Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne komik , seni eglendirebildik mi aydın kişilik.

Yorum

• Başarısız olan gider
      Gitmiyorsa, gitmesi için baskı yapılır, kulübün sahibi ona gönül veren ve Gaziantep'e giden taraftarlardır, artık yönetim değişmesi şarttır.

Yorum

• gelecek teknik direktöre ilk sorum şu olurdu:

takımında 6 numara oynatır mısın?

cevabı evetse bak şurdan s. olup gidiyorsun diye tekme tokat kovardım!!

başımıza ne geldiyse bu 6 numara sevdası yüzünden geldi.. en mutlu zamanlarımızda orta sahamızda a. parmak- sosa oynadı, hamsik- bakasetas oynadı, selçuk-colman oynadı..

hangisi 6 numaraydı bunların??
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ozan-Okay-Mendy orta sahasıyla kupa final maçına çıkan adamdan teknik direktör olmaz. Mevcut kadrodan başka kurgular çıkarabilirdi. En kötüsünü çıkardı. Bu adama takım emanet edilmez.
          ee peki ilkonbir nasil olmaliydi sayin Angelotti. Folcarelli nin yoklugunda kim oynamaliydi ortasahada.

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz bu GS a hakem ile yenildik ilk maçta. Çıktık elimizden geleni yaptık yenildik. Ama bugün hiçbir şey yapmadık. Şenol Hocanın ne suçu vardı.
            çok suçu vardı.

Yorum

• ...
              En son alper* tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 00:06.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gelecek teknik direktöre ilk sorum şu olurdu:

başımıza ne geldiyse bu 6 numara sevdası yüzünden geldi.. en mutlu zamanlarımızda orta sahamızda a. parmak- sosa oynadı, hamsik- bakasetas oynadı, selçuk-colman oynadı..

aynen

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaleye şut çekemeyecek kadar da kötü olmak hocaya yazar.
                  istatistikler öyle demiyor

15 şuta karşılık 12 şut
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2-3 tane kaliteli oyuncuya bakar ya. Adam gibi doğru oyuncu alacaksın Şampiyon olduğumuz sene gibi böyle siktiriboktan çöplerle uğraşmayacaksın. Haaaa ben burdayım öyle başkaları gibi Antep'in forvetini bana yıldız diye yutturamazsın. Bu senede aynısı olursa sabah akşam sağa sola saldırırım yine hakaret işitirim önemli değil ama doğrudan şaşmam.
                    geçen hafta basın toplantısında onaçu bizim bütçemizi aşıyor alamayız dedi. bunu bile alamıyorsak kimi alacağız merak ediyorum. orta sahada bir tane hamsik sosa ayarınta topçu olsa bu kadar kötü sonuçlar olmazdı. okay mendi ozan lundstam hepsi birbirinin kopyası. transfer sezonu çok kritik hale geldi bu saatten sonra. bakalım ne olacak. benim tahminim en az 10 dan fazla topçu gider. büyük bir yapılanma olacak.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sakin ol şampiyon

tekke nin daha geleli 2 ay oldu

hazırlık kampı yaşasın kendi transferlerini yapsın

acelen ne aga
                      Herşeyini ortaya koyması gereken tek bir maçta (gerisi faso fiso), takımı yeterince hazırlayamayıp yokları oynatan Tekko dan da olmayacağını gördüm bu maçta. Acele bir şekilde Erto ile Tekko gitmeli. Seneye kendi transferleri (onuda yaptırabilirse) ile alacağı olumsuz sonuçlardan sonra daha çok üzülürüz. Hem ona yazık hem bize yazık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        saçı
                        giyimi
                        diksiyonu derken
                        sıra
                        tarikat felan işlerine geldi
                        Daha durun, daha neler kusacaklar..çünkü kafaları apayrı çalışıyor başkalarının. Ama onlar hep haklilardir. Asla hakaret etmezler. Hep aydın aydın takilirlar forumda. Bir de sadece futbol konuşurlar. Başka hiçbir futbol dışı konuyu foruma taşımazlar..o kadar da ahlaklilardir.

Yorum

• ...
                          En son alper* tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 00:06.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gelecek teknik direktöre ilk sorum şu olurdu:

stephen mnia vardi. Urfa finali oynayan Sevilla nin banko oyincusuydu. Adam bize seviye atlatmisti. Onazi de iyydi. Sosa Parmak varken ortasaha defansif olarak yol gecen haniydi. Her mac rakiplere bol pozisyon veriyorduk.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              stephen mnia vardi. Urfa finali oynayan Sevilla nin banko oyincusuydu. Adam bize seviye atlatmisti. Onazi de iyydi. Sosa Parmak varken ortasaha defansif olarak yol gecen haniydi. Her mac rakiplere bol pozisyon veriyorduk.
                              alakası yok.

Yorum

• Bu Fatih Erzurum'a kampa gidelim demiş yurt dışında gerek yok demiş. Doğruysa bu skandaldır ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X