Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ankaragücü iyi filan oynamadı sadece iyi mücadele etti 3 pası arka arkaya yapamayan takım iyi oynuyor denilemez.Ortasahadaki oyuncularımız bugün dirençsizdi ve mücadele etmediler orta alanda boşluklar verdik Ankaragücü de bu boşluklardan yararlanıp sağa sola top çevirdi.
    Aynen oyle.. Anlatamadim bi turlu bazi arkadaslara
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Yattaranın oyundan alınıp, Alanzinhonun oyuna dahil olması bir hataydı, esas değişik, Hüseyin çıkıp, Alanzinho oyuna dahil edilmeliydi?

Yattara oyundan ne zaman erken alınırsa, oyunda kesinlikle kopma oluyor, Orta saha hakimiyetimiz çok zayıflıyor, yetersiz kalıyoruz, Hocamızın bu konuya daha dikkatli olmasında fayda vardır diyorum.
      Bu Hiç aklıma gelmemişti Abi.
      Doğrusuda bu olurdu heralde.
      Zaten daha sonra Hüseyini cıkarıp İsaacı aldı Ersun Hoca.
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• haftaya ersun hoca yattara ile alanzinho yu ilk 11 oynatsada saglı sollu gelsek

Yorum

• hayde da egemen üçlü bekliyoz ................

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşım ben de diyorum ki senin yanlış olarak algıladığın durumlar gerçekte doğru olabilir. en iyisini futbolculara en yakın olan hoca bilir. böyle dışardan ne desek boş.

daha önce dediğim gibi aynı maçtan sonra bir grup yattaraya sövüyor, bir grup yattarayı çıkaran hocaya sövüyor. hangisi doğru acaba? bu gibi çelişkili durumlarda ben ersun hocanın en iyisini bildiğini düşünerek yaptıklarına destek veriyorum.
            Destek veriyorum bende bu konu hariç ama.

düşün haftaya bjk ile oynıyacaksın ve baskıyı yiceksin sonra rakip defansı rahatsız eden oyuncuyu cıkarıp Alonzinhoyu koyacaksın. Bu durumda yenilmeye resmen gel beni yen diyorsun rakibe.

Alanzinho oynamasın demiyorum cıksın tek forvet cıkarsın gökhanı yada umutu yada selcukgu vs vs bunlardan yana hakkını kullansın yattarayı tutsun.

Son söliceklerim bu kadar

Yorum

• arkadaslar fiksturu incelerken dikkatimi bir anekdot cekti sizinde ilginizi cekeceginde eminim yada benmi yaniliyorum.
              ilk yari:trabzonspor- ankaraspor 2-0
              ankaragucu-trabzonspor 1-2
              ikinci yari
              ankaraspor-trabzonspor 0-2
              trabzonspor-ankaragucu 2-1
              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• topçulara oy verdiğimiz link neydi ya bmn de bulamadım
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak ugr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar neden videoda siyah ekran geliyor anlamadım hala birtürlüde videoları izleyemedim acaba biri şu videoları akıllı tv gibi başka yerlerede upload edebilirmi

ktunnelde bazen o sorun oluyo,birde burdan dene
                  coolman COLMAN....

Yorum

•   Foruma erişmek için tıklayın.

Anasayfamızdaki kim nasıl oynadı bölümünde futbolcularımızla ilgili değerlendirme yapabilirsiniz.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bugün bence en güzel kolbasti oyniyan Isaac di !!!!!!!!!!! Nasil kiviriyor
                      #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar fiksturu incelerken dikkatimi bir anekdot cekti sizinde ilginizi cekeceginde eminim yada benmi yaniliyorum.
                        ikinci yari
                        bu böyle giderse galatasaraya yenilcezz sivas beraberlik bursa maalubiyet sezon sonundada ikinci olacazz Allah göstermesin!!!!!!!!
                        Alper PEKEN
                        Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Ankaragüçlüler hakem hakkında şikayetçiler. Ben haklı bulmuyorum ama onlar açısından çok daha önemli bir hata vardı.

Maçın artık son dakikası olmuş Stoperleri üçlemişler. Yan taraftan bir serbest vuruş kullanılıyor. Önce herkes adamını alıyor ve bizimkilere boş alan bırakmıyor, iyi adam paylaşıyorlar.

Sonra hakem düdük çalıp Barbaros ve Tayfun'u uyarıyor. İşte Ankaragücü'nün çuvalladığı an bu. Hakemin uyarısı sırasında iki kişilik barajı bozuyorlar. El Yasa idi yanılmıyorsam, topa arkasını dönüyor. Maçla alakası kalmamış, Ankaragüçlü diğer oyuncular da konsantrasyonunu kaybetmiş. Elbette ceza sahası da bizim için yol geçen hanına dönüyor. Barajın bozulduğunu gören Selçuk fırsat biliyor ve hızlı bir şekilde atışı kullanıyor. Bomboş durumda Umut da yükselip bizi havalara hoplatıyor

Düşme hattındaki bir takım, liderden tam da puan almak üzereyken böyle hata yapar mı? Eğer bu kadar büyük hata yaparsan, böyle cezasını çekersin. Çuvaldız ile haşır neşir olmaları lazım.

Ankaragücü aslında düşecek bir takım değil. Hakemler de resmen uğraşıyor onlarla; ama gene de dikkatli olmaları lazım. Kocaeli Sivas'a çelme taktığında bir anda tehlikeli sulara gömülüverirler.

Biz ise hafif uçuşa geçmiştik, havamızı söndürdüler ve çok da iyi yaptılar.
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• helal sana yaaaa

İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaslar fiksturu incelerken dikkatimi bir anekdot cekti sizinde ilginizi cekeceginde eminim yada benmi yaniliyorum.
                            ikinci yari
                            Güzel b gözlem tebrikler
                            Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• ben demedimi size mac zor olur

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ikinci yari

ilginç.Bu konuda tek söyleyebileceğim söz gs ve bursa maçları hariç diğer tüm maçlar aynı skorla bitebilir.Sorun olmaz yani
                                Dallas Mavericks
                                .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Yükleniyor...
                                X