Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mevcut kadroyu nasıl kullandığı ortada. Tekke'den teknik direktör olmaz. İmkansız. Zorlamanın anlamı yok.
    mevcut kadro derken ?

mevcut kadroyu avzı ve güneş ortaklaşa küme düşürüyordu aga

tekke gelip küme düşme hattından uzaklaştırdı , efenim ?
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim kim nerede dini değerlere hakaret etmiş
      Gösterin biz de tepki verelim
      ne şifreli şifreli konuşuyorsunuz

Diğer konuya gelirsek
      40-50 yapındaki adam ;
      jan , elini kulağına götüren seremonideki çocuk , tribündeki gs formalı çocuk vs
      Yönetime rakip bile çıkmaması
      bunları görünce tabiki şehre tepki verip eleştirecek
      bende eleştiriyorum

siz neden her şeyden rahatsız oluyorsunuz ?
      Eleştiri var ,eleştiri var kardeşim. Burası bir futbol forumu. Kisi basarisiz ise bunu futbol üzerinden elestir. Sağa sola saldırarak, içindeki başka nefretleri kusmasinlar burada.
      Herkes buraya futbol yorumları okumaya geliyor.
      Yok f.tekke menzil ilişkisi, ya da başka konuları okumaya girmiyor.
      F.tekke sahada kötü bir prova verdiyse bunu futbol üzerinden vur. Senin daha iyi bir hoca önerin varsa onu öner.
      Ama bunu başka değerler üzerinden yapma. Konuları farklı mecralara çekmeye calisip, garip garip mesaj verme amacı gutme.
      Zaten herkes farkediyordur. Forumun kalitesi hergecen gün düşüyor. Bu forum Erdal hos gibi kaliteli bir insanı çıkarabilen bir forum. Ama nerede o eski üyeler, nerede şimdiki üyeler.
      Kendi kendimize garip garip kavgalar verdiğimiz garip bir forum oluşmaya başladı.

Yorum

• saçı
        giyimi
        diksiyonu derken
        sıra
        tarikat felan işlerine geldi
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tekke nin vardır bir bildiği aga

sikanı oynatmadıysa oynatmamıştır

o kadar
          okay, vardır bi bildiği, ozan, vardır bi bildiği, 5 stoper değişikliği, vardır bir bildiği, sonuç 3 0

Yorum

• ...
            Ekli dosyalar
            En son alper* tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 00:07.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sezonun ilk yarısındaki maçta bizim ağzımıza ettiler
              tarih boyunca yaptıkları şerefsizlikleri hadi unuttun
              lig maçında şirinlik
              bugün yok dostuz felan
              neyin kafasını yaşıyor lan bu
              böyle başkanlık mı olur
              defol git artık be
              Ben istanbulda maça geldim vip kısmında arkadaşıma bilet bulamazken 40-50 gsliyi en ön 4-5 sıraya oturttular ve ben kendi sahamda trabzonda gslilerin arasında oğluma maçı izlemek zorunda kaldım. Bir tartışma çıktı bizden bir dayı gsli birine bağırıyordu adamlarda şunu söyledi bizim kabahatimiz ne sizin yönetiminiz bizi buraya oturttu. Nasıl bir bağları varsa artık. Kavga çıksa ama kabahatli taraftar olur.

Yorum

• Kıçına teneke bağlayıp istifa ettirilen Şenol Güneş devre arası gelmeden ne demişti?
                Stoper, orta saha ve kanat istiyorum demişti. Aldılar mı? Kanat dışında diğerlerini almadılar.
                Bugün bu takım bu denli aciz durumdaysa sebebi bu yönetimdir.
                Ama siz hoca değişikliği istemeye devam edin.

Yorum

• Kimse Hocayi korumasin.. bugünkü skor sadece tekkeye yazar..
                  Bir haftafir herkes tekkenin rotasyonunu konustu sonuc ortada.. plani neydi??
                  Galatasarayin hafta sonu oynuyan topculari ilk 5 dakikada aklini aldi bizim dinlenmis topcular hala dinlenme modunda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aga şaka maka uğurcan dışında her bölgeye adam lazım. 3 istanbul takımı ile oynarken çok eziliyoruz. eskiden böyle fark yoktu. oyuncularımız çok vasat.
                    2-3 tane kaliteli oyuncuya bakar ya. Adam gibi doğru oyuncu alacaksın Şampiyon olduğumuz sene gibi böyle siktiriboktan çöplerle uğraşmayacaksın. Haaaa ben burdayım öyle başkaları gibi Antep'in forvetini bana yıldız diye yutturamazsın. Bu senede aynısı olursa sabah akşam sağa sola saldırırım yine hakaret işitirim önemli değil ama doğrudan şaşmam.

Yorum

• Takım 3 pas yapıp bir pozisyona girince ha simdi bir sey olabilir seviyesine kadar dusurduler benim beklentilerimi
                      O kadar kotuyuz iste

Yorum

• Biz bu GS a hakem ile yenildik ilk maçta. Çıktık elimizden geleni yaptık yenildik. Ama bugün hiçbir şey yapmadık. Şenol Hocanın ne suçu vardı.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mevcut kadro derken ?

mevcut kadroyu avzı ve güneş ortaklaşa küme düşürüyordu aga

tekke gelip küme düşme hattından uzaklaştırdı , efenim ?
                          Ozan-Okay-Mendy orta sahasıyla kupa final maçına çıkan adamdan teknik direktör olmaz. Mevcut kadrodan başka kurgular çıkarabilirdi. En kötüsünü çıkardı. Bu adama takım emanet edilmez.
                          “Beşiktaş için canımı veririm.”
                          —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geri zekalılar için sırada bekleyen birçok teknik direktör var. Yılda üç tane hoca kesmez, beş olsun! Şenol Güneş'e kafayı takıp gitmesini istediniz, şimdi de iki ay olmadan Fatih'e sallıyorsunuz. Terbiyesiz herifler, biz Şenol'u da savunduk. Fatih'i de yine savunuyoruz. Adam iki aylık süreçte bu rezil kadroyla 2 puan ortalaması yakaladı ama hala eleştiriyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

(NOT: Taktiksel eleştiri yapanlara değil, hoca gitsin diyenlere sesleniyorum.)
                            en mantikli yorumlardan biri. Senol basta gelmek istemedi. Adam Besiktas in basinda iken bizle olan macinda adama edilmeyen kufur kalmadi. Senol pabucu yarim cik disariya oynayalim falan. Birkac ay sonra bizde hoca oldu yok 70 yasinda bunak, yok adam olsa yerimi Tekkeye birakirdi falan. Adami biktirdilar. Senol gunes disarida olan biteni iyi sekilde takip eden bir hoca. Takim da isteklerini yerine getiremeyince sonunda kendi birakti. Aslinda Senol yerine Avciyla iyice rezil olup Tekkenin getirildigi vakit Senol getirilse belki de Senol yeni sezonda isleri rayina koyardi diyordum ama Tekke icin yazilanlardan sonra yok abi bizim taraftardan bi b.k olmaz. En basta bir tane Galatasaray macinda rakip takima karsi bir tepki gormedik tribunlerimizden. Ama kendi degerlerimize karsi demedikler li laf kalmaz.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu yapabilirse ben hemen özür dileyeceğim.

Çünkü inanca hakaret etmek gibi bir tavrım asla olamaz.

Ancak kendisi bunu yapamaz ise inandığını söylediği dinin ahlakına mesafeli bir duruşu var demektir.
                              İnsanlar forumda bazı tepki mesajları atıyorsa, arada bir dusunun. Acaba yanlış birseyler yazıyor olabilirmiyiz. Ama yok siz yanlış şeyler yazmazsiniz. Çünkü siz aydın kisiliksiniz, hem de apaydın.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takım 3 pas yapıp bir pozisyona girince ha simdi bir sey olabilir seviyesine kadar dusurduler benim beklentilerimi
                                O kadar kotuyuz iste
                                valla ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X