra selcuk, colman ve yattaradan atak yapariz
                        Ins renktas.... Formam geldi bugün, yarin giyecem ve yenersek kahvede sov yapacam.. Alanzihno umarim oynar... Yattaradan patlama bekliyorum
                        HY67...

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya bişey olmaz ceyhundan onu kovdukya ersun yanalın o gün notunu verdim ankaragücü taraftar getiriyomus gecekonduyu
                          isterseler triplex getirsinler farketmez

Yorum

• kolay gözüken bir mac, ama zor gecebilir.
                            dikkatli olmak lazim ve bulunan pozisyonlar degerlendirilmeli, sözüm Umut ve Gökhana
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Ceyhun Ankaragücü'nde imiş.

Ayağına aldığı her top bizdedir, rahat olun.
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Ceyhun hırs yaparsa Bak nasıl Top oynuyor görün siz....
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

Yükleniyor...
                                X